Hamilelik olabilirmi?????

Aminnnn. Ama adete 5 gün var ve bir seferlik kanama var. Ovu pik. Gebelik testi silik çizgi var. Pozitif bence
Çok korkuyorum negatif cikicak diye lekelenme gorunce ümidimi kesmiştim ama sonrasında bu olanlar beni çok ümitlendirdi tekrar üzülmekten korkmuyorum açıkçası

Hayır son hali silik bir şekildeydi sonra ovulasyon testi yaptım aynı marka anında pik oldu
Kan vermeye gityseydın keske veya nöbetcı eczaden bır test daha alıp netleşseydın cok iyi olurdu ovulasyon testıne guvenme ztn pık yapıp adet olan da var hamıle olan da sen mutlaka bır kaset test daha al dene sonra kan ver boylelıkle garantilemiş olursun içinde kuşku kalmaz kanı da oyle verırsın bende oyle yaptım çünkü evde bir adet vardı yaptım netlestırdım esımı uyandırdım gıttı aldı 3adet yaptım hepsınde cıktı ama senın kullandıgın marka gebelık testi de güvenilir dıyorlar ben denemedım tabi ama inşallah vardır lütfen sabah hemen test al cıkarsa yaz sonra kan ver heyecanla beklıyor olucaz ona göre müjdeli haberı ver bize

Kan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel sonuclar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…