- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Yok cnm normalde hep uyuyorken adet oluyordum temiz kan geliyordu ama belki sikinti stres yaptim o yuzden boyle olmusturBilmiyorum kuzum. Her zaman böyle önce kahverengi mi gelirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm normalde hep uyuyorken adet oluyordum temiz kan geliyordu ama belki sikinti stres yaptim o yuzden boyle olmusturBilmiyorum kuzum. Her zaman böyle önce kahverengi mi gelirdi
Insallah cnm sen ne zamandir deniyorsun kac yildir evlisinYaşıtız inşallah bu ay olur kuzumm
Uygulamadan mı bakıyorsun? Yumurtlama gününü doğru tahmin etmemiştir uygulamaKızlar yumurtlama günüm bugünlerde ve belirtiler de var ama testte çıkmıyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı, labaoquik markA kullanıyorum
Testin nasıl görünüyor canımKızlar yumurtlama günüm bugünlerde ve belirtiler de var ama testte çıkmıyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı, labaoquik markA kullanıyorum
Hep düzenlidir 16. Gün yumurtlama olur, uygulama da öyle gösteriyorUygulamadan mı bakıyorsun? Yumurtlama gününü doğru tahmin etmemiştir uygulama
Olabilir kuzum ya ne desem bilemiyorumYok cnm normalde hep uyuyorken adet oluyordum temiz kan geliyordu ama belki sikinti stres yaptim o yuzden boyle olmustur
Test daha güvenilir. Testte çıkmıyorsa uygulama yanlış söylüyordurHep düzenlidir 16. Gün yumurtlama olur, uygulama da öyle gösteriyor
Kısmen silik öncekilerde kopkoyu idiTestin nasıl görünüyor canım
ben 6 aylık evliyim canım en başından beri istiyorum bi hamilelik geçirdim ama düşük yaptım 2 ay oldu inşallah bu ay nasip olur hamilelikInsallah cnm sen ne zamandir deniyorsun kac yildir evlisin
Ben genelde miratec ile artımed kullaniyorum canim o markayı kullanmadım belki bozuktur test fazla varsa bidaha dene istersenKısmen silik öncekilerde kopkoyu idi
Aynen test daha güvenliTest daha güvenilir. Testte çıkmıyorsa uygulama yanlış söylüyordur
Insallah cnm hic degilse 1 tane gecirmissin ben hic gecirmedim hayirlisi insallah olur bu mubarek ay hürmetineben 6 aylık evliyim canım en başından beri istiyorum bi hamilelik geçirdim ama düşük yaptım 2 ay oldu inşallah bu ay nasip olur hamilelik
Amin kuzum sağlıklı olsun gebeliklerimiz inşallah böyle olmayınca insan daha cok strese giriyoInsallah cnm hic degilse 1 tane gecirmissin ben hic gecirmedim hayirlisi insallah olur bu mubarek ay hürmetine
Evet cnm kafaya takmiyorum ama yinede olmuyor bence zamani var diye dusunuyorum ben 20 ay dogu. Kontrol hapi kullandim acaba vucudum kendine mi gelmeyw çalışıyor diye dusunuyorumAmin kuzum sağlıklı olsun gebeliklerimiz inşallah böyle olmayınca insan daha cok strese giriyo
Hormonları etkiliyo mu o. Belki ondan da kaynaklanıyo olabilir. Keşke hemen kalabilsek istedigimiz ayEvet cnm kafaya takmiyorum ama yinede olmuyor bence zamani var diye dusunuyorum ben 20 ay dogu. Kontrol hapi kullandim acaba vucudum kendine mi gelmeyw çalışıyor diye dusunuyorum
Etkiliyor cnm ben biraktim 9 ay sonra adetim duzene girdiHormonları etkiliyo mu o. Belki ondan da kaynaklanıyo olabilir. Keşke hemen kalabilsek istedigimiz ay
ay baya etkiliyo o zaman. Umarım daha fazla aramadın yoklugunu hissetmeden gelir bebeklerimzEtkiliyor cnm ben biraktim 9 ay sonra adetim duzene girdi
Insallah cnmay baya etkiliyo o zaman. Umarım daha fazla aramadın yoklugunu hissetmeden gelir bebeklerimz