- 7 Ekim 2024
- 250
- 86
- 21
-
- Konu Sahibi mmatmazellll
İnşallah hayırlısıyla pozitif çıkarBence bi kan verin bana var gibi geldi hayırlısı olsun inşallah
Gebesiniz bence yaaOvulasyon testi yaptım ikinci dakikada pik oldu
İnşallah ya kanda çıkarmı eğer varsa yoksa erken mi ?Gebesiniz bence yaa
İnşallah canım kan verdin miİnşallah hayırlısıyla pozitif çıkar
Hayir vermedim varsa veya yoksa çıkar mı şimdiİnşallah canım kan verdin mi
Çıkar tabii ki. Adet gecikmesini bekleyin diyip kan almıyor bazı yerler ama idrar testinde silikte olsa çizgi çıkıyorsa kanda daha belirgin çıkarİnşallah ya kanda çıkarmı eğer varsa yoksa erken mi ?
Anladm çok sağolunÇıkar tabii ki. Adet gecikmesini bekleyin diyip kan almıyor bazı yerler ama idrar testinde silikte olsa çizgi çıkıyorsa kanda daha belirgin çıkar
Aminnnn.İnşallah hayırlısıyla pozitif çıkar
Çok korkuyorum negatif cikicak diye lekelenme gorunce ümidimi kesmiştim ama sonrasında bu olanlar beni çok ümitlendirdi tekrar üzülmekten korkmuyorum açıkçasıAminnnn.Ama adete 5 gün var ve bir seferlik kanama var. Ovu pik. Gebelik testi silik çizgi var. Pozitif bence
Yerleşme kanaması olduğundan şüphelendiniz belirtiniz var çıkar benceHayir vermedim varsa veya yoksa çıkar mı şimdi
İnşallah yaYerleşme kanaması olduğundan şüphelendiniz belirtiniz var çıkar bence
İnovıta yanılmaz,bıraz bekleyınce ıyıce koyulastımı demek ıstedım aslında.hayırlı olsun dıyelım ozamanSuanki halini attım zaten innovita
Hayır son hali silik bir şekildeydi sonra ovulasyon testi yaptım aynı marka anında pik olduİnovıta yanılmaz,bıraz bekleyınce ıyıce koyulastımı demek ıstedım aslında.hayırlı olsun dıyelım ozaman
Kan vermeye gityseydın keske veya nöbetcı eczaden bır test daha alıp netleşseydın cok iyi olurdu ovulasyon testıne guvenme ztn pık yapıp adet olan da var hamıle olan da sen mutlaka bır kaset test daha al dene sonra kan ver boylelıkle garantilemiş olursun içinde kuşku kalmaz kanı da oyle verırsın bende oyle yaptım çünkü evde bir adet vardı yaptım netlestırdım esımı uyandırdım gıttı aldı 3adet yaptım hepsınde cıktı ama senın kullandıgın marka gebelık testi de güvenilir dıyorlar ben denemedım tabi ama inşallah vardır lütfen sabah hemen test al cıkarsa yaz sonra kan ver heyecanla beklıyor olucaz ona göre müjdeli haberı ver bizeHayır son hali silik bir şekildeydi sonra ovulasyon testi yaptım aynı marka anında pik oldu
Kan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel sonuclar alırımKan vermeye gityseydın keske veya nöbetcı eczaden bır test daha alıp netleşseydın cok iyi olurdu ovulasyon testıne guvenme ztn pık yapıp adet olan da var hamıle olan da sen mutlaka bır kaset test daha al dene sonra kan ver boylelıkle garantilemiş olursun içinde kuşku kalmaz kanı da oyle verırsın bende oyle yaptım çünkü evde bir adet vardı yaptım netlestırdım esımı uyandırdım gıttı aldı 3adet yaptım hepsınde cıktı ama senın kullandıgın marka gebelık testi de güvenilir dıyorlar ben denemedım tabi ama inşallah vardır lütfen sabah hemen test al cıkarsa yaz sonra kan ver heyecanla beklıyor olucaz ona göre müjdeli haberı ver bize
Süpersın ya cidden ben cok heyecan yaptım ama ne zaman cıkıcak gelde uyu şimdiKan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel sonuclar alırım
Naptın canım hadi hayırlı haber verKan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel sonuclar alırım