- 8 Nisan 2012
- 1.263
- 2
hoşgeldin canım..1.5 sene içinde doktora gittiniz mi eşinle.yada uyguladıgın bişey oldu mu evdee.kızlar benide alın aranıza
1.5 senelik evliyim ve ağustostan beri bebek için deniyoruz ama olmuyo çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım..1.5 sene içinde doktora gittiniz mi eşinle.yada uyguladıgın bişey oldu mu evdee.kızlar benide alın aranıza
1.5 senelik evliyim ve ağustostan beri bebek için deniyoruz ama olmuyo çok istiyorum
selam canım.2013 hepimize ugurlu gelir inşallah..bende umutluyum allah sevıncımızı cogaltsın yarıda bırakmasın inşallah..hepimize dua ediyorum hep.Bir pkoluda ben herkese selam... bende 2013den cookkkk umut etmek istiyorummmm :18:
darısı isteyen herkese nasip olsun inşalah ben bu yöntemi yeni duydum..güzel yöntemkızlar pko vs hikaye..
ben nişanlı iken gitmiştim pko demişlerdi hatta doktor asla çocuk sahibi bile olamayabilirsin dedi.
psikolojim bozuldu nişanı atacaktım nerdeyse
4 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra da bıraktım.
bir daha da kullanmadım.
1 yıl geçti aradan.,
düğünüm oldu
9 ay evli kaldıktan sonra artık çocuk düşünelim dedik.
ama korundum da onca zaman.
ne olur ne olmaz diye
geçen ay doktora gittim adam hiçbirşeyin kalmamış dedi:26:
zaten 10 gün sonra da çocuk hazırlığına başladık.
sadece 2 gün üst üste denedik.
1er gün ara verin falan diyo doktorlar biz ara da vermedik
ilişki sonrası da eşiniz bacaklarınızı yukarı kaldırsın sallasın olay tamam inş
böyle olunca döllenme rahat ve çabuk oluyomuş
sonuç pozitif
pko polıskıstık over demek cnm yani yumurtalıklarda kist oluo.buda adet düzensizliğine yol acıo.allah olan arkadasların bıran önce geçirsin ve bebek nasip etsin hepimize.Erken yas da hersey daha kolay kizlar.
Ya benim kasiklarimdan asagiya dogru bir agri var bacakalrima dogru, hamilelik belirtisimi acaba `
Birde pko ne demek ?
canım sogan suyunu da ek olarak yap sabah bıbardak sogan suyunun ıcıne yarım lımon sıkıp cay gıbı ıcersen kılo verdırıo haberın olsun öglen aksam ac karnına da bebek ıcın faydalıevet soğan kürü uygulamam gerek ama önce kilo vermek istiyorum esim koşu bandı aldı bana:) yarın gelicek. o yüzden cok heyecanlı ve mutluyum inşallah bu sene içinde zayıflarım
inşallah canım allah en yakın zamanda saglıklı bebek nasip etsinbenimkilerd başımın etini yedi ilk zamanlar artık duşunmüom dedim seneye dedim ama korunmuom kimse bilmio.ama herkez sustu çk i oldu.inşkalırımda senın gıbı bu dertler son bulur
inşallah gelmez cnm inşallah canım adet olmazsın ve bebeğin senınledır.güzel haberlerını bekliyoruz bizimle paylas oldu muTammam ben bacak kaldirmayi biliyordum da sallamak ne ise yaricak anlamadim neyse vardir bir hikmeti.
canım allah vesile kılıyo işte.
Canim ya senin akintin oldumu su son günler , benim yarin Bat im, ama son günler cok akintim oldu ki hic olmaz, ayrica kasikda bacaga bir sancim var, birde hic bir siskinligim yok bu ay, hani insan böyle bir sisier ya adet olacagi zaman karnim vs süper :))))
inşallah canım adet olmazsın ve bebeğin senınledır.güzel haberlerını bekliyoruz bizimle paylas oldu mu
Ay yarini nasil cekiyorum bilemesin....
canım ibrahim saraçoğlu bebeğe bı zararı olmaz ama hamıle haberınızı aldıgınzda kullanmyı bırakın diyor.kızlar bende şu sogan kürünü uygulamak istiyorum ama ya bebek varsa bişi olursa die jkorkuyorum yeni bitti adetim adet düzensligi var bide sol yumurtaıgımda kist var 2 ay öncede hem sag hem solda vardı sizce sogan kürünü başlayımmı ama ilaç da kullanıyorum bi zararı olurmu duphaston die bi ilaç verdi bi zararı olurmu?
canım laboguık ovulasyn testi al onlar fazla oluo.adet bitiminde hergun yapmaya basla.çift çizgi cıktıgında 24 48 saat çinde yumurta catlıo calısmlatra devam o surelerdekızlar ya benim adet düzensizligim var adetim 1 ay geçikebiliyo ve 10 15 gün adet oluyorum ben nasıl hesaplıcam yumurtlama tarihimi bende 3.5 senedir evliyim ve bebegim olmadı ama benim vajinismus sorunum vardı 2 ay oldu halledeli şimdi bebek istiyorum ama yumurtlama tarihimi hesaplıyamıyorum
Tammam ben bacak kaldirmayi biliyordum da sallamak ne ise yaricak anlamadim neyse vardir bir hikmeti.
Canim ya senin akintin oldumu su son günler , benim yarin Bat im, ama son günler cok akintim oldu ki hic olmaz, ayrica kasikda bacaga bir sancim var, birde hic bir siskinligim yok bu ay, hani insan böyle bir sisier ya adet olacagi zaman karnim vs süper :))))
Ay yarini nasil cekiyorum bilemesin....
filozof kaç haftalık senin söyle bari gücenirler. ya test yapim mi sence
benim şuan 1 haftalık bebecik
amaa doktorlar son adet tarihni baz aldıkları içn 3 haftalık dendi
hemen git test yap tatlım.ben kalp atışlarını duyayım sonra söylerim eşimin ailesine...
bebişimi kaybetmekten korkuyorum
cnm doktor bana da verdi duphasston bende ilk def dün kullandım bende de oldu sancıı ondan mı acaba
1hafta çok küçük yaa söleme bencede az büyüsn yerleşsin öle söle bizim bi akraba 3aylıkmış daha dün duyduk ama herkezçok kızdı sen kalbi duy söle bacım:)
test yapmak istemiyorum ya tek çizgi çok sinir ediyor beni...ki umudum yok 37 gün oldu zaten düzensiz
37 gün
yap bene ya
hatta benim gibi gitti gidiyordan 50 lik 30 tl gibi bir fyata test al hergün dene
hatta ben günde 3 kez yapıyorum
tabi cnm cok olunca bol bol yapıon demi :)). bende ovulasyon fazlyken hep yapıodum darısı bize inşllah37 gün
yap bene ya
hatta benim gibi gitti gidiyordan 50 lik 30 tl gibi bir fyata test al hergün dene
hatta ben günde 3 kez yapıyorum
inşallah olursun da gerek kalmaz canım herhangi bi testecnm zaten 30 günde olan biri olsam şüpe ederdim ama zaten düzensizim ben 40 ı 50 yi bile buluyor..sadece bundan önceki aylarda 3 ay boyunca ilaç kullandığım için 30 günde bir oldum düzenlice bu ay içmedimilaçbitti heralde ondan olamıom
o testlerialamam pahallı cnm ben eski testlerden yapıom elle gebelik testi karbonat testi gibişimdilik tabi..eğer bu ay olmassam alırımbi test
inşallah olursun da gerek kalmaz canım herhangi bi teste
tabi cnm cok olunca bol bol yapıon demi :)). bende ovulasyon fazlyken hep yapıodum darısı bize inşllah
canım valla yanlıs yazmısım..inşallah olmassın yazcaktımmmkızzz adet mi olimm...yok kız olmim yaa niyeki bençok istiyorum ya:):)
sence ilacı bıraktığım içinmiolmuyorudmur
cnm bnde perşembe cuma günü nasip olursa test yaptırcam kan.evet ya test manyağı oldum resmen
inş hepiniz o çift çizgiyi görürsünüz
cnm bnde perşembe cuma günü nasip olursa test yaptırcam kan.
folık asıte basladın demi cnm.aksam yatarken de süt iç.yoksa dişerlini kaybedersin.evet ya test manyağı oldum resmen
inş hepiniz o çift çizgiyi görürsünüz
cnm bnde perşembe cuma günü nasip olursa test yaptırcam kan.