ya bu kiraz diyeti çok kotuymus ya sabah ogle aksam kiraz yiyormussunuz mide kaldirmiyormus 3 gunden sonra. Valla yapanlara helal olsun diyorum ben yapamam sahsen
daha erken o da gider...Kızım 4 aylık oldu ve ben de eski kiloma döndüm..Ama tartı böyle desede gene de göbek bel basen bölgesinde bir kalınlaşma kaldı..İnşallah 1-2 ay içinde bu kalınlaşma da ortadan kalkar..
Açıkçası çok özel birşeyler yapmadım kilo vermek için, hamileyken 13 kilo almıştım..Kızımı emziriyorum, haftada 3-4 kez de 40-45 dakika kadar yürüyüş yapıyorum...Ama ne kadar dikkat edicem desem de tatlı yemeden duramıyorum
Sezeryan doğum oldu benimki belki de göbek bundan kaldı bilemiyorum..
bende hamileyken 15 kilo aldim
dogumdan sonra 5 kilo kaldi oglum uc bucuk aylikken hastalandi onun icin kosturmaktan milletin cenesinden 4 kilo verdim 1 kilom kaldi ama galiba gene hamileyim.
ben 48 ile basladim hamilleik boyunca 12 kilo aldim,dogumda 2 kilo gitti sadece... fakat isin kotusu logusalikta da almaya devam etttim.5 kilo kadar aldim malesef... benimki sanirim sut olsun diye yedigim gidalardan kaynaklaniyor, bilincsiz tuketim oldu biraz helva, pekmez vs..( insAllh veririm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?