- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Yumurtlamami bekliyorumiyiyiz cok sükür nerelerdesiiin
Yaptır bakalım kuzumYaa sabah test Yapcam sanırım ben ☺epeydir hcg testi yapmıyorum
Ya maşallahGunaydın.35 yasndym.bu ay denedm.bu 3.bebis olcak .ins.
Eğer hemen cıktysa bende cok silik bi cizgi gördüm. Eğer test markaları farklıysa ondan da olabilir. Sen en iyisi kan ver canmHanımlar bu sabahki teste bakın ay bemim ümitlerim gitti birden. Düün dha netti bugün varmı yokmu belli deil
Millet regle 6 gün kala öğreniyoBende hada tık yok canm ayy olmasındaTest yapmaya korkuyorummm yarın bat karın boşluğumda ağrı var Bu gün alıcam test Ama ovudan 12nci gün bu gün cıkarmıki
reglden sonra kaçıncı gün kuzumYumurtlamami bekliyorumdaha uzayacak gibi
yaa canm ama çıkmayanlarda varMillet regle 6 gün kala öğreniyo
O düşünce şey bence ya olacaksa bi an önce olsun da umutlandırmasın hissi :)Günaydın hanımlar
Hala regl olmadım, dün yürüyüş yaptım market bahane yolu uzattım, papatya çayı içtim, bugün de eşim aspirin alacak.
Ne garip bir süreç bir regl gelmesin istiyoruz gelmeyince de gelsin diye uğraşıyoruz
aynen canım sanki adet olcamTestler aynı marka mıydı canım? Değişiyor çünkü hepsinde, ben silik de olsa görüyorum senin kan vermen lazım güzel haberlerini bekliyorum
Adet başlayacak hissi varsa bence geçmesini bekle adet gününün
Ramazanda calismiyormus bence strese sokmakdan olaya cekebilirsin kucuk suprizlwr yapYa kızlar ben mayıs ayından çok umutluyum kalbimle inanmak istiyorum ama şimdi ramazan geldi ya eşim evden çalışsa da gün içinde Bi şey olmayacak benim eşimin de huyudur yemek yiyince ağırlık çöker hele ki tüm gün aç kalıp yiyince iki katı ağırlık çökecek ne Yapcaz ya
Evet kuzum sabırsız olanlar yapıyoyaa canm ama çıkmayanlarda varyarın yapıcam ama
Baskanim bugun 22 periodum 35gun bat 5 mayis ben yanlis hesaplamisim ogun galiba tarihimi onu da guncelleyelimreglden sonra kaçıncı gün kuzum
O düşünce şey bence ya olacaksa bi an önce olsun da umutlandırmasın hissi :)
hiss ediyodum canm ama sonra Hissi gitdi bebeğim yaaaEvet kuzum sabırsız olanlar yapıyoen iyisi aslında regl gecikmesi beklemek ama gercekten hamile oldugunu hissediyosan erkenden de yapılabilir
Bence hissiyatlar psikolojik ben hecen ay kesin hamileydimEvet kuzum sabırsız olanlar yapıyoen iyisi aslında regl gecikmesi beklemek ama gercekten hamile oldugunu hissediyosan erkenden de yapılabilir
Herşey normalmiş gibi bide bu yumurtalıklar naz ediyo ya cıldırıyorunBaskanim bugun 22 periodum 35gun bat 5 mayis ben yanlis hesaplamisim ogun galiba tarihimi onu da guncelleyelimyumurtlama dun yoktu insallah bugun vardir
Ya bilmiyorum ben kesin hamileyim bu ay dedigim ay hamileydim o zaman gercekten farklı bi his olmuştuBence hissiyatlar psikolojik ben hecen ay kesin hamileydim8 test yaptim .negatif
Yumurtam bile nazli benim hemen gelmem diyorHerşey normalmiş gibi bide bu yumurtalıklar naz ediyo ya cıldırıyorun