Hamilelik korkusuna bağlı ruh sağlığı bozukluğu ...

Yok nişanlısıymış yok ailesi muhafazakarmış korunmuşlar ama ya hamileyseymiş bik bik :) madem yemiyo yapmayacaksın.. Bence hamilesin prezervatif delinmiştir plastiğe güvenmem ben bi dahakine çorap geçirin
Biz iki kat prezervatif geçirip geri çekildik oğlum oldu diğerinde üç kat geçirdik dokuz ay hamile olduğumu farketmedim bi gün kabız oldum sandım bi ıkındım bebek çıktı oluyor böyle şeyler hayatta Allah analı babalı büyütsün

Program öyle psikoloji bozucu işte düşünün artık :KK70:

Her şey yolunda gidiyordu. Ancelika hamile olduğundan habersiz her gün içkiler içiyor alemler yapıyor idi. Bir gün karnında bir sancı hissetti. O da nesi? Yoksa kakası mı gelmişti? Her şeyden habersiz olan Ancelika acil servise koştu. Seni doğum odasına alıyoruz dediler. Ancelika "ney?" dedi. Oysa ki her ay adet görmüştü ve karnı bile şişmemişti, diye anlatılıyordu programda.

Ay doktora gidicem bi anda içimden çocuk çıkarıcaklar sanıyodum :KK70:Rüyalarıma girmişti hatta benim içimden bebek yerine pijama çıkmıştı. Ay neyse giyerim bunu ben demiştim :KK48: Doktor da bazen oluyor böyle şeyler diye açıklama yapmıştı.

Konu sahibinin de sadece psikolojisi alt üst olmuş birazcık.

Gidip kan testi de yaptır yaptırabiliyorsan. Böylece konuyu tamamen kapatabilirsin kafanda.
Ancelika bir erkekle bir şeyler yaşamıştı kesin:anneadayı:

Inşallah canım kayinvalidemde dio ben 9ay çektim mutfağa giremedim senin bole giderse iyi dio halbuki bende herşeyden bulanan insanın isim zor derdim ama olması şükür devam eder senin şimdi kaç aylik
6 aylik. 4 olmadan gecer demislerdi geçmedi sanirim bende 9 ay bunu çekeceğim... zofran dil üstü hapıyla günümü kurtarabiliyorum biraz, yoksa yok. Diğer mide bulantısı ilaclarinin da hicbiri kesmedi beni. Sadece zofran iyi geldi.

ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...

yaptırıcam kan testi.
Siz yanlis oldugunu savunuyorsunuz. Nisanliniz yanlis birsey yaptiginizi dusunmuyor anlasilan. ayrica takinti yapan sizsiniz neden bunalttiniz nisanlinizi bu kadar. Yaptiginiz testlerden bile haberi olmamali bence. Evham yapiyorsaniz test pozitif cikmadigi surece kendinizi yipratin karsi tarafi biktirmaya luzum var miydi. Sanki tecavuz etti. Bir de suclayici tavir takinmissaniz adam hakli bence..

6 aylik. 4 olmadan gecer demislerdi geçmedi sanirim bende 9 ay bunu çekeceğim... zofran dil üstü hapıyla günümü kurtarabiliyorum biraz, yoksa yok. Diğer mide bulantısı ilaclarinin da hicbiri kesmedi beni. Sadece zofran iyi geldi.
Anladım inşallah sağlıcakla alırsın bebisim kız erkek bellimi

Ayrıca o idrar testleri güvenilirdir bir defa silik çıksa diğerinde daha koyu şekilde çıkması gerekirdi hamile olsan çünkü gün geçtikçe hormon yükselip çizgiyi daha net kılar hem bilmiyosunuz hem sevişiyosunuz :p

Aklınızı yitirdiniz bence. 3 aylık hamile kadın 3 ay düzenli adet görmez. Olmaz yani olması mümkün değil MÜMKÜNATI YOK. Tıbbi olarak bildiğim için anlatıyorum, ben hamileyken 3 ay düzenli adet gördüm diyen her kimse yalan söylüyor.

Eğer siz her zamanki gibi adet olduysanız hamile değilsiniz. Hamileyken adet olduğunu iddia eden kadınlar bebeğin yerleşmesi vs ile ilgili kanamaları adet sanıyor. ama tabiki bu düzenli aynı adet gibi olan kanamalar değildir. Koyu renk az olan lekelenme şeklinde hatta kanamalar.

Bence sizde psikolojik sorunlar var ama.. bu kesin

Eski konularına baktım sanırım epey bir senedir aynı şeyleri yaşıyorsun. Yazık etme kendine ruh sağlığına. Ömründen gider anlamazsın bile. Bu arada yaş kaç acaba

Sunan bende baktım cidden takintilisin yada kurgu konu sahini bi konuda testlere bakın dio sizin olduğuna bile süpe duydum bu kadar zaman neden bekliyon eğer yeni bisi olsa derimki bir yaptır var ama siz bunu sürekli paylasionuz burdaki insanlar boşa dil döküyor size sürekli bir sağlık kontrolünde geç düo artık cidden üzüldüm eğer ciddi ise gidin bu piskatriye yada kafa bulma herkezlen

Hamile degilsin.

Ama olsan bile ilk once bu nisanlini def et ondan sonra catir catir bu cocugu dogur.
Ister baban red etsin. Cocuk dunyaya gelse bile yumusar bir zaman sonra. Yumusamiyorsa cocuguna sahip cikacak olan kisi sensin. Yaptiklarinin arkasinda dur.

Bak olasiklari soyluyorum yukarda. Eger oyle birsey olsa bile dunya batmaz merak etme. Cocuk istemeyen her kadin supheyr dusebilir..hele senin gibi durumda olan kizlar daha da suphelerle bogusabilir. Bu normal ve insansi. Ama bu supheleri beslemek ve takinti haline getirmek yerine olursa ne yaparim diye dusun.. Ayni yukarda belirttigim gibi yaparsin en fazla ..olur biter. Dunya batmiyor sekerim. Rahat ol nefes al ver. Suan olmayan ve emin olmadigin seyler uzerinde kendi kendini gazlayip huzurunu kacirma.

Suan okadar cok mesaj birikmis ki hepsini tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin genel olarak aciklayim durumumu. Ben zaten hayatimdaki bir cok konuda takintiliyim konularimda da gormussunuzdur, nisanlimin eski sevgililerini 1 yil boyunca sulalelerine kadar arastirip , sosyal medya hesaplarinda belki de baskalarina yazdiklari seyleri nisanlima yazmislar gibi dudunup kafayi yedim. Tamam haklisiniz normal degilim, takintiliyim. Yaptiginiz aciklamalara da minnettarim , kan testi yaptiricam bu hafta icinde.
Ama bisey soyliyebilir miyim sizce de ben bu durumu tek basima yasamak zorunda olmadigimi takinti yada hamilelik ne varsa nisanlimdan destek gelmesi gerektigini dusunurken haksiz miyim? Ozaman simdi bu adam kaciyo felc olsam napcak diye dusunuyorum mesela evlenince.

Bir de ben buraya konu acmadan once butun kk konularini teek teek inceledim. Supheli iliskiden korunmali iliskiye cikan silik cizgiden koyu cizgiye ustune gormeden yerlesme kanamasina... ama okadar cok bilgi kirliligi ve istisnai durumlar uzerinde okadar cok konusma varki okudukca sanki istisnai durumlar ornegin 3 ay adet olup hamile olma yada prezervatiften hamile kalma sanki cok normalmis gibi. Bir de o bahsettigim lanet programda hatta sanirim 5. Bolumuydu internetten turkce dublajli bulanilirsiniz, kadina doktor kan testi yapiyo 3 aylik hamileyken ve sonuc negatif diyo. Ve bu kadin korunmus ya.
Yada bakiyorum birileri buraya silik cizgili test atmis altinda 30 tane hamilesin canim tebrikler yorumu var... gercekten kafayi yedim annem saglikci keske sorabilsem diye oyle istiyorum ki ama soramam iste felaketim olur.
Ve suan evlilik dusuncem de askida, belki ayrilik olucak nisan atilcak, belki hamileyim ve hayatim kararicak ... bilmiyorum hep aglayip duruyorum..
Bakin buda 4 gun once yaptigim son gebelik testi... ama ya bozuksa? Diye dusunmekten kendimi alamiyorum.. karnima bisiyler batiyo sanki suan bile..

Eklentiler

• 20171109_125455.jpg
    20171109_125455.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 197
Anlıyorum seni ama takıntı iyi bisi değil nisanlin senden değil ama bu takintidan kaçar ilerde evlilikte olsa biter emin ol ve kendini değiştir yoktur emin ol içini taht rahat tut normal davran nisanlinlada arani duzelt sonuçta aile dion senin kadınlık gururun var bide kadınlık okadar basit değil ve normal olmaya çalış kendi kendinin tedavisi ol

Suan okadar cok mesaj birikmis ki hepsini tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin genel olarak aciklayim durumumu. Ben zaten hayatimdaki bir cok konuda takintiliyim konularimda da gormussunuzdur, nisanlimin eski sevgililerini 1 yil boyunca sulalelerine kadar arastirip , sosyal medya hesaplarinda belki de baskalarina yazdiklari seyleri nisanlima yazmislar gibi dudunup kafayi yedim. Tamam haklisiniz normal degilim, takintiliyim. Yaptiginiz aciklamalara da minnettarim , kan testi yaptiricam bu hafta icinde.
Ama bisey soyliyebilir miyim sizce de ben bu durumu tek basima yasamak zorunda olmadigimi takinti yada hamilelik ne varsa nisanlimdan destek gelmesi gerektigini dusunurken haksiz miyim? Ozaman simdi bu adam kaciyo felc olsam napcak diye dusunuyorum mesela evlenince.

Bir de ben buraya konu acmadan once butun kk konularini teek teek inceledim. Supheli iliskiden korunmali iliskiye cikan silik cizgiden koyu cizgiye ustune gormeden yerlesme kanamasina... ama okadar cok bilgi kirliligi ve istisnai durumlar uzerinde okadar cok konusma varki okudukca sanki istisnai durumlar ornegin 3 ay adet olup hamile olma yada prezervatiften hamile kalma sanki cok normalmis gibi. Bir de o bahsettigim lanet programda hatta sanirim 5. Bolumuydu internetten turkce dublajli bulanilirsiniz, kadina doktor kan testi yapiyo 3 aylik hamileyken ve sonuc negatif diyo. Ve bu kadin korunmus ya.
Yada bakiyorum birileri buraya silik cizgili test atmis altinda 30 tane hamilesin canim tebrikler yorumu var... gercekten kafayi yedim annem saglikci keske sorabilsem diye oyle istiyorum ki ama soramam iste felaketim olur.
Ve suan evlilik dusuncem de askida, belki ayrilik olucak nisan atilcak, belki hamileyim ve hayatim kararicak ... bilmiyorum hep aglayip duruyorum..
Bakin buda 4 gun once yaptigim son gebelik testi... ama ya bozuksa? Diye dusunmekten kendimi alamiyorum.. karnima bisiyler batiyo sanki suan bile..
Canım bak iyi değilsin. Kan testine gerek bile yok sende hamileliğin h si yok. Gerçekten son derece takıntılısın ben nişanlına hak veriyorum. Bu derece takıntılı olan ve tedaviye yanaşmayan biriyle asla evlenmezdim sanırım. Adam bu noktaya bile iyi gelmiş seninle bence.

Şuan yapman gereken ilk iş randevu almak bi psikolog mu psikiyatr mı nerden alıyosan. Çünkü tedavi olman lazım düşün düşün hasta olucaksın. Normal değilsin gerçekten şuan sana 0,000001 hamile olma ihtimalin olsa git kan testi yaptır derim ama yok o ihtimal. Bide o youtube dan izlediğin şey kurgudur. Gerçek değildir. Diyorum ya ben de sağlıkçıyım değilsin hamile falan. İçin rahat edecekse git yaptır kan testini ama bu sefer ya o da yanlışsa diyeceksin.. tedavi ol ve bence nişanlının gönlünü al. Seni gerçekten seviyor buralara kadar getirdiyse işi

Canim ben cizgi gormuyorum. Gercekci olursan sende gormezsin. Ama beynimiz okadar guclu ki. Sen orda hayali cizgi gorebilirsin kendini biraz daha fazla zorlarsan :dondurma:
Relax ol ani yasa. Dusuncelerin pesinden suruklenme sacma sapan korkulara. Insan zihni gucludur..kisisel gelisim ve psikoloji hakkinda birseyler oku bugunden itibaren.
Zaten bak ne guzel sende farkindasin takintilarinin. Farkindaysan degisebilirsin.

ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...

yaptırıcam kan testi.
Bir kadındığumcuya git ultrasona git kendi gözünle gör olmadığını ve rahatla 3 aylık bebek olsa eli ayağı oluşmuş olurdu ve görürdün ultrasonda doktora rica et ve kökten rahatla artık kan testiyle uğraşma

Hamile değilsin de sağlıklı da değilsin

Evlenseniz de Adam markette birine selam verse eskiden mi tanıyordu acaba ya bağlayabilirsin

Bu arada ölümüne babandan çevrenden her kimsen korkuyorsan kimseyle ilişkiye girmeyeceksin

Prezarvatif ile planlı programlı ilişki yaşa sonra ra da sonum olur de olmaz böyle birşey

21 yaşımdan beri aktif cinsel hayatım var hiç böyle korkularım yok ama

Kendinizi tanıyın Adımlarınızı ona göre atın

3 ay öncesinde yaşanan ilişki sonrasında, bir anda başlayan gebelik korkusu ve hayatımın adım adım mahvolması...
Nişanlımla ayrılma noktasındayız şuan çünkü akıl sağlığımın yerinde olmadığını, imkansız olan bir durumu abarttığımı, normal bir insan olmadığımı düşünüyor.
Bugün ayrılmak istediğini söyledi, çünkü normal değilmişim..
3 ay önce bir hatayla, korunmalı bir şekilde ilişkiye girdik ( prezervatif). sonrasında 3 kez adet gördüm, ve son 10 gün içerisinde de 4 tane idrar testi yaptım.
İlk yaptığım test negatif çıktı ancak sonrasında , saatler sonra tekrar baktığımda ikinci silik bir çizgi belirmişti. Buradan okuduklarım kadarıyla hamile olabilirdim. 2 gün sonra tekrar test yaptım. Saatlerce beklettim ama bu sefer tek çizgiydi ( başka markaydı test).
Bu testten sonra tekrar test yaptım 2 gün sonra, negatif çıktı ve yine saatler sonra (3 saat filan) telefonun flaşıyla görebildiğim bir silik çizgi çıktı.
Bu testten sonra tekrar test yaptım hala duruyo ve negatif, testi oydum nerdeyse bakmaktan yok çizgi filan.
Velhasıl o silik çizgi ve sonrasında okuduğum yorumlar şuan hayatımı mahvetmek üzere. nişanlım ayrılmak istiyor.
Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir yabancı program var orda izlediklerim de beni bitirmiş durumda, kadınlar adeti düzenli görüyo, idrar kan testleri yapıyolar, hepsi negatif çıkıyo ve asla doğuma kadar anlamıyolar hamile olduklarını..
Hamileysem hayatım biter, nişanlı olmam birşeyi değiştirmez babam beni reddeder. Ailem mahvolur çünkü muhafazakar bir aileye sahibim , hem korundum hem adet gördüm, ama yinede silik çizgiler gördüm ve aklımdan kötü kötü şeyler geçiyo. nişanlımı da kaybetmek üzereyim çünkü o çok emin. ben bu durumdan nasıl çıkabilirim? Yaşayan var mı etrafınızda ? Ya da siz yaşadınız mı ? Hamile olma ihtimalim nedir ? Değilsem neden böyleyim... Kızlar lütfen bildiklerinizi yazın...
Muhafazakar aile demişsiniz. Peki nisanliniz sizden ayrilirsa o zaman ne olacak. Bakireydiniz değil mi?

nişanlının ayrılmak istemesini anlamadım ama evet abartmışsın. git özele bi kan testi yaptır madem.

X