Bencede fassa fisoo demek cok yanlis, tabiiki dr. lar bu Kürleri hem bilmez hem önermez, eger böyle seyler önerseler kim ilac firmalari iflas eder ayrica kim ameliyat tüp bebek icin para kazanacak ?
Okadar insanlar yaziyor ben kaldim ben kaldim diye tabiiki kalmayan da olur.... herseyde oldugu gibi....
sanki yapilan tüp bebek tedavisinde herkes hamile kala biliyormu ? Hayir eeeee ozaman ????
Lütfen bukadar kesin konusup camur atmayalim.
Ben gectigimiz ay neler yaptim , ama ise yaramadi o baska
Cörek otu kürünü yaptim, ultraonla baktirdim yumurtama hersey süperdi, dr dedigi günler ve öncesi iliski oldu, en büyük yumurtanin oldugu tarafa yattim, 1 saat yatakdan kalkmadim altima yastik koydum, önce ayaklarimi bir kac dak tam kaldirdim havaya mum gibi yani, sonra yattim yastik altimda, bir saat yattigimda oldu sabaha kadar kalkmadigimda oldu.
Folikasit ve cinko ictim zaman zaman adacayi.
Yoghurt ve bezne süt ictim, bol su tüketmeye calistim.
Haa birde progest hapi ictim, daha ne yapimmm yaaaa üff moralim cok bozuk buügün
Esim hergün bol findik yedi, keciboynuzu Pekmezi hergün 1 kasik sabah aksam. Vitamin verdim cinko b vitamin magnesium vs....
Ve ilsiki öncesi kave icirdim ona sekersiz sütsüz, spemri hizlandiriyormus.
Ammmmaaaa hic bir faydasi olmadi, kismet degilmis.
Baskasi bunun birini yapara ve faydasini görür ...
Bu ay hayit suyu icmeyi düsünüyorum ve ari poleni hapi ayrica birde sogan suyu kürünü düsünüyorum .......