- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Ben 26 27 28 gun arasi oluo cnm sen 12 si yazTamam canım hangisini yazalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 26 27 28 gun arasi oluo cnm sen 12 si yazTamam canım hangisini yazalım
İftardan sonra canımInsallah ne diyim bu ay nasil olacak muamma malum ramazan
Resmen iki yüzlüler. Yağcı demekki bunlar. İnsanın yağcı olanından iki yüzlü olanından korkarım çünkü ona öyle yapan senin de arkadandan konuşup yüzüne güler Allah sabır versin canımaynen canım benım ıcın ıkı yuzluler ordaydım esımın kuzenı de ordaydı karıyı konusmaya basladılar kuzenı dıyor kı 1 hafta ıcınde 3 degısık erkekle gordum tam orospu olmus kayın babam dıyor bır defa merak ettım sordum orda burda onu basımı tutum dıyo. esımın 1 cocugu var kadından neyse gecen eve gıtmıs kadın cocugu getırmıs gorsunler dıye kayın babam canlı acmıs mangal keyfı ıckı almıslar yıyıp ıcıyorlar cok gucumue gıttı aynı gun kadın aradı cocuk konusmak ıstemıs esımle kadın agzından kacırdı orda mutfaga gırdıgını cook fazla gucume gıttı ya dedım hem kadının arkasından konusuyorlar hem aynı sofrayya oturuyorlar cok ıkı yuzlu aılen var dedım bu yaz gıdersek dedım benım yanıımda yıne ılerı gerı karıyın arkasından konusursalar agzının payını verırım dedım boyle dusunmeye basladım bu kadının arkasından boyle yuzune baskaysa bana da aynısını yapıyorlardır benım yuzume de ıyyı arkamdan kotu konusuyorlardır aynı gun kayın babam aradıbnı sordular kocamda bna baktı elle hyr yaptım kousmak ıstemedım 2 haftadır konusmuyorum esıme de dedım bak kadın mutfa gırmıs hangı hakla ne dese begenırsınız ee sımdı sen orda olsan o kadın degıl mutfa sokaktan gecırmem donelım memeleketımıze sen gelınlık yap dedı guldum yok ya dedım olmaz ben o ısanlara dedım gelınlık yapmam boyle karakter yoksunu ısanlarla ısım olmaz dedım
Ay insallah canim yapacak bisey yok hayirlisi olsun . Benim kana cevirmedi hala anlamadim gitti dun sadece öglen kahverengi akinti sekilde geldi suan tertemiz niye böyle oldu acaba .
Bakacagiz artikİftardan sonra canım
Yerleşme kanaması olmasınAy insallah canim yapacak bisey yok hayirlisi olsun . Benim kana cevirmedi hala anlamadim gitti dun sadece öglen kahverengi akinti sekilde geldi suan tertemiz niye böyle oldu acaba .
Tamam canım. Kürtajların nedeni araştırıldı mıBen 26 27 28 gun arasi oluo cnm sen 12 si yaz
Canim benim 5 gun suruyo direk kana ceviriyo yogun bi sekilde o yuzden test yok evde yerlesme filan diyolar yada iki gun onceki iliskiden dolayimi oldu anlamadim ki yarinda hic bisey gelmezse yaparim artik
Evde test yok mu canım bir yapsaydın kafan rahat olurdu.
Benim de bazen 3-4 gün kahverengi geliyor sonra devamı geliyor
Kafam cok karisik normal adet dongum zaten uc gun onceydi iki gun oncede iliski oldu cok zorlandim nedense zor oldu sonrasinda dun oglen kahverengi akintili geldi ben o yuzden ben buraya gectim suan ped bile yok sadece peceteye kaldi dun ki . Bu saate kadar coktan cevirmesi gerekmiyomu anlamadim ki.Yerleşme kanaması olmasın
Canım adet zamanında geldiyse yerleşme olasılığı düşük, o kanama adetten 7-10 gün önce geliyormuşCanim benim 5 gun suruyo direk kana ceviriyo yogun bi sekilde o yuzden test yok evde yerlesme filan diyolar yada iki gun onceki iliskiden dolayimi oldu anlamadim ki yarinda hic bisey gelmezse yaparim artik
Normal adet döneminde gördüysen adetli sayılırsın namaz kılıyorsan falan bırakman lazım benim de bazen öyle oluyor dört gün sökülmüyor damla damla. Sonra geliyorKafam cok karisik normal adet dongum zaten uc gun onceydi iki gun oncede iliski oldu cok zorlandim nedense zor oldu sonrasinda dun oglen kahverengi akintili geldi ben o yuzden ben buraya gectim suan ped bile yok sadece peceteye kaldi dun ki . Bu saate kadar coktan cevirmesi gerekmiyomu anlamadim ki.
Bence git bi test al yap, hep beraber ilk pozitifimizi görelim... sende ayağını yere sürtersinKafam cok karisik normal adet dongum zaten uc gun onceydi iki gun oncede iliski oldu cok zorlandim nedense zor oldu sonrasinda dun oglen kahverengi akintili geldi ben o yuzden ben buraya gectim suan ped bile yok sadece peceteye kaldi dun ki . Bu saate kadar coktan cevirmesi gerekmiyomu anlamadim ki.
Bence git bi test al yap, hep beraber ilk pozitifimizi görelim... sende ayağını yere sürtersinKafam cok karisik normal adet dongum zaten uc gun onceydi iki gun oncede iliski oldu cok zorlandim nedense zor oldu sonrasinda dun oglen kahverengi akintili geldi ben o yuzden ben buraya gectim suan ped bile yok sadece peceteye kaldi dun ki . Bu saate kadar coktan cevirmesi gerekmiyomu anlamadim ki.
Canım geç dölleneme olursa geç yerleşiyormuş, yani adet zamanına denk gelenleride okudum burda çok. Hayırlısı artık.Canım adet zamanında geldiyse yerleşme olasılığı düşük, o kanama adetten 7-10 gün önce geliyormuş
Hayirlısı olsun insallah sağlıkla bebisin gelir canımKızlar bugün itibari ile ovulasyon testime başladım inşallah ramazan ayının hürmetine yumurtlama dan sonra gebelik de de çift çizgiler görelim inşallah lütfen bana da dua edin olur mu ❤
Hic böyle olmuyodu agrim filan da yok adetim gayet duzenlidir.Normal adet döneminde gördüysen adetli sayılırsın namaz kılıyorsan falan bırakman lazım benim de bazen öyle oluyor dört gün sökülmüyor damla damla. Sonra geliyor
Bugunde bekleyecegim elimde test yok yarin yapmayi planliyorumBence git bi test al yap, hep beraber ilk pozitifimizi görelim... sende ayağını yere sürtersin
İnşallah bu ay hepimiz hamilelik haberi alırız canım ya çok istiyorumHayirlısı olsun insallah sağlıkla bebisin gelir canım
Düşük cnm 1ri agir kaldrdigimdan 2 strestrn tutunamamisTamam canım. Kürtajların nedeni araştırıldı mı
Amin cnm ins. Bende siparis vereyom ovulasyon testinden ozaman. Regilim bugun bitioİnşallah bu ay hepimiz hamilelik haberi alırız canım ya çok istiyorum