Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim 5 gun suruyo direk kana ceviriyo yogun bi sekilde o yuzden test yok evde yerlesme filan diyolar yada iki gun onceki iliskiden dolayimi oldu anlamadim ki yarinda hic bisey gelmezse yaparim artik

Enfeksiyon filan mı var acaba ben kendimden şüpheleniyorum enfeksiyondan ama doktora da gidemiyoruz.

İnşallah gebelik vardır canım yarın yap senden alalım güzel haber 😊

Enfeksiyon filan mı var acaba ben kendimden şüpheleniyorum enfeksiyondan ama doktora da gidemiyoruz.

İnşallah gebelik vardır canım yarın yap senden alalım güzel haber 😊
Bende de vardı bu durum birkaç gün lekelenme sonra adete çevirme doktora gittim smear testi yaptı ama sonucunu alamadım çünkü corona başladı :KK43:

Bende de vardı bu durum birkaç gün lekelenme sonra adete çevirme doktora gittim smear testi yaptı ama sonucunu alamadım çünkü corona başladı :KK43:

Bende hep vardı kahve lekelenme.

Sarı akıntım oluyor beni çok rahatsız ediyor.
Daha önce ilaç fıtıl kullandım geçti sonra tekrarladı dikkat ediyorum temizliğime ama niye oluyor bilmiyorum.

Belki bu da etkiliyordur gebe kalmayı.

Daha önce ilaç fıtıl kullandım geçti sonra tekrarladı dikkat ediyorum temizliğime ama niye oluyor bilmiyorum.

Aynısını yaşıyorum canım benim akıntım hep sarı oluyor yumurtlama günleri haricinde. Ben de anlamıyorum sebebini :/

Benimde oluyo sarı akıntım bu ay daha fazla inşallah engellemez ya :KK43:

Ay kızlar twitterda gördüm bunu bu kadar beklemeden sonra bebeğimiz olunca bizzz hahahah 😅

Eklentiler

• 936B761C-B9F5-4913-997A-474EFF0C9579.jpeg
    936B761C-B9F5-4913-997A-474EFF0C9579.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 23
Benimde oluyo sarı akıntım bu ay daha fazla inşallah engellemez ya :KK43:

Aynısını yaşıyorum canım benim akıntım hep sarı oluyor yumurtlama günleri haricinde. Ben de anlamıyorum sebebini :/

İnşallah engellemiyordur kızlar.

Hatta bu ay benim de akıntım o kadar oldu ki yumurtlama akıntım bile araya karıştı gitti anlayamadım hangisiydi 😀

Bitse bu salgın ilk iş doktora gidicem inşallah.

İnşallah engellemiyordur kızlar.

Hatta bu ay benim de akıntım o kadar oldu ki yumurtlama akıntım bile araya karıştı gitti anlayamadım hangisiydi 😀

Bitse bu salgın ilk iş doktora gidicem inşallah.
Bide bende mantar oluyo sanırım süt kesiği gibi akıntı geliyo

X