- 14 Mart 2018
- 2.819
- 3.447
-
- Konu Sahibi mmatmazellll
Belki 20 gibi bir değer çıkmıştır da negatif denmiştir bilmiyorum ama e nabıza düşmüştür değeriniz oraya baksanızMaalesef negatifama anlam veremiyorum lekelenme yi sonrasinda gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması hadi o yanlış diyelim ovülasyon testi anında pik oldu ben anlam veremedim gebe değilsem de dün yumurtlama mi oldu o zaman pik gördüm ?
Belli ki negatif ti ama dün yumurtlama olabilir diyo herkes biri yazmış az önce 31 . Günde yumurtlama görmüşBelki 20 gibi bir değer çıkmıştır da negatif denmiştir bilmiyorum ama e nabıza düşmüştür değeriniz oraya baksanız
O gebelik testi kaç dakikada çıktı peki canımBelli ki negatif ti ama dün yumurtlama olabilir diyo herkes biri yazmış az önce 31 . Günde yumurtlama görmüş
İnanın saati tam hatırlamıyorum ama ben idrarı çok çektirmişim kuruma çizgisi olmuş demekki negatif olduğuna göre yanılttı beniO gebelik testi kaç dakikada çıktı peki canım
Ay inşallahÜzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz zamanda pozitifi götürürsünüz
Canım regl günü yumurtlma hiç duymadım ben aslında e nabizdan bak düşmüş olabilir aslındaSöylemediler direk negatif dedio zman dun benjm yumurtlamayı günüm muydu mümkün mü bu kadar geç yumurtlmaa olması
Ama üzülme Rabbim inssallah en güzelini nasip eder bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorumAy inşallah
Amin inşallah hepimiz için çatlama gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılıyoAma üzülme Rabbim inssallah en güzelini nasip eder bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum
Regl günüm değil 27 siydi 20 sinde lekelenmem oldu bı arkadas 31 . Günde yumurtlama görmüş ihtimal varmış yaniCanım regl günü yumurtlma hiç duymadım ben aslında e nabizdan bak düşmüş olabilir aslında
Sizce çatlama olmuş mu düne göre daha açık sanki sol çizgiAma üzülme Rabbim inssallah en güzelini nasip eder bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum
Çizgi siliklesmeye başladıysa çatladı demek aşkım sen nolur nolmaz değerlendir yineSizce çatlama olmuş mu düne göre daha açık sanki sol çizgi
12 . Gün diyorlar ama garanti 14. Gün Muş benim ine gününü sayarsak daha 8.gunumAmin inşallah hepimiz için çatlama gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılıyo
Hakkımızda hayırlısı olsun12 . Gün diyorlar ama garanti 14. Gün Muş benim ine gününü sayarsak daha 8.gunum
Tamam sağol canmÇizgi siliklesmeye başladıysa çatladı demek aşkım sen nolur nolmaz değerlendir yine
Allah Allah olabılır belkıde ben konuya hakim degıldım ama adete kac gun var pekıSöylemediler direk negatif dedio zman dun benjm yumurtlamayı günüm muydu mümkün mü bu kadar geç yumurtlmaa olması
27 sine gösteriyo uygulamaAllah Allah olabılır belkıde ben konuya hakim degıldım ama adete kac gun var pekı
Çatlamış mi sizce birini akşam 5 TE yaptım diğerini şimdi12 . Gün diyorlar ama garanti 14. Gün Muş benim ine gününü sayarsak daha 8.gunum
Üstteki teyste göre çatlamış gözüküyor canımÇatlamış mi sizce birini akşam 5 TE yaptım diğerini şimdi