Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama günüm bugünlerde ve belirtiler de var ama testte çıkmıyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı, labaoquik markA kullanıyorum

Kızlar yumurtlama günüm bugünlerde ve belirtiler de var ama testte çıkmıyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı, labaoquik markA kullanıyorum
Uygulamadan mı bakıyorsun? Yumurtlama gününü doğru tahmin etmemiştir uygulama

Kızlar yumurtlamadan sonra sürekli akıntı gelmesi normal mi?

ben 6 aylık evliyim canım en başından beri istiyorum bi hamilelik geçirdim ama düşük yaptım 2 ay oldu inşallah bu ay nasip olur hamilelik
Insallah cnm hic degilse 1 tane gecirmissin ben hic gecirmedim hayirlisi insallah olur bu mubarek ay hürmetine

Amin kuzum sağlıklı olsun gebeliklerimiz inşallah böyle olmayınca insan daha cok strese giriyo
Evet cnm kafaya takmiyorum ama yinede olmuyor bence zamani var diye dusunuyorum ben 20 ay dogu. Kontrol hapi kullandim acaba vucudum kendine mi gelmeyw çalışıyor diye dusunuyorum

Evet cnm kafaya takmiyorum ama yinede olmuyor bence zamani var diye dusunuyorum ben 20 ay dogu. Kontrol hapi kullandim acaba vucudum kendine mi gelmeyw çalışıyor diye dusunuyorum
Hormonları etkiliyo mu o. Belki ondan da kaynaklanıyo olabilir. Keşke hemen kalabilsek istedigimiz ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…