Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile degilsemde kendime cok gulerim dogrusu.bunca belirti vs
Bizim kedi de normalde beni isirir yada kacar benden eşimle takilir bu ara hep benim yanimda uyuyo sariliyo falan bazen minik patileriyle :) ama testler hep negatif :)

Kizlar gunluk ped kullaniyorum ben sari akintilarim var bu aralar az once wc ye gittigimde sanki kahve rengimsi akinti oldu. Bugun mola verdik yarin tekrar denemelere devam edeceyiz insallah

Kizlar gunluk ped kullaniyorum ben sari akintilarim var bu aralar az once wc ye gittigimde sanki kahve rengimsi akinti oldu. Bugun mola verdik yarin tekrar denemelere devam edeceyiz insallah
Kuzu senin regl günün yaklaşmış ya

Kızlarrr yumurtlamadan beri yoğun akıntının devam etmesi konusunda fikri olan yok muuu?

Nasil verdin cnm kiloyu benimde 10 kilo fazlam var
Canım günlük nerdeyse her gün Spor yapıyorum 1 saat birde yeme içme düzenime göre ayarlıyorum yağlı yiyeceklerden yemiyorum kacamaklarda yapıyorum baklavada yiyorum yulafta ama dengeleyerek yapıyorum bunu gece geç saatte yemek yemiyorum

Bende kilo vermek istiyorum ama evde otururken cok zor oluyo sureklk canim biseyler yemek istiyor
O yüzden mutfağa çok girmemeye kendinizi ve aklınızı oyalayacak başka şeyler bulmaya çalışın evde egzersiz yapabilirsiniz ben bu kiloyu evde veriyorum çalışan bı kadın değilim sporumu evde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…