• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi rüyasında gören var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Geçen ay bu konu üstünde çok durduğum için sürekli olarak rüyalar gördüm önce testin pozitif çıktığını gördüm farklı bi gün karnımın şiştiğini gördüm rüyada ve farklı bi günde Doğum halinde gördüm kendimi , psikolojik olarak düşündüğüm için önemsemedim bilinç altındadır diye. Bu ay düşünmemeye gayret ediyorum ve stres yapmıyorum ama dün tekrar gebelik testi yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm ikinci çizgi fazlasıyla koyu çıkmıştı ve tekrar yaptım ikincisinde de ayni şekilde çıktı , neden sürekli görüyorum anlamıyorum , bu şekilde gören daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Genellikle cok dusundugunuz icin bilincalti yaparsiniz bendede bu siralar cok oluyor allah gonlunuze gore versin :)

Hamile kaldığın ay gördün mü peki :KK64:
Gordum ismini bile gordum .Ve ayrica nar ve uzum salkimi gördüm. Tane tane ya çoğalmaya bagladim oyle dusundum hüsnu zanda bulundum yani ve cok sukur hamileyim .Ilk test yaptim hayaletti biraz daha bekleyim dedim ruyamda test yapiyordum pozitifti bi uyandim hemen test gece gece ve kirmizi çizgi

Gordum ismini bile gordum .Ve ayrica nar ve uzum salkimi gördüm. Tane tane ya çoğalmaya bagladim oyle dusundum hüsnu zanda bulundum yani ve cok sukur hamileyim .Ilk test yaptim hayaletti biraz daha bekleyim dedim ruyamda test yapiyordum pozitifti bi uyandim hemen test gece gece ve kirmizi çizgi
Kaç ay sonunda bu haberi aldın sen ya , uc dört aydir ben sonuç alamadım hep negatif. rüyaları da böyle sürekli gördükçe acaba rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyo adet gecikmesi vs. diye düşünüyorum kafama çok takmıyorum ama herkes de olduğu gibi düşünüyoruz ve isteyerek yapıyoruz sonuçta çok afedersiniz ama o is olduktan sonra ister istemez acaba bu ay olur mu diyoruz buda mi çok stres oluyo anlamadım valla bu işi :kızgın:

Kaç ay sonunda bu haberi aldın sen ya , uc dört aydir ben sonuç alamadım hep negatif. rüyaları da böyle sürekli gördükçe acaba rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyo adet gecikmesi vs. diye düşünüyorum kafama çok takmıyorum ama herkes de olduğu gibi düşünüyoruz ve isteyerek yapıyoruz sonuçta çok afedersiniz ama o is olduktan sonra ister istemez acaba bu ay olur mu diyoruz buda mi çok stres oluyo anlamadım valla bu işi :kızgın:
Ben aylarca ugrastim tedavi olduk bir kez kimyasalla kaybettim bebegimi ama umidimi hic kesmedim 3 4 ay cok kisa bir zaman belki yumurtlama gunune bile denk gelmiyor bilemezsiniz ki 3 4 ay daha deneyin olmazsa esiniz de siz de dr a gidin

Ben aylarca ugrastim tedavi olduk bir kez kimyasalla kaybettim bebegimi ama umidimi hic kesmedim 3 4 ay cok kisa bir zaman belki yumurtlama gunune bile denk gelmiyor bilemezsiniz ki 3 4 ay daha deneyin olmazsa esiniz de siz de dr a gidin
Stresle gerçekten bi alakası var mi peki ? Hamile kaldığın ay senin durum nasıldı hiç mi düşünmedin stres yapmadın ?

Stresle gerçekten bi alakası var mi peki ? Hamile kaldığın ay senin durum nasıldı hiç mi düşünmedin stres yapmadın ?
Biz tedavi surecinde olduğumuz icin surekli stresliydim .Muhim olan Allah tan ve kalpten istemek

Bu zikirleri bol bol okuyun
Ya Halîk c.c
Ya Musavvir c.c
Ya Evvel c.c
Ya Kadir c.c

Back