Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yemesem esim yemek yemek istiyo surekli koronodan dolayi çalışmıyoruz ikimizde

çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimize

çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimize

Aynen çok zorlu bir süreçti. Alışmazmı insan tekmelerini hissediyordum artık. İnş hepimize sağlıkla nasip eder inş

Hayırlısı olur inşallah canm benim. Guzel haberlerini bekliyorum

Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi

Canım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)

Canım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)
Öylee keşke içmesem işte hamilelik gibi bi durum olsa zaten içmem öğrendiğim an bıraktım ama bugün kimyasal gebelik denildi. Çok canımı sıktı zaten böyle bi sigara yakaam rahatlıcam içenler anlar beni zaten dediğin gibi ramazan geldi çok içmicem

Bence tabi ki içme ama rahatlayacaksan da bi de sigarayı kafaya takmamak için yak bi tane o zaman ne diyim

Kuzum bırakmışken hiç başlama bence. Bi başlangıc olsun senin için önümüzde ki ay tekrar hamile kalcan belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…