- 7 Ekim 2024
- 450
- 154
- 21
-
- Konu Sahibi mmatmazellll
Ay inşallah Evet ya çok tutmuşumCanımmm. Hayırlı olsun bence vaaarrrrama fazla bekletmişsin idrarda
Suanki halini attım zaten innovitaŞuandakı hali nasıl atsbılırmısınız ona gore yorumumu soylıcembıde testın markası nedır
Ovulasyon testi yaptım ikinci dakikada pik olduŞuandakı hali nasıl atsbılırmısınız ona gore yorumumu soylıcembıde testın markası nedır
Bn ikinciyi görüyorum canım bence var reglin geldi miEvde test vardı ilk idrar olmamasına rağmen böyle çıktı çok kötüyüm ihtimal var mı sizce
Sen drek acike git kan ver kuzum hayırlı olsun inşallahOvulasyon testi yaptım ikinci dakikada pik oldu
Bn ikinciyi görüyorum canım bence var reglin geldi mi
Sen kan ver kesinlestir canımİnşallah ya hayır gelmedi
Başka belirtilerin varmiydiİnşallah ya hayır gelmedi
Öyle yapıcam inşallah pozitiftirSen kan ver kesinlestir canım
Pozitif bnce içini ferah tut kan sonucunu bildir banaÖyle yapıcam inşallah pozitiftir
Sizin sonuç ne oldu kalp atışı duyuldu mu?Yerleşme kanaması gibi de duruyor canım test yap istersen ben adete 5 gün kala erken gebelik testi ile yani yumurtlama günümü de bildiğim için ciddi 5 gün kala gayet gözle görülür bir pembe çizgi ile öğrenmiştim yani varsa çıkar ve 5 gün kala ilk idrar falan da değildi inşallah güzel haberlerle dönersin
Tabiki söylerimPozitif bnce içini ferah tut kan sonucunu bildir bana
Maalesef düşük yaptım kanamam dün bittiSizin sonuç ne oldu kalp atışı duyuldu mu?
Merhaba, eşimle korunmalı ilişkimiz var bu ay reglim 5 gün gecikti. Regl olacakmışım gibi bazen hafif ağrım oluyor ama regl olmuyorum ilk defa bu kadar gecikti. Mevsimsel geçişler etkiler mi?Sen kan ver kesinlestir canım
YaaMaalesef düşük yaptım kanamam dün bitti
Teşekkürler canım kısmet değilmişYaaGeçmiş olsun
Erken dönem düşüklerinde genelde sağlıksız embriyo oluyor vücut atıyormuş. İnşallah bir sonra ki sağlıklı olurTeşekkürler canım kısmet değilmiş
Evet canım öyleymiş oldukça sancılı ve ağrılı bi 15 gün geçirdim şükür bitti...doktorda zaten düşer demişti sağlıksızsa....zaten 4 hafta ara dedikten sonra ben ümidimi kesmiştim artık neyse olan oldu zaten...kısmet....Erken dönem düşüklerinde genelde sağlıksız embriyo oluyor vücut atıyormuş. İnşallah bir sonra ki sağlıklı olur
Bence bi kan verin bana var gibi geldi hayırlısı olsun inşallahEvde test vardı ilk idrar olmamasına rağmen böyle çıktı çok kötüyüm ihtimal var mı sizce