Hamilelik, Kedi, Köpek, Kaynana evi! :/

Gorumcelere gorumcek demeyerek baslayabilirsiniz. Hos degil. Geri kalanlari guzelce anlatirsaniz esinize anlar herhalde. 15-16 saatlik yol su anda uygun degil siz nasil ailenize gidebildiniz onca yolu tepip? Aserme meselesini anlayamam,hic yasamadim bilemeyecegim.

Ek olarak yere yataga yorgana kusmayin. Temizleyen kim olursa olsun pis bir durum cunku
yatağa yorgana kusmayın nasıl bir tavsiyedir ya :) o his gelince tutabilirsen zaten lavaboya koşarsın tutamazsan neresi gelirse artık...

yatağa yorgana kusmayın nasıl bir tavsiyedir ya :) o his gelince tutabilirsen zaten lavaboya koşarsın tutamazsan neresi gelirse artık...
Yativerirsin bulantin varsa zaten,yanina da bir legen koyarsin tamam. Kimse kimsenin kusmugunu temizlemek zorunda degil yahu :KK66: evdekilere de yazik. Gelin hamile diye cekilmez hale gelmis

Yativerirsin bulantin varsa zaten,yanina da bir legen koyarsin tamam. Kimse kimsenin kusmugunu temizlemek zorunda degil yahu :KK66: evdekilere de yazik. Gelin hamile diye cekilmez hale gelmis
leğen konusunda haklısınız ama hep öyle olmayabiliyor malesef ,bazen legeninizden uzakken yakalanabiliyorsunuz :) benim de ilk 3 ayım çok zordu,kardeşim 1 ay yanıma gelmişti,normalde bulaşık yıkamaktan bile içi bulanan bi kız ama ben kustuğum zaman onu temizliyordu mecburen :KK43: çünkü ben temizlemeye kalksam ardıardına devam ediyordu kusmalarım :KK43: kusura bakmayın böyle yazdım ama bazılarının sahiden zor geçiyor hamileliği :) gelin hanıma gelince,son yorumlarının üzerine yorum yapmamayı tercih ediyorum..zira hormonları zirve sanırım,annesiyle beraber güzel bi hamilelik geçirmesini temmeni edip kaçıyorum :))

Üçüncüsü evde görümceklerin, bir kedisi bir de köpeği var hayvanları çok severim kendi kedim vardı, teyzeme verdim maalesef baksın diye. ama inanın onların ev kedinin ve köpeğin bir arada yaşanmasından olacak ki iğrenç kokuyor ev. Hele şu kokulara hassasiyetimden, daha da feci gelecek.
Hem kadına titiz diyorsunuz hemde ev iğrenç kokuyor diyorsunuz .Sırf kv ye gitmemek için ev kokuyor, yok şöyle yok böyle diye evdeki canlıları bahane etmeyin :KK20:
Çok sinir oluyorum ya sanki hayvan beslemeyen herkesin evi misler gibi kokuyormuş gibi:KK34:

Dert mi bilmiyorum, vaktinizi aldıysam da affola. Ne yapacağımı bilmediğim için yazmak istedim. 8 haftalık hamileyim, zor geçen; hatta öyle böyle değil, çok zor geçen bir hamileliğim söz konusu. Gurbetteydim, ve düzenim tam oturmadı. Gelmeyen eşyalar vs dolayısıyla. Yeterli beslenemediğim ve kokulara karşı duyarlılığımdan, baba evine geldim. En azından şu kötü günleri burda geçirmek için. Her neyse eşim kabul etti gönderdi, kaynanam yüzüme karşı söylemeyip, eşimi doldurmuş. Cümleler de şunlar “ Neden oraya gidiyor, neden buraya gelmiyor, işte niye böyle yapıyor buraya gelsin gibisinden. Geçmişte bana ve aileme yaşattıklarından ötürü gitmek istemiyorum. Kinimden. Her neyse, eşimin aklında bile olmayan şeyi ona nakletti. Eşim biraz orda kal biraz da bizimkiler de diyor. Sorun şu ki; Birincisi, on beş on altı saatlik mesafe var arada. Yol da tutuyor.Ve yöreler farklı olduğu için; aşerdiğim yiyecekleri bilmiyorlar. Ve samimiyetim olmadığı için şunu aşerdim diyemem.Yapabilecekleri, bulacakları bir şey değil. En küçüğü “ karamık” mesela. İkincisi, kusmalarım yoğun ve kayınvalidem çok titiz kustuğum yeri bana elli kez de, temizletecek kadar vicdansız. Üçüncüsü evde görümceklerin, bir kedisi bir de köpeği var hayvanları çok severim kendi kedim vardı, teyzeme verdim maalesef baksın diye. ama inanın onların ev kedinin ve köpeğin bir arada yaşanmasından olacak ki iğrenç kokuyor ev. Hele şu kokulara hassasiyetimden, daha da feci gelecek. Ne yapmalıyım? Eşinize ne söylerdiniz, doktoruma danışmalı mıyım? Ne yapacağım, Allah rızası için yardım edin bana :KK43:
GüZelce anlatn bunları eşinize ve Kv'ye. Siz hamilesiniz; nerede nasıl rahat ediyorsanız orada kalın. Çok bozulurlarsa; aradaki yol mesafesini, doktorun riskli olabilir dediğini vs söyleyip; bahane edin. Pembe yalanlar bunlar; bazen lazım oluyor. :)
Gönlünü alırcasına; bulantılar bitince; orayada gelmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Görümcekler de şerefsiz olmasın. İstediğim yere de kusarım. İstersem de üzerlerine kusarım. Immm iğrenç görümcekler azıcık insan olsalardı inan demezdim.:KK43:(

Oldu canım kendini Hürrem sultan zannettin galiba :işsiz:şehzade doğuruyorsun diye herkes emrine amade olacak zannettin galiba:-)

X