Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Butik alfa Butik alfa canım geçmiş olsun şimdi okudum kimyasala dönüşmüş galiba senin😞 inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir hamilelik nasip olur🙏🏻mübarek aylar hürmetinehepimize nasip olur inşallah sağlıklı bebek haberleri vermek🤲🏻

Hahshahah benim de kuşum var günde 3 kereden fazla kafama konarsa ben de hamile sayıcam kendimi fjdjs şaka maka olabilir canım ben de duymuştum böyle bişey. Kaç gün var bata
Benim kusum tepemden inmiyor 😂 ben baska bi belirti aramalıyım 😂😂

Kızlar Bi şey sorcam size ya şimdiden özür dilerim :KK64: afedersiniz şimdi korunmayı bıraktım ya önceden böyle olmazdı artık kasıklarımda orası rahim mi oluyor bilmiyorum ilişki sonrası tatlı tatlı Bi sızı oluyor nasıl desem bunun içime b...ması ile ilgisi var mıdır sizde de oluyor mu?? Yoksa sıkıntılı Bi durum mu doktora gitmem gerekir mi :KK22:

Hoşbuldum. 33 yaşındayım. 7 ay önce bebeğim 5 aylıkken kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 2 aydır da tekrardan deniyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Testler yapıldı mı daha sonra kalbinin neden durduguyla ilgili? Bende 2 ay önce düşük yaptım. Bu sefer sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Testler yapıldı mı daha sonra kalbinin neden durduguyla ilgili? Bende 2 ay önce düşük yaptım. Bu sefer sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah

Kalbi durmamıştı ama gebeliğim devam ederse karnımda ölecekti kurul kararıyla sonlandırdı. Amniyosentez ve bir kaç test yapıldı hepsi temiz çıktı. Sada geçmiş olsun canım. İnş bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza

Kızlar Bi şey sorcam size ya şimdiden özür dilerim :KK64: afedersiniz şimdi korunmayı bıraktım ya önceden böyle olmazdı artık kasıklarımda orası rahim mi oluyor bilmiyorum ilişki sonrası tatlı tatlı Bi sızı oluyor nasıl desem bunun içime b...ması ile ilgisi var mıdır sizde de oluyor mu?? Yoksa sıkıntılı Bi durum mu doktora gitmem gerekir mi :KK22:
Gerçekten bende hep bunu merak ediyordum sanki içimde bir canlı lık oluyor , ben 6. Kezdir deniyprum çocuk için hala sonuç alamadım ama bu dediğin bendede oluyor :)

Gerçekten bende hep bunu merak ediyordum sanki içimde bir canlı lık oluyor , ben 6. Kezdir deniyprum çocuk için hala sonuç alamadım ama bu dediğin bendede oluyor :)
Aynen canlılık mı desem Bi böyle tatlı sızı mı desem çok uzaktan Bi balon patlar gibi kabarcık hissi mi desem tuaf yani bu normal mi yoksa Allah korusun enfeksiyon ya da başka kötü Bi şeyden mi doktor a gitmem gerekir mi yoksa herkes de oluyor mu merak ettim :KK64:

Aynen canlılık mı desem Bi böyle tatlı sızı mı desem çok uzaktan Bi balon patlar gibi kabarcık hissi mi desem tuaf yani bu normal mi yoksa Allah korusun enfeksiyon ya da başka kötü Bi şeyden mi doktor a gitmem gerekir mi yoksa herkes de oluyor mu merak ettim :KK64:
Hayır gayet normal böyle sanki güm güm atıyor rahmin

X