Bu arada hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsınız inşlahOlabilir bence bı kaset test yap emin olmak istersen yakından bı hastaneye ya da sağlık ocağında kan ver derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLELİK Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ?
- Konu Sahibi Ecenazz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Teşekkür ederim sizin de vardır inşallahBu arada hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsınız inşlah
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Yarın yapınİnşallah inşllah ama şuanda test elimde yok malesef
Bende yeni öğrendim hamileliğimi. Aynı sizin gibi hapsurinca ani hareket edince kasiklarimda batma oluyordu 5 gün geçince test yaptım pozitifKızlar meraba adetim 4 gün gecikti benim kasıklarımda ara ara agrı oluyor yorgunluk uyku hali var iştahımda açıldı 1, 2 gün önce hapşurdukça sanki karnımda bişeyler kopuyor geriliyor gibi oldu ama simdi kayboldu belimde agrıyor ani hareket edince bıcak saplanıyor sanki birden ama kısa süreli oluyor sizce bunlar gebelik belirtisimi
Ama şuanda hapşurunca agrımıyor dedigim gibi 1, 2gündür agrımıyor kasıkta agrı var ama hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşlah darısı bana dua edin hanımlarrrrrBende yeni öğrendim hamileliğimi. Aynı sizin gibi hapsurinca ani hareket edince kasiklarimda batma oluyordu 5 gün geçince test yaptım pozitif
Beklemem lazım yapabilmem için suanda teste ulasamamYarın yapın
Benim istenmeyen bı gebelik malesef korunurken oldu aldirmayacagim tabiki ama Allah affetsin düşerse çok üzülmem benim iki tane çocuğum var daha öncede düşük yaşadım ağrılarım var daha 5+1 hayırlısı olsun daha doktora gitmedim sizde inşallah sağlıkla ilerler kavuşursunuzAma şuanda hapşurunca agrımıyor dedigim gibi 1, 2gündür agrımıyor kasıkta agrı var ama hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşlah darısı bana dua edin hanımlarrrrr
Amin inşallah bugun nerdeyse sürekli agrıdı normalmi acebaTeşekkür ederim sizin de vardır inşalah
Herşeyde vardır bi hayır üzüldüm ama bence mutlu olun ALLAH bagıslasın benim gebe olup olmadıgım belli degilki yanlış anladınız galiba Allah mı söyletti naptı sizi inşallah vardır benimde cok merak ediyorumBenim istenmeyen bı gebelik malesef korunurken oldu aldirmayacagim tabiki ama Allah affetsin düşerse çok üzülmem benim iki tane çocuğum var daha öncede düşük yaşadım ağrılarım var daha 5+1 hayırlısı olsun daha doktora gitmedim sizde inşallah sağlıkla ilerler kavuşursunuz
Allah gönlünüze göre versin inşallahHerşeyde vardır bi hayır üzüldüm ama bence mutlu olun ALLAH bagıslasın benim gebe olup olmadıgım belli degilki yanlış anladınız galiba Allah mı söyletti naptı sizi inşallah vardır benimde cok merak ediyorum
İnşallah teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah
Allah gönlünüze göre versin
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Ben ilk pgrendigimde afedersin lavaboda ihtiyacımı giderirken alt karnımda ağrı hissediyodum normlad ehic olmaz bir insan bedenini tanımalı ben çok iyi tanıyorum sinyal veriyordu şüphelendim doğru da çıktı yanmam bulantım artınca umudum yoktu ama nasip bı swkidle buluyo üzme canını her zorluğun ardında bı güzellik varAmin inşallah bugun nerdeyse sürekli agrıdı normalmi aceba
Yok bazen seviniyorum bile aceba belirtiimi diye yanma derken midedemi yanman oluyorduBen ilk pgrendigimde afedersin lavaboda ihtiyacımı giderirken alt karnımda ağrı hissediyodum normlad ehic olmaz bir insan bedenini tanımalı ben çok iyi tanıyorum sinyal veriyordu şüphelendim doğru da çıktı yanmam bulantım artınca umudum yoktu ama nasip bı swkidle buluyo üzme canını her zorluğun ardında bı güzellik var
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Evrt
Yok bazen seviniyorum bile aceba belirtiimi diye yanma derken midedemi yanman oluyordu
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Alt karın ve kasık ağrısı bende de vardı adet olacak gibi ama değil ben pcos hastasıyım 3 ayda bir yada ilaçlarla adet oluyodum 1 senedir
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Son zamanlarda fazla ağrı hissediyodum öğrendiğim zansnlsr kan vermeden 4 test yaptım emin olmak içinAlt karın ve kasık ağrısı bende de vardı adet olacak gibi ama değil ben pcos hastasıyım 3 ayda bir yada ilaçlarla adet oluyodum 1 senedir
Alt karın ve kasık ağrısı bende de vardı adet olacak gibi ama değil ben pcos hastasıyım 3 ayda bir yada ilaçlarla adet oluyodum 1 senedir
Karın agrısı cok olmuyo nadir arada bir ama kasık agrısı oluyor sanki hiç uyumamış gibiyim sürekli uyku hali oluyor benimki tek sol tarafta agrıSon zamanlarda fazla ağrı hissediyodum öğrendiğim zansnlsr kan vermeden 4 test yaptım emin olmak için
Benimde regl düzensizAlt karın ve kasık ağrısı bende de vardı adet olacak gibi ama değil ben pcos hastasıyım 3 ayda bir yada ilaçlarla adet oluyodum 1 senedir
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Gebelik uyku yaparmış ben hala uykuluyum belki vardır umutlandıran istemiyorum çıkmazsa üzülme diyevardir bunlarda da bı hayırKarın agrısı cok olmuyo nadir arada bir ama kasık agrısı oluyor sanki hiç uyumamış gibiyim sürekli uyku hali oluyor benimki tek sol tarafta agrı