Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bu sabahki teste bakın ay bemim ümitlerim gitti birden. Düün dha netti bugün varmı yokmu belli deil
Eğer hemen cıktysa bende cok silik bi cizgi gördüm. Eğer test markaları farklıysa ondan da olabilir. Sen en iyisi kan ver canm

Bende hada tık yok canm ayy olmasında Test yapmaya korkuyorummm yarın bat karın boşluğumda ağrı var Bu gün alıcam test Ama ovudan 12nci gün bu gün cıkarmıki
Millet regle 6 gün kala öğreniyo

Günaydın hanımlar

Hala regl olmadım, dün yürüyüş yaptım market bahane yolu uzattım, papatya çayı içtim, bugün de eşim aspirin alacak.

Ne garip bir süreç bir regl gelmesin istiyoruz gelmeyince de gelsin diye uğraşıyoruz

O düşünce şey bence ya olacaksa bi an önce olsun da umutlandırmasın hissi :)

aynen canım sanki adet olcam yarın olmam lazm ben yinede yapayım negatife hazırım bari rahat rahat adeti bekleyim olmazsada napayım

Ramazanda calismiyormus bence strese sokmakdan olaya cekebilirsin kucuk suprizlwr yap

Evet kuzum sabırsız olanlar yapıyo en iyisi aslında regl gecikmesi beklemek ama gercekten hamile oldugunu hissediyosan erkenden de yapılabilir
hiss ediyodum canm ama sonra Hissi gitdi bebeğim yaaa

yaa canm bu sürec cok Stresli adet olmayınca bi dert olunca bir dert Yumurtalama bi dert yumurtalamamam bir dert yumurtalayınca Artık gunler gecmiyo yumurtlamayınca bu ayda olmadı diyip uzuluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…