Hamilelik oluşumu

Yok.
sen neye inanmak istersen ona inanacaksın.
😔 abla bende bilmiyorum ki ne düşünsem neye inansam kanamamda oldu kırmızı kan rengi de gördüm erken gebelik testlerinde tek çizgide gördüm birsürü hala korkuyorum cidden psikolojim bozuldu

😔 abla bende bilmiyorum ki ne düşünsem neye inansam kanamamda oldu kırmızı kan rengi de gördüm erken gebelik testlerinde tek çizgide gördüm birsürü hala korkuyorum cidden psikolojim bozuldu

Ya bu küçük emrah tripleri nedir? Özel muayenehaneler git baktır bir şey var mı? 60 günde her şey gözükür ultrasonda. E nabızda görünsün istemiyorsan özel muayenehanesine git doktorun.
Erkek arkadaşına da söyle bir zahmet doktor ücretini ödesin.

Ya bu küçük emrah tripleri nedir? Özel muayenehaneler git baktır bir şey var mı? 60 günde her şey gözükür ultrasonda. E nabızda görünsün istemiyorsan özel muayenehanesine git doktorun.
Erkek arkadaşına da söyle bir zahmet doktor ücretini ödesin.
Erkek arkadaşıma kalsa beni ilk haftalardan götürecekti ama testlere rağmen inanmadigim için ve hasta olduğum için kanda versem negatifte çıksa inanmayacağımi düşündüğü için tepkili normal olarak yani onun için özel hastane ücret vs sorun değil ama ben inanmayinca sinir oluyor üzülüyor , özel de yapilan muayenelerde e nabiza düşüyor bir arkadaşımın düşmüştü o yüzden o topa girmek istemedim erken gebelik testleri yaptım adetimden önce ve sonralarında bu ayda iliskiden sonra 3. Adetim olcak 28 haziranda elladan dolayi az az kahverengi siyah leke gelmişti 26 temmuzda 5 gün kanamam oldu regl gibi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal bitti bu ay ne olcak bilmiyorum 10 11 gün kaldı

Erkek arkadaşıma kalsa beni ilk haftalardan götürecekti ama testlere rağmen inanmadigim için ve hasta olduğum için kanda versem negatifte çıksa inanmayacağımi düşündüğü için tepkili normal olarak yani onun için özel hastane ücret vs sorun değil ama ben inanmayinca sinir oluyor üzülüyor , özel de yapilan muayenelerde e nabiza düşüyor bir arkadaşımın düşmüştü o yüzden o topa girmek istemedim erken gebelik testleri yaptım adetimden önce ve sonralarında bu ayda iliskiden sonra 3. Adetim olcak 28 haziranda elladan dolayi az az kahverengi siyah leke gelmişti 26 temmuzda 5 gün kanamam oldu regl gibi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal bitti bu ay ne olcak bilmiyorum 10 11 gün kaldı

Özel hastane değil !!! Doktorun kendi yeri. 3 farklı doktora gittim 3 ü de yazmıyor!!!
Cahil misin? Acıdan zevk mi alıyorsun! İnsanları sinir etmek mi hoşuna gidiyor!
Küçük Emrah gibi haller nedir ?

Özel hastane değil !!! Doktorun kendi yeri. 3 farklı doktora gittim 3 ü de yazmıyor!!!
Cahil misin? Acıdan zevk mi alıyorsun! İnsanları sinir etmek mi hoşuna gidiyor!
Küçük Emrah gibi haller nedir ?
Bu kadar sert bir tavira gerek yok abla özel muayenehane diyince özel hastane dediniz sandım yanlış anladım, bu beni cahil veya acidan zevk alan biri de yapmaz iyi geceler size.

Ayrıca kadın Doğuma sadece cinsel hayatı olanlar gitmez. Yumurtalık ağrısı olur, adet düzensizliği vb
Doğru diyorsunuz abla ama doktora gidebilcek cesaretim de yok artık çok takıntı oldu bu konu bende belki şu an yaşadıklarım yalancı belirti bile olabilir onca şeye rağmen korktuğum için 🙇🏻‍♀️

Abla sık idrara gitme sorunum çözülmedi ve sizinle konuştuktan sonra da 4 agustosta olsun 10 agustosta olsun sabah ilk idratla 2 şer erken gebelik testi yaptım ama şu an bu ayki reglimi bekliyorum iyice takıntı oldu psikolojik bozukluk oldu 26 temmuzda 5 gün kanamam olmasina rağmen başka sitelerde okudugum hamileyken adet gören kadinlara kafam takıldı 😔 benim 2 ayda 2 ilişkim oldu birsürü test yaptim hepsi ilk 10 dk da negatif çıktı hazirandaki reglim zaten elladan dolayı az ve degisikti ama temmuzdaki regl gibiydi normal de ben hala test yapsam mı bu ay regl olcakmiyim tuvalete neden sık gidiyorum korkusuyla bekliyorum🙇🏻‍♀️
Canım sık idrara çıkmanın başka sebepleride vardır enfeksiyon kapmışsınxır üşütmüşsündür.....

Yok abla birdaha evlenene kadar ilişkiye girmeyecegim ben bana bu psikoloji ağır geldi dersimi de aldım şu an tek istediğim kötü bir şey yaşamamış olmak bu ay sonu umarım hasta olurum bu idrar sorunum ve şişlik de geçer inşallah yoksa kendimi yiyip bitiriyorum ağlıyorum üzülüyorum iyi değilim
Bir uzmana görün mutlaka psikolojik destek alman gerekiyor canım kendine yazık etme

Ben de haftalardır yazıyorum, yetinmiyor burada başlık açmış. Ruhsal sorun olmuş artık. Acil psikolojik destek alması gerek.
Bence artik okadar mesajdan sonra dalga geçiyor diye dusunuyorum,Arkadasim kusura bakma ama ozaman iliskiye girmiceksin gunaha giriyorum ya post sahibinin her mesajini okudugumda.

sık idrara çıkmanın sebebi idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun git idrar testi verdi antibiyotik tedavisine başlarsın. Aradan 3 ay geçmiş ne hamileliği.

Bence artik okadar mesajdan sonra dalga geçiyor diye dusunuyorum,Arkadasim kusura bakma ama ozaman iliskiye girmiceksin gunaha giriyorum ya post sahibinin her mesajini okudugumda.
Her genç kızın yaşayabileceği bir korkuyu yaşıyorum kimse ile de dalga geçmiyorum onlar benim büyüğüm ve abla dediğim insanlar bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlamalarına rağmen korkmamin tek sebebi kaygı sorunum var psikolojim etkilendi , siz de bu kadar sinir oluyorsaniz benim yazdiklarimi okumayabilirsiniz günahada girmemiş olursunuz

sık idrara çıkmanın sebebi idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun git idrar testi verdi antibiyotik tedavisine başlarsın. Aradan 3 ay geçmiş ne hamileliği.
Yani abla tek sorunum sık idrara çıkmak bide karnımı şiş hissediyorum başka bir sorunum yok belki şişlik bu ayki reglime 10 11 gün var diyedir bilmiyorum ama , dediğiniz gibi 7 hazirandan bu yana 2bucuk 3 ay oldu 10 ağustosta son erken gebelik testi yaptim 2 tane aynıanda ilk idrarla negatifti ikiside dahada yapmadım ama üstümdeki korkuyu atamadım birtürlü genel bi yorum almak için konu açtım, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️🙏🏻🙏🏻🙏

Her genç kızın yaşayabileceği bir korkuyu yaşıyorum kimse ile de dalga geçmiyorum onlar benim büyüğüm ve abla dediğim insanlar bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlamalarına rağmen korkmamin tek sebebi kaygı sorunum var psikolojim etkilendi , siz de bu kadar sinir oluyorsaniz benim yazdiklarimi okumayabilirsiniz günahada girmemiş olursunuz
Zaten artik bakmiyorum yazdiklarina ama cevap yazma geregi duydum,her kizin yasayacagi bir korku degil orf ve adetini bilen yasamaz bu korkuyu merak etme sen..kaygin varsa git anne ben boyle boyle yasadim de de gor hamilemiyimdir diye sor madem ozaman anne her genc kizin yasadigi korkumudur anlarsin hadi sana iyi aksamlar

Zaten artik bakmiyorum yazdiklarina ama cevap yazma geregi duydum,her kizin yasayacagi bir korku degil orf ve adetini bilen yasamaz bu korkuyu merak etme sen..kaygin varsa git anne ben boyle boyle yasadim de de gor hamilemiyimdir diye sor madem ozaman anne her genc kizin yasadigi korkumudur anlarsin hadi sana iyi aksamlar
Yani dediklerinizden sadece günah kısmına katılıyorum, gerisi sizi hiç alakadar etmez diye düşünüyorum sonuçta hayat benim yaptığım şey için bi pişmanlığım yok sadece hazır olmadığım şeyler var bu konudada fazla bilgi sahibi değilim bilen ablalarimdan fikir almak amacıyla konu açtım yani yargılanmak vs için değil önemli olanda herkesle cinsellik yaşamamak sonuçta 1 yıl sonra evleneceğim insan size bunun hesabını da veremem kusura bakmayın .

X