- 22 Ocak 2013
- 590
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sormaa betülcüm yaaaa forumda ceza aldım,İst dışındaydım bide 1 hafta yoktum anca bugün girdim..
ayrıca kendini kastığın için olması çok olası bencede..ilk başlarda bende de olmuştu çünkü..alttan muayene ise korkanlar için (bende dahil) zor tabi ama aslında hiçbişey yok emin ol saniyelik bişey o..
Rabbim bu gece tüm dualarımızı kabul eder insallah ttmm ve betül sonuç kötü çıksada üzülmeyin pes etmek yok ..betül hemen ilk duyduğunada inanma en az 2 doktora gözük emin ol faydası çok oluyor.
canım ilk gece yeterince kan geldiyse korkma ama içeride sorun varsa bile artık herseyin yolu kolay mesela idrar yolu enfeksiyonunu dikkate alıp doktora gitmeyen arkadasımın simdi çocuğu olmuyor birazda ihmal etmemek lazım yarın mutlaka git ve ilaclarını bitene kadar kullan
amin canım insallah..yarın ikimizde doktor yolcusuyuz yani :) ben ikimiz içnde dua edicem canım güzel haberlerle burda buluşalım inş
kızzzzzzzzzlaaaar günaydınnnn ...ben bu gece dayanamyıp test yaptım bu seferki baska marka ve ılk dakıka da ıkıncı cızgı cıktı..sılık ama ..daha önce bekleyınce cıkmstı..cok mutluyum allah herkese nasip etsin..6gundur oructum bu 7.günüm..gece su ıcıp yatmıstım zaten ıdrarımda su gıbıydı beklesydım sanırım daha koyu olurdu..adetıme 5 gun kala cıktı..ayyy uyuyamdım heycandann.allah herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn
canım harikasınnnnnnnnnamin canım benim insallahh.allah ısteyen hrkese nasip etsin.bu ay eşim yoktu ama ben bol bol dua ettim..allahıma cok şükür kabul etti.
inş rabbim ikiz annesi yapar senikızlarr sabah için randevu aldımmm kandada pozitifi görürüm insallah lütfen bana dua edin
hergün dil altından sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası ateşini ölçüyorsun.tabloya işliyorsunArkadaslar bu ates yontemi nedir
filozofummm cok sagol güzel duaların için..üzülme tatlım..allah en yakın zamanda sana da nasip etsin..insallah son adettir bu sakın ama sakın üzülme bol dua et sana bol bol dua etcem bende kanda pozitifi görürsem mutlu olcamm.kızlar sizlerde bana dua edin..sana özelden mesaj atcam sımdı..bak kutuna tamam mı tatlım.
tşkler tatlım ..
ilk kalbinden kimin hamile olacağı geçti forumda söyler misin bana?
ilk kim geçse o hamile kalırmış
canım cidden hiç düşünmedim .şimdi isim versem yalan olur valla.tşkler tatlım ..
ilk kalbinden kimin hamile olacağı geçti forumda söyler misin bana?
ilk kim geçse o hamile kalırmış
canım cidden hiç düşünmedim .şimdi isim versem yalan olur valla.
tamam cnm düşünmeye basladım bile allah en yakın zamandanasip etsin insalah..ikiz olursa da ismni düşüncektım demiiiolsun sen şimdiden benim ismimi düşün..
tamam cnm düşünmeye basladım bile allah en yakın zamandanasip etsin insalah..ikiz olursa da ismni düşüncektım demiii
ya kizlar ovulasyon testi siparis ettim netten demistim ya,kargo kapiya birakmis ve kapidan calmis biri! dedim icinden ovulasyon ve gebelik testi ciktigini gorunce insaf eder geri birakirlar belki diye ama yok valla gitti bir suru test,bugun gene siparis verdim ama sinir oldum! millet ovulasyon testi hirsizi yahu!!
aman Allahım bir testlerin hırsızı yoktu oda oldu
heralde çocuğu olmuyordur garibanın da çalmıştır
bende sipariş edeyim ya..
hem ateş ölçüp hem ovulasyondan takip edeyim..
nerden aldın sen canım?
kızlar bırazdan kan testi için doktora gitçem..karsım komsumla beraber oda bebeği götürcek..midem cok kötü insallah takside istifra etmem..lütfen bana dua edin kanda da pozitifi görürüm.
kızlar bırazdan kan testi için doktora gitçem..karsım komsumla beraber oda bebeği götürcek..midem cok kötü insallah takside istifra etmem..lütfen bana dua edin kanda da pozitifi görürüm.