- 22 Ocak 2013
- 590
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gene 4 gün önce hastalandım ..allahım bu tarihler neden öne geliyor anlamıyorumya :S
yu hamile kalıp düsük yapanlarada soruyorum haftada kaç kez birliktelik önerirsiniz ne sıklıkla deneyim
evet canım sanırım dengem bozuldu stressdir dedi doktorda olabilirmis 24-36 gün arası olabiliyormus canım
hayırlı olsun cnm adetın gecmısmıydı..bence hemen bugun gidip acilde bi kan testi yaptır.
normal zaman ya da reglliyken bişey değişmiyo ki aynı..
valla bende kaaaaç kez gittim,kontrol oldum vs sayısını unuttum ama hala ilkmiş gibi kasılıyorum..geçmiyo arkadaş,alışamadım..alışamayacağım da sanırım aslında saniyelik bişey ama gel gör ki rahat olamıyorum..o yüzden anlıyorum seni
ya kızla bende de eşimde de bu ara bir isteksizlik var ya
ovulasyonda pozitifi gördüm bile içimizden gelmiyordu yapmak:26::26:
biri bize üfledi mi nedir
cinselliği artırıcı birşey biliyor musunuz
ha bu arada cinsel birleşmede acı çeken var mı
ben hala ilk günkü gibi acı çekiyorum ya:44:
beklemiyprdum gercekten :) kadin doktorunu aradim haftaya randevu verdi peki ya test dogru degilse? kan testini sadece kadin doktorumu yapiyor?
Kızlar bata kaç gün kaldı sizlerin en yakın kim aramızda görelimmmmmmmmmm
benim 9 mart (bu aydan ümitli değilim ama olsun ) =)
cnm bi doktora görün istersen..ulturasondan falan bı baktır.neden oldguna.normal değil çünkü.gene 4 gün önce hastalandım ..allahım bu tarihler neden öne geliyor anlamıyorumya :S
valla ben herhangı sayı olayına inanıorum desem yalan olur.ıkı gunde bır denıo ama ben öncekınde bırden fazla olmstu vehergun oluody yenı evlı oldugum için.oyuzden bellı bı sayı yok bnce..allah nasip etsin yeter ki.yu hamile kalıp düsük yapanlarada soruyorum haftada kaç kez birliktelik önerirsiniz ne sıklıkla deneyim
evet canım sanırım dengem bozuldu stressdir dedi doktorda olabilirmis 24-36 gün arası olabiliyormus canım
cnm keçi boynuzu pekmezi ii gelio dıolar..hem sperm hareketlılıgın artırıomus..bi dene istersen.ya kızla bende de eşimde de bu ara bir isteksizlik var ya
insallah canım görmeyız..hiçbirimiz görmeyelim inşallah kırmızıları öpüyorum hepiniz iş bitti eve doğru yola koyulma vaktii..........
eczane testinde negatif olup kanda pozitif olana çok rastladım da tam tersini pek duymadım..
yani bence büyük ihtimal hamilesin,tabi 2.çizginin koyuluğu nasıldı o da önemli
ama yinede 2 ihtimalide düşün ki sonra olumsuz bişey olursa canını sıkmayasın..
ya kızla bende de eşimde de bu ara bir isteksizlik var ya
tamam şekerim bi aldırtayım benim kocacık yesin bakalımcnm keçi boynuzu pekmezi ii gelio dıolar..hem sperm hareketlılıgın artırıomus..bi dene istersen.
filozofcuum neden öyle isteksizsin bakıyım :) ya oluyor bazen insan öyle bir bıkkınlık geliyor. tavsiyem bebek düşüncesiyle işe koyulma:) ballar kaymaklar ceviz meviz yiyin :)bir de bildiğim kadarıyla karides gibi deniz ürünleri cinsel gücü arttırıyor. İncir kürü bize faydalı olduğu kadar erkeklere de incir yararlıymış o da gücü arttırırmış. Bildiklerim bu kadar bişey bulursam yazarım gene :)