Ben yemesem esim yemek yemek istiyo surekliO yüzden mutfağa çok girmemeye kendinizi ve aklınızı oyalayacak başka şeyler bulmaya çalışın evde egzersiz yapabilirsiniz ben bu kiloyu evde veriyorum çalışan bı kadın değilim sporumu evde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum
Ay çok şükür canım zaten pko ve İnsülin direnci var Bi şey daha çıkacak diye korktumHayır gayet normal böyle sanki güm güm atıyor rahmin
çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimizeKalbi durmamıştı ama gebeliğim devam ederse karnımda ölecekti kurul kararıyla sonlandırdı. Amniyosentez ve bir kaç test yapıldı hepsi temiz çıktı. Sada geçmiş olsun canım. İnş bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
çok üzüldüm canım. Dile kolay 5 ay çok alışmışsındır. Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun. İnşallah topikte hem dertleşir hem faydalı paylaşımlarda bulunuruz birbirimize
Ay evet ya o evde olalı zaten sürekli bişeler yiyoruzBen yemesem esim yemek yemek istiyo sureklikoronodan dolayi çalışmıyoruz ikimizde
İnşallah canım mayıs da ilk gebelik haberini senden de alabiliriz erken test yaparsanAynen çok zorlu bir süreçti. Alışmazmı insan tekmelerini hissediyordum artık. İnş hepimize sağlıkla nasip eder inş
Yoğun canım bugün 3-4 kez çamaşır değiştirdim o kadar yaniCanım hamilelik varsa akıntı devam eder diye biliyorum yoğun mu akıntın?
Hayırlısı olur inşallah canm benim. Guzel haberlerini bekliyorumYaa bilmiyordum ilk kez katıldım ben dua grubuna o da güncel konularda görmüştüm begendi incinin yorumunu oyle gelişti olaylar ☺
Leslie yapmayı bıraktım 1 haftadır yumurtlamadan beri yapmıyorum korkuyorum ya olduysa ben zarar veririm diye
Sevindim bulunduğun yere gelmesine clife ın inşallah sen faydasını görürsün cnmsu içiyorum ama artık ramazan da yakın bilmiyorum ne olcak bu halim
Amin inşallah hepimiz güzel haberlerle geçirelim bu ayıHayırlısı olur inşallah canm benim. Guzel haberlerini bekliyorum ♥
Fazlalık kişiye ve vücut orantisina göre değişir canım ama evet boyunda kısa olduğu için 60 kilo seni daha kilolu da gösterir bence calismiyorsan bir düzen kur kendine yeme içme spor gibi
[/QUOTEsalisiyorum cnm zaten kilolari yeni aldim karantina oldugu icin biyere cikamiyoruz habire yiyoruz 55 kilodan ciktim
Canım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)Kıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi
Öylee keşke içmesem işte hamilelik gibi bi durum olsa zaten içmem öğrendiğim an bıraktım ama bugün kimyasal gebelik denildi. Çok canımı sıktı zaten böyle bi sigara yakaam rahatlıcam içenler anlar beniCanım normalde de içmemen gereken bir şey içsem mi diye soruyorsun tabii ki içme :) Zaten ramazan geldi :)
Bence tabi ki içme ama rahatlayacaksan da bi de sigarayı kafaya takmamak için yak bi tane o zaman ne diyimÖylee keşke içmesem işte hamilelik gibi bi durum olsa zaten içmem öğrendiğim an bıraktım ama bugün kimyasal gebelik denildi. Çok canımı sıktı zaten böyle bi sigara yakaam rahatlıcam içenler anlar benizaten dediğin gibi ramazan geldi çok içmicem
Öbür türlü bi de sigara içememenin stresi binecek çünkü :/Bence tabi ki içme ama rahatlayacaksan da bi de sigarayı kafaya takmamak için yak bi tane o zaman ne diyim
Bilemedim bende şimdi neyseÖbür türlü bi de sigara içememenin stresi binecek çünkü :/
Aç şöyle eğlenceli bi hint filmi kafan dağılsın kız. Önereyim sana chhichore, humpty sharma ki dulhania :))Bilemedim bende şimdi neyse
Beyaz krem gibi mi?Yoğun canım bugün 3-4 kez çamaşır değiştirdim o kadar yani
Valla kafa o kadar bir milyon ki inan tvnin karsısına geçip bunu izlemem olanaksızAç şöyle eğlenceli bi hint filmi kafan dağılsın kız. Önereyim sana chhichore, humpty sharma ki dulhania :))
Kuzum bırakmışken hiç başlama bence. Bi başlangıc olsun senin için önümüzde ki ay tekrar hamile kalcan belkiKıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi