Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm canım senin adına valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın peki

Çok üzüldüm canım senin adına ☹ valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın peki
muhakkak. Zamanından önce olmuyo naparsak yapalım. 23 yaşındayım ben 6 aylıkta evliyim

Çok üzüldüm canım senin adına ☹ valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın peki
Canım benim de az İnsülin direncim var ve pko var benim de adetim kendi kendine olmuyor o yüzden her ay Progestan 100 Mg kullanıp adet oluyorum. Bu sayede yumurtam çatlıyor onu yazsa ya doktorun Bi sorsan iğnedense o daha iyi olur

2 sefer kullandım onu. Sonra tarlusal verdi canım. Çatlatma iğnesinden dolayı sanırım erken geldi bu ay. Aslında olması gereken zamanda geldi gecikmeden. Tekrar gecikme olursa yine iğne isteyeyim o zaman

2 sefer kullandım onu. Sonra tarlusal verdi canım. Çatlatma iğnesinden dolayı sanırım erken geldi bu ay. Aslında olması gereken zamanda geldi gecikmeden. Tekrar gecikme olursa yine iğne isteyeyim o zaman
Yok benim dediğim hap. Progestan 100 Mg adlı Bi ilaç. Regli nin 16. Günü başlıyorum günde üç defa sabah bir akşam iki. İlaç bitiyor Bi gün sonra falan regl oluyorum bu sayede her ay düzenli çok şükür. İlaçsız hayatta olamıyorum

İnşallah. Çevrende birileri hamile olunca insan kendini çok garip hissediyo umarım hepimiz tadarız bu duyguyu
Kayınvalidem de sormaya başladı benim hamile misin değil misin diye. Olsa neden saklayayim cümle aleme duyururum hamileyim diye

Ben iğnesini kullanmıştım 2 defa. Doktorla bi konuşayım onu. İğnesi de çok kötü yapıyor insanı ya. Ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun

Kayınvalidem de sormaya başladı benim hamile misin değil misin diye. Olsa neden saklayayim cümle aleme duyururum hamileyim diye
Alnıma yazarım de ama bence hemen kimseye söyleme tecrübryle sabittir. Benim hamileliğimi nerdeyse bütün herkesin öğrendiği ertesi gün kanamam başladı ve düşük. Nazara inanır mısın bilmiyorum ama ben artık inanıyorum

Nazara inanıyorum evet. Ya ben de içimde biseyi saklayamiyorum ki ağzımdan kaciririm büyük ihtimalle

Olabilir tabi canım, 2 yumurtan olgunlaşır ve yumurtaların 1 gün arayla çatlayabilir. Benim annem ikiz doğurdu, ve diğer embriyo 2 gün arayla gözüktü
Hahshah ayy iki kez yumurtlayınca ikiz mi oluyor amanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…