- 22 Ağustos 2015
- 126
- 23
Evlilik dışı ilişki bana göre de yanlış değil isteyen istediğiyle istediği şekilde yaşar.. Ama babam beni reddeder! hamile miyim? Gibi sanrılar yaşıyosanız bu çok büyük bir problem.. madem muhafazakar bir aileden geliyosunuz ve nişanlısınız beklemeyi bilmeniz gerekmiyo mu? Şuan yaşadığınız şey sadece psikolojik.. çünkü yaptığınızın kendi değerlerinize ters olduğunu aile değerlerinize ters olduğunu bildiğiniz için bir çeşit vicdan azabı çekiyosunuz... nişanlınızın tutumuna gelince ayrılmak istemesini anlayamadım baktı sizin korkularınızla baş edemiyo tutar elinizden bir kadın doğum doktoruna götürür. Ayrılmak ne demek? Ben işimi bitirdim sen korkularınla yaşa mı demek istiyo? Siz nişanlınızı bi daha bi gözden geçirin derim bence yanlış şeyi takıntı yapıyosunz hamileyseniz en fazla bir bebeğiniz olur düğün erkene çekilir. Ama en ufak problemde ki problem kendisinden de kaynaklı size ayrılalım diyosa bu ilişkide bir problem var demektir...
üstelik ilişkiye nişanlımın ısrarı sonucu girdik. tabi insan sevince de oluyo böyle bilemiyorum, çok pişmanım.. çok korkuyorum .. ailemin yüzüne de bakamıyorum..
nişanlım çok mükemmeliyetçi bir insan, herşeyin sorunsuz olmasını istiyor. yani evleneceği kadının da öyle. ve şuan benim şizofren olduğuma inanıyor, o çok iyi hatırlıyormuş, sızma yırtık vs. bir durum olmamış ki hamile kalacakmışım imkansızmış.. hatta bana diyor ki çıkarsa benden olduğuna bile inanmam.. neler işitiyorum bi bilseniz. gebelik testlerini bile gizli gizli aldım sonradan söyledim.
nısanlınız haklı psıkologa gıtmeyı dusunuyor musunuz ?
kan testine gidip sonrasında sonuca göre gitmeyi düşünüyorum