Saol aynen hayırlısı bakalım 10 haftalıkmıydıGebelik uyku yaparmış ben hala uykuluyum belki vardır umutlandıran istemiyorum çıkmazsa üzülme diyevardir bunlarda da bı hayır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLELİK Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ?
- Konu Sahibi Ecenazz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Evwt su an ortama 10 hafta 3 günlük falanSaol aynen hayırlısı bakalım 10 haftalıkmıydı
Ne güzel maşallahEvwt su an ortama 10 hafta 3 günlük falan
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
KaC YaşındasınNe güzel maşallah
20Ne güzel maşallah
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Ne KADarlik evlisin
Sen kac yasındasın 1 yıllık evliyimNe KADarlik evlisin
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
2 yıl olcak onumuzdeki ay bende 20 yaşında evlendimSen kac yasındasın 1 yıllık evliyim
Kac yasındasın2 yıl olcak onumuzdeki ay bende 20 yaşında evlendim
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
DoKtorlar hep söylerler ilk bir sene olmaması normal beden kendini gebeliğe hazırlar o yüzden ilk sene kendinizi zorlamayın dedi benim doktorum benim ilk sene tiroid çıktı sonra yava syavas değerlerini düzelttim2 yıl olcak onumuzdeki ay bende 20 yaşında evlendim
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
22Kac yasındasın
EDoKtorlar hep söylerler ilk bir sene olmaması normal beden kendini gebeliğe hazırlar o yüzden ilk sene kendinizi zorlamayın dedi benim doktorum benim ilk sene tiroid çıktı sonra yava syavas değerlerini düzelttim
Evet ilk sene olmaması normlamıs
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
RAhim filmi çekildi miEvet ilk sene olmaması normlamıs
Yoo hayır tam olarak nasıl birşeyRAhim filmi çekildi mi
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Rahmin içine bı ilaçlı sıvı sıkıyolar perde yumurtalıklarda tıkanıklık kist falan varmı diye görmek için doktorlar gerek yok diyo ama ben son gittiğim doktorum rahim filmi cekicem herkesin yok demesine bakma dedi tedbir için dedi biraz ağrılı bı islem ama çok da ağrısı yok bı 10 saniyo kadar anca sonra geciyo bazılarında az kana aolur dedi doktorum benim birazcık kanamam olmuştu leke gibi kan geldi geçti sonra ben tedbir amaçlı ped almistim yanimaYoo hayır tam olarak nasıl birşey
Hımm anladım ama yok hiç öyle bisey yaptırmadım bilmiyorumRahmin içine bı ilaçlı sıvı sıkıyolar perde yumurtalıklarda tıkanıklık kist falan varmı diye görmek için doktorlar gerek yok diyo ama ben son gittiğim doktorum rahim filmi cekicem herkesin yok demesine bakma dedi tedbir için dedi biraz ağrılı bı islem ama çok da ağrısı yok bı 10 saniyo kadar anca sonra geciyo bazılarında az kana aolur dedi doktorum benim birazcık kanamam olmuştu leke gibi kan geldi geçti sonra ben tedbir amaçlı ped almistim yanima
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Doktor eğer şu an gebelik yok derse şöyle bı rahim filmi çeksinler herşey o zaman net cikiuoHımm anladım ama yok hiç öyle bisey yaptırmadım bilmiyorum
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Sıkıntı varsa da yoksada belli olur hiç değilse tüplerinin açık olmasi önemliDoktor eğer şu an gebelik yok derse şöyle bı rahim filmi çeksinler herşey o zaman net cikiuo
- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Rahim filminden ne kadar snra hamile kaldın cnm bı sıkıntı varmiydi rahim filmindeRahmin içine bı ilaçlı sıvı sıkıyolar perde yumurtalıklarda tıkanıklık kist falan varmı diye görmek için doktorlar gerek yok diyo ama ben son gittiğim doktorum rahim filmi cekicem herkesin yok demesine bakma dedi tedbir için dedi biraz ağrılı bı islem ama çok da ağrısı yok bı 10 saniyo kadar anca sonra geciyo bazılarında az kana aolur dedi doktorum benim birazcık kanamam olmuştu leke gibi kan geldi geçti sonra ben tedbir amaçlı ped almistim yanima