- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- Konu Sahibi Sledva2040
Prezervatifi takarken eline degip prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile birakmis midir diye dediğim kısıma mıKonuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prezervatifi takarken eline degip prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile birakmis midir diye dediğim kısıma mıKonuya
Genel olarak hepsine, defalarca test yapıp yine de şüphe etmene, bir çok şey iştePrezervatifi takarken eline degip prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile birakmis midir diye dediğim kısıma mı
Çoğu abla da sinir oldu bana evet muhtemelen psikolojim bozuldu ciddi ölçüde ama nasıl bozulmasin abla demin yine hamileyken 5 6 ay bazende 9 ay yoğun adet gören kadinlarin olduğunu forum sayfasindan okudum , bazıları idrarda hep negatif görüp kanda pozitif görmüşler falam bide benim şimdi sık idrara çıkma durumum ve karın şişliği hissim varya endiseleniyorum 9 10 gün kaldıGenel olarak hepsine, defalarca test yapıp yine de şüphe etmene, bir çok şey işte
Bu kadar endişe edeceksen bu yola çıkmayacaktın, hem hamile olsan şimdiye anlardın, kan testi yaptırmak zor değil vs vsÇoğu abla da sinir oldu bana evet muhtemelen psikolojim bozuldu ciddi ölçüde ama nasıl bozulmasin abla demin yine hamileyken 5 6 ay bazende 9 ay yoğun adet gören kadinlarin olduğunu forum sayfasindan okudum , bazıları idrarda hep negatif görüp kanda pozitif görmüşler falam bide benim şimdi sık idrara çıkma durumum ve karın şişliği hissim varya endiseleniyorum 9 10 gün kaldı
Abla kan testi yaptiramazdim e nabiza düşüyor diye ama adet tarihimden sonra da akşamları erken gebelik testleri yaptım abla sabah ilk idrarla 4 agustosta 2 erken gebelik testi yaptim 10 agustosta da sabah ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda negatifti de okuduklarım beni endişelendiriyorBu kadar endişe edeceksen bu yola çıkmayacaktın, hem hamile olsan şimdiye anlardın, kan testi yaptırmak zor değil vs vs
7 haziranda olmuştu şüpheli ilişki bu arada abla ondan sonra 12 16 21 28 35 47 53 60 66 70. Gunlerde testler yaptım hala da yapsam mi diye düşünüyorum ama bu ayki reglimi de bekleyeceğim mecburAbla kan testi yaptiramazdim e nabiza düşüyor diye ama adet tarihimden sonra da akşamları erken gebelik testleri yaptım abla sabah ilk idrarla 4 agustosta 2 erken gebelik testi yaptim 10 agustosta da sabah ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda negatifti de okuduklarım beni endişelendiriyor
Okuma, internete göre herkes kanser kalanlar da başka bi kanser herkes ölüyor. Test yapmışsın çıkmamış o senin baktıkların milyonda bir ihtimalden daha düşük. Bu kadar ısrar edersen insanlar kızmakta da dalga geçmektede haklıAbla kan testi yaptiramazdim e nabiza düşüyor diye ama adet tarihimden sonra da akşamları erken gebelik testleri yaptım abla sabah ilk idrarla 4 agustosta 2 erken gebelik testi yaptim 10 agustosta da sabah ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda negatifti de okuduklarım beni endişelendiriyor
Yap yap 500 tane daha test yap anca belli olur7 haziranda olmuştu şüpheli ilişki bu arada abla ondan sonra 12 16 21 28 35 47 53 60 66 70. Gunlerde testler yaptım hala da yapsam mi diye düşünüyorum ama bu ayki reglimi de bekleyeceğim mecbur
Sevgilimde yapmayalım artık test inanmıyorsun zaten 3. Ye adet olucaksin kanda versen onada inanmazsin banada guvenmedin bir şey olmayacak diyorum anlamiyosun bu şekilde hamilelik olmaz dediYap yap 500 tane daha test yap anca belli olur
Yaa öyle mi dedi bak sen ee daha neye psikolojin bozuluyorSevgilimde yapmayalım artık test inanmıyorsun zaten 3. Ye adet olucaksin kanda versen onada inanmazsin banada guvenmedin bir şey olmayacak diyorum anlamiyosun bu şekilde hamilelik olmaz dedi
Neyse ablaYaa öyle mi dedi bak sen ee daha neye psikolojin bozuluyor
Kusura bakma, kendi ruh sağlığım için engellemek zorunda kaldım. Konun yukarıda kalsın, belki hamile olmadığına ikna edebilen birileri çıkar. Allah yardımcın olsun, lütfen erkek arkadaşınla konuş seni psikoloğa götürsün. Böyle kendine zarar vereceksin…Merhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Canın sağolsun abla bugüne kadar dinlediğin yeterKusura bakma, kendi ruh sağlığım için engellemek zorunda kaldım. Konun yukarıda kalsın, belki hamile olmadığına ikna edebilen birileri çıkar. Allah yardımcın olsun, lütfen erkek arkadaşınla konuş seni psikoloğa götürsün. Böyle kendine zarar vereceksin…
Çoğu abla da sinir oldu bana evet muhtemelen psikolojim bozuldu ciddi ölçüde ama nasıl bozulmasin abla demin yine hamileyken 5 6 ay bazende 9 ay yoğun adet gören kadinlarin olduğunu forum sayfasindan okudum , bazıları idrarda hep negatif görüp kanda pozitif görmüşler falam bide benim şimdi sık idrara çıkma durumum ve karın şişliği hissim varya endiseleniyorum 9 10 gün kaldı
Özür dilerim kuzum ama stres olmamam gerek. Sana yanıt verirken sinirleniyorum artık. Laf anlamıyorsun, ben de psikolog değilim. Sen regl olacaksın ama yine devam edeceksin kafanda kurmaya, birkaç güne geçecek olsa yardımcı olalım. Senin durumun psikologluk, sevgiline söyle mutlaka terapi almalısın…Canın sağolsun abla bugüne kadar dinlediğin yeter
21 yaşındayım 22 olacağım abla demem neden sorun ki , hastaney gidebilcek olsam konu açmazdımYahu kaç yaşındasın herkese abla diyorsun. Gerçekten dalga geçiyorsun insanlarla.
Hastaneye gidip çözeceğiniz meseleyi bu kadar büyütmeyin.
Olsun abla ne demek sizin durumunuz daha önemli benimle uğraşamazsınız haklı olarak , benimde beklemekten başka çarem yok bu ayki reglime 6 7 gün kaldı inşallah olunca bu şişliğim ve idrar sıklığım geçer de korkularım da biter tamamenteşekkür ederim her şey içinÖzür dilerim kuzum ama stres olmamam gerek. Sana yanıt verirken sinirleniyorum artık. Laf anlamıyorsun, ben de psikolog değilim. Sen regl olacaksın ama yine devam edeceksin kafanda kurmaya, birkaç güne geçecek olsa yardımcı olalım. Senin durumun psikologluk, sevgiline söyle mutlaka terapi almalısın…
Ailesinden korkuyor, öğrenirler diye hastaneye gidemiyor. Özel doktora git dedik o da ortaya çıkar diyor. Dalga geçmiyor ne yazık ki, aile korkusu ve vicdan azabından hasta oldu.Yahu kaç yaşındasın herkese abla diyorsun. Gerçekten dalga geçiyorsun insanlarla.
Hastaneye gidip çözeceğiniz meseleyi bu kadar büyütmeyin.