• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK olmaması yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ecekaraakan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
26
14
8
Merhaba ben 1 yılldır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bir kaç dk gittim yumurtaların çatlamıyor dedi eşiminde sprem sayısı biraz düşük çok değil iğne oldum ama yine olmadı sizce nerde hata yapıyorum?:110:

Çatlamayan yumurtayla testler nasıl görünür fikriniz var mı?
Ben reglm bittiği an yapmaya basladim lh hormonu vucutta hepvar cizgi hep cikiyor zaten ..fakat 1gun yumurtlama gunu pik oluyor 1-2 gun sonrasinda tekrar siliniyor o da catladigina isaret o sekilde anlayabiliyorsunuz zaten.. ben teste gore iliski planladim ve o ay hamile kaldim şükür

Ben reglm bittiği an yapmaya basladim lh hormonu vucutta hepvar cizgi hep cikiyor zaten ..fakat 1gun yumurtlama gunu pik oluyor 1-2 gun sonrasinda tekrar siliniyor o da catladigina isaret o sekilde anlayabiliyorsunuz zaten.. ben teste gore iliski planladim ve o ay hamile kaldim şükür
Hayırlı olsun ama çatlamayan yumurta pik verir daima. Test çalışmaz yani.

Hayırlı olsun ama çatlamayan yumurta pik verir daima. Test çalışmaz yani.
Anlayamadm????
Su yumurtlama mesela
digeri de catlama..

Ne demek istedgnzi tam olarak algilayamasam da tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun ins.

Eklentiler

• IMG-20201221-WA0001.webp
    IMG-20201221-WA0001.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG-20201221-WA0002.webp
    IMG-20201221-WA0002.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 16
Anlayamadm????
Su yumurtlama mesela
digeri de catlama..

Ne demek istedgnzi tam olarak algilayamasam da tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun ins.
Arkadaşım onlarca kez ovulasyon testi yaptım bunları ben biliyorum. Bende de bu netlik var. Diyorum ki. Bu arkadaşımızın yumurtalarının çatlamama problemi varmış. Yani o silikleşme yok. Lh hormonunda dalgalanma yok. Test yaparsa. Her gün pik görecek. Test yapması manasız.

Back
X