- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Bence senin pek fazlaligin yok gibi tabi bu bence161 boyum 65 kilom canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence senin pek fazlaligin yok gibi tabi bu bence161 boyum 65 kilom canim benim
Laboquick canım gitti gidiyor da çok hesaplı içinde gebelik testi hediyeli bir günde kargoya veriliyor üç damla dan fazla damlatdıkça ve sıvı alımına dikkat ettikçe gayet net takip edersinOzaman kizlar ben adetimi bekleyim sonra ovulasyon testini bende alim varmi onereceginiz bir marka
Hahah yesin yesin :) Azıcık mıydı?Agzin bal yesin emi )) ya sanki oyle kahve rengimsi gordum gibi eminde degilim
He azicik simdi arastirdim ya gebelik var yada dusuk var len amaaan kafayi yedim )) kadinlar kulubundeki cogu sayfalari yalayip yuttum kafam allak bullakHahah yesin yesin :) Azıcık mıydı?
Evde test varsa yarın yap benceeeeHe azicik simdi arastirdim ya gebelik var yada dusuk var len amaaan kafayi yedim )) kadinlar kulubundeki cogu sayfalari yalayip yuttum kafam allak bullak
Test varda daha bugun yaptim tertemiz negatifti aslinda ne yalan soylim umudum yok ama iste belki mi de diyorum. Bilemedim belkide erken diye dusundugum icin yarin yapmamayi dusunuyodumEvde test varsa yarın yap benceeee
Benim kusum tepemden inmiyor ben baska bi belirti aramalıyımHahshahah benim de kuşum var günde 3 kereden fazla kafama konarsa ben de hamile sayıcam kendimi fjdjs şaka maka olabilir canım ben de duymuştum böyle bişey. Kaç gün var bata
Canım hamilelik varsa akıntı devam eder diye biliyorum yoğun mu akıntın?Kızlarrr yumurtlamadan beri yoğun akıntının devam etmesi konusunda fikri olan yok muuu?
Selam canım hosşgeldin aramıza bat ne zaman? Ne zamandır deniyosun kac yasındasın .Selam arkadaşlar benide alın aranıza bende mayıs ayını bekleyenlerdenim:))
Amin canım benim inşallahhhButik alfa canım geçmiş olsun şimdi okudum kimyasala dönüşmüş galiba senin inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir hamilelik nasip olurmübarek aylar hürmetinehepimize nasip olur inşallah sağlıklı bebek haberleri vermek
Selam canım hosşgeldin aramıza bat ne zaman? Ne zamandır deniyosun kac yasındasın .
Çok geçmiş olsun canım. Testler yapıldı mı daha sonra kalbinin neden durduguyla ilgili? Bende 2 ay önce düşük yaptım. Bu sefer sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallahHoşbuldum. 33 yaşındayım. 7 ay önce bebeğim 5 aylıkken kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 2 aydır da tekrardan deniyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Testler yapıldı mı daha sonra kalbinin neden durduguyla ilgili? Bende 2 ay önce düşük yaptım. Bu sefer sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah
Gerçekten bende hep bunu merak ediyordum sanki içimde bir canlı lık oluyor , ben 6. Kezdir deniyprum çocuk için hala sonuç alamadım ama bu dediğin bendede oluyor :)Kızlar Bi şey sorcam size ya şimdiden özür dilerim afedersiniz şimdi korunmayı bıraktım ya önceden böyle olmazdı artık kasıklarımda orası rahim mi oluyor bilmiyorum ilişki sonrası tatlı tatlı Bi sızı oluyor nasıl desem bunun içime b...ması ile ilgisi var mıdır sizde de oluyor mu?? Yoksa sıkıntılı Bi durum mu doktora gitmem gerekir mi
Aynen canlılık mı desem Bi böyle tatlı sızı mı desem çok uzaktan Bi balon patlar gibi kabarcık hissi mi desem tuaf yani bu normal mi yoksa Allah korusun enfeksiyon ya da başka kötü Bi şeyden mi doktor a gitmem gerekir mi yoksa herkes de oluyor mu merak ettimGerçekten bende hep bunu merak ediyordum sanki içimde bir canlı lık oluyor , ben 6. Kezdir deniyprum çocuk için hala sonuç alamadım ama bu dediğin bendede oluyor :)
Hayır gayet normal böyle sanki güm güm atıyor rahminAynen canlılık mı desem Bi böyle tatlı sızı mı desem çok uzaktan Bi balon patlar gibi kabarcık hissi mi desem tuaf yani bu normal mi yoksa Allah korusun enfeksiyon ya da başka kötü Bi şeyden mi doktor a gitmem gerekir mi yoksa herkes de oluyor mu merak ettim