- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Ne iğrenç bi davranış ya! Eski karısıyla resimlerini yeni gelinin odasına koymak nedir? Yırtıp ağzına ağzına tıkıştırmadığına şükretsin! Çok sinirlendim ya.Ya ben geçen yaz gittim evi köşe bucak temizledim ilk eşnden hatiraları kaldırdim resim dugunden şampanya fln susler saygılıyım bu konuda çope atmadım sonuçta geçmiş tavan arasına koydum topladıklarımı ve bunu söyledim neyse yeni yilik gittim anaa be göriyim susler inmis eski yerine konulmuş bende topladım çope attim ses çikarmadım neyse iki uç gün her sabah garderobun ustunde ki kutu gozume degiyor yazin orda yoktu 4 sabah esim telefonda konusuyo bende merak ettim aldim kutuyu ne goruyim dugun resimeri albumler fln tm gecmise saygim var da ile gozume mi sokmaniz lazim o odada ven yatacam siz o resimleri gelip koyacaksiniz . Neyse ben dayanamadim bagirdim cirdi evi kaldirdim resimleri tek tek yirtim sobaya attim kv geldi babaanne soyledi kv ya boyle boyle kadin sen nasil atarsin ben onlara kac para verdim senin haberin varmi fln söyleniyor sustum dinledim bana bak dedim sana bu kadindan hayir gelmemis resminden mi hayir bekliyorsun bende dugun istedim 3 bin euro para verdim istemediniz param yandi dedim ben bunlari dile getiriyormuyum bukadar cok onemliyse sana o resimler benim yatigim odada degil senin yatigin odada saklasaydin gozume gozume sokmasaydiniz dedim.
Ağzının payını verdim duşunsene hamile oldugumu kocam okadar sevinerek soyledi ee iyi guzel bakarsiniz dogunca dedi hadi benim islerim var kapatmam lazim dediNe iğrenç bi davranış ya! Eski karısıyla resimlerini yeni gelinin odasına koymak nedir? Yırtıp ağzına ağzına tıkıştırmadığına şükretsin! Çok sinirlendim ya.
Benimde bugun bitio hadi ins kuzum rabbik bu ay mujde verdirsin birbirmize.Kızlar reglim bitti bugün ovulasyon a başlıyorum sardı içimi yine bir heyecan dua edin bana kızlar bu ay olsun İnşallah❤
Valla benim hiç öyle belirtilerim olmuyor oluyorsa da anlamıyorum canım o yüzden ovulasyon testi olmasa hiç bilememBenimde bugun bitio hadi ins kuzum rabbik bu ay mujde verdirsin birbirmize.
Ben ovulasyon testini hic bilmem akintiyla anlarım ama gecen ay yumurtladimmi anlamadm hic cunku seffaf yogun akinti gelmedi onceden gelirdi. Acaba strestenmi
Iyi yapmissin cnm ezdrme kendini benimde 2ci evliliğim adi vs geciyor cocuk var normal ama ole hic bir sorun yasamadm esim ailesi cok iyi zaten ilkinde yuzleri gulmemis sevgi saygi gormemisler kiyamam. Biz iyiyiz bende onlarda birbirmizi cok seviyoruz benmde 2ci evliligm kizim var. Birbirmizi daha iyi anliyoruz ole oldugu icinAğzının payını verdim duşunsene hamile oldugumu kocam okadar sevinerek soyledi ee iyi guzel bakarsiniz dogunca dedi hadi benim islerim var kapatmam lazim dedi
Yaaa bende mi denesem onu acabaaa.Valla benim hiç öyle belirtilerim olmuyor oluyorsa da anlamıyorum canım o yüzden ovulasyon testi olmasa hiç bilemem
Bak canım mesela benim pik olduğu gün ki testimi ekledim o gün hiç Bi belirtim olmadı test olmasa anlamam ve indirilen programlarda da mesela üç gün sonra diyordu tutmadı yani en iyisi testYaaa bende mi denesem onu acabaaa.
İyi ki uzaktaymış canım otur kalk şükret sürekli muhattap olmak zorunda değilsin en azındanAğzının payını verdim duşunsene hamile oldugumu kocam okadar sevinerek soyledi ee iyi guzel bakarsiniz dogunca dedi hadi benim islerim var kapatmam lazim dedi
Cnm peki bu testleri ne zamn yapmaya basliyosun eger kirmizi cikarsa o gun yumurtlama mi oluyor yani biraz bilgilendrrmsn ne olur yafa google den arastrm ben zahmet olmasin sanaBak canım mesela benim pik olduğu gün ki testimi ekledim o gün hiç Bi belirtim olmadı test olmasa anlamam ve indirilen programlarda da mesela üç gün sonra diyordu tutmadı yani en iyisi test
Ayy aynenn lanet kadın gıcık o resimleri ona yedirmen lazımdıNe iğrenç bi davranış ya! Eski karısıyla resimlerini yeni gelinin odasına koymak nedir? Yırtıp ağzına ağzına tıkıştırmadığına şükretsin! Çok sinirlendim ya.
Canım ayrıntılı şekilde yazdım mesajdanCnm peki bu testleri ne zamn yapmaya basliyosun eger kirmizi cikarsa o gun yumurtlama mi oluyor yani biraz bilgilendrrmsn ne olur yafa google den arastrm ben zahmet olmasin sana
Tamam canım hangisini yazalımBat mayis 12 13 arask kizlar benide eklermisiniz suan regilim 4cu gunu
Haklisin herkesin derdi kendince agir misaliE sen daha yeni evlisin biz napalım 4.seneye giricem ben ayol dinleme onları
aynen canım benım ıcın ıkı yuzluler ordaydım esımın kuzenı de ordaydı karıyı konusmaya basladılar kuzenı dıyor kı 1 hafta ıcınde 3 degısık erkekle gordum tam orospu olmus kayın babam dıyor bır defa merak ettım sordum orda burda onu basımı tutum dıyo. esımın 1 cocugu var kadından neyse gecen eve gıtmıs kadın cocugu getırmıs gorsunler dıye kayın babam canlı acmıs mangal keyfı ıckı almıslar yıyıp ıcıyorlar cok gucumue gıttı aynı gun kadın aradı cocuk konusmak ıstemıs esımle kadın agzından kacırdı orda mutfaga gırdıgını cook fazla gucume gıttı ya dedım hem kadının arkasından konusuyorlar hem aynı sofrayya oturuyorlar cok ıkı yuzlu aılen var dedım bu yaz gıdersek dedım benım yanıımda yıne ılerı gerı karıyın arkasından konusursalar agzının payını verırım dedım boyle dusunmeye basladım bu kadının arkasından boyle yuzune baskaysa bana da aynısını yapıyorlardır benım yuzume de ıyyı arkamdan kotu konusuyorlardır aynı gun kayın babam aradıbnı sordular kocamda bna baktı elle hyr yaptım kousmak ıstemedım 2 haftadır konusmuyorum esıme de dedım bak kadın mutfa gırmıs hangı hakla ne dese begenırsınız ee sımdı sen orda olsan o kadın degıl mutfa sokaktan gecırmem donelım memeleketımıze sen gelınlık yap dedı guldum yok ya dedım olmaz ben o ısanlara dedım gelınlık yapmam boyle karakter yoksunu ısanlarla ısım olmaz dedımNe gıcık kandınmış yaaaa. Allah sabır versin canım. Sanki normalde o kadın hala olsa eminim onu da sevmez eşek öldü badem gözlü oldu hesabı şimdi o yok ya değerli oldu. Eşine iş düşüyor burada.
Ay insallah canim yapacak bisey yok hayirlisi olsun . Benim kana cevirmedi hala anlamadim gitti dun sadece öglen kahverengi akinti sekilde geldi suan tertemiz niye böyle oldu acaba .Evet bir sorun mu var acaba dedi benimki de
Daha buralardayız iste canım inşallah beraber hazirana geçmeyiz artık
Daha çok yeniymişsin,Agustosta evlendim prezervatifle korunuyoduk iki aydir korunmuyorum canim .
Insallah ne diyim bu ay nasil olacak muamma malum ramazanDaha çok yeniymişsin,
İnşallah bunay gelir bebişin