hadı canım cok sevındım güzel haber verme sırası sende artık ..allahım bu duyguyu herkese yasatsın..insallah..kimseyi hasret bırakmasınsize güzel haber vermeye geidm ama çok güzel bir haber gördüm tesadüfenn tombikkuş anne oluyosunnn tebrik ederim canım seni allahım bir avazda kurtarıp kucağına almayı nasip etsin inşallahhh .. bende tedaviye devam ediyorum cumartesi günü transferim var yumilerimi aldılar dün cumartesi trafsnfer edilecek Allhımın izniyle sonra bekleyişe gececeğiz... İnşallah rabbim hepimizin gönlündekini verir..
[sıze=3]hadi bakalım canım hayırlısı olsun... Güzel haber gerçekten[/sıze]
hadı canım cok sevındım güzel haber verme sırası sende artık ..allahım bu duyguyu herkese yasatsın..insallah..kimseyi hasret bırakmasın
size güzel haber vermeye geidm ama çok güzel bir haber gördüm tesadüfenn tombikkuş anne oluyosunnn tebrik ederim canım seni allahım bir avazda kurtarıp kucağına almayı nasip etsin inşallahhh .. bende tedaviye devam ediyorum cumartesi günü transferim var yumilerimi aldılar dün cumartesi trafsnfer edilecek Allhımın izniyle sonra bekleyişe gececeğiz... İnşallah rabbim hepimizin gönlündekini verir..
hadi canım hayırlısı olsun rabbim büyük inşallah herşey yolunda gidecek ve hamileyim diye yazacaksın bizlereeee
Günaydın şekerler
Takip ediyorum yazdıklarınızı ama yorum yazmıyordum..Tuğçe,Asuman,Betül,Nurşin ve bebiş isteyen tüm arkadaşlarım hep
dualarımdasınız.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
kızlar hepimiz ümitlenmiştik ama negatif çıktı sizi de heyecanlandırdım ya kusura bakmayın artık :)
keşke şaka olsaydı sinirim o kadar bozukki sinirden gülüyorum. bu sabah yaptığım neden dakoyu çıktı o zaman çok gıcık ya deli olmak için birebir.şaka mı yapıyon kız bize... gülmüşsün
keşke şaka olsaydı sinirim o kadar bozukki sinirden gülüyorum. bu sabah yaptığım neden dakoyu çıktı o zaman çok gıcık ya deli olmak için birebir.
kızlar hepimiz ümitlenmiştik ama negatif çıktı sizi de heyecanlandırdım ya kusura bakmayın artık :)
nasıl değil ya ben 2. çizgiyi görmüştüm. kaç çıktı ki değerin?
anladım,kşaka değilvalla canım sabah paylaştığın resim içinde söylemiştim,ben orda 2.çizgiyi zaten göremedim..kaldı ki çizgi çok belirgin olsa bile,yanılma payı var biliyosun..ben hiç güvenmiyo ve inanmıyorum eczane testlerine..kan testi hep kesin sonuç diye o yüzden diyoruz..
bu aya da kısmet değilmiş demek ki.
ya da belki bi ihtimal gç döllenme varsa geç çıkar kanda belki de
gecikmede misin? kaç gün oldu?
gecikmem yok 3 gün var adete zaten bu gidişle tam gününde olurum
değer 1 den küçük çıktı serapcım ben de inanmakta zorlanıyorum ama maalesef öyle. nedense bütün bozuk testler bana denk geliyor.
o zaman bakarsın geç döllenme sana ce-eee der
canım sonuç nolursa olsun,Allah vereceği zamanı biliyo nasıl olsa...kendini üzme çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?