Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin insallah cnm darisi size insallahçok sagol allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alirsin
merhaba arkadaşlar bu soğan kürü nasıl oluyor ilk defa duyuyorum aydınlatırsanız sevinirim.once turuncu kabuklu sogan seciyosun 1 tane 4 boluosun ve tencereye 2 yada 3 barda su koyyosun 4 boldun sogani kaynatip ilidiktan sonra iciyosun
evet cnm bazilari sabah aksam iciyor bidetşk ederim günlük yapıyoruz bunu dimi
çok tşk ederim cnm çok saolevet cnm bazilari sabah aksam iciyor bide
merhaba canım hoşgeldin arkadaş anlatmış ama ben yinede nasıl kullandığımı anlatiyim orta boy açık kahve rengi soğanı 5 barcaya kesip 1.5 bardak kaynamış suya atıp bi beş dk daha kaynatıyorum öğlen akşam taze olarak yapıyorum yemeklerden 20 dk önce içiyorum tadı yok zaten kokusunuda burnunu tut iç 15 gün tamamlan gerekiyor inşallah güzel haberlerle gelirsinmerhaba arkadaşlar bu soğan kürü nasıl oluyor ilk defa duyuyorum aydınlatırsanız sevinirim...
Canım süt kürünü bu forumda bir arkadaşımdan duydum ilk, sonra araştırdım hatta bu forumda da konu başlığı var süt kürü hakkında, oldukça faydalıymış, internetten araştırmanı tavsiye ederim, ben henüz hiç yapmadım ama bu ay ilk kez deneyecem, tabi her şey ALLAHtanDaha önce hiç duymamıştım merak etim şimdi
inşallah canım benim çok teşekkürler yanlız bişey anlayamadım adetten sonra diolar birde 2. gün başla diyorlar hangisini yapacağımı şaşırdım...merhaba canım hoşgeldin arkadaş anlatmış ama ben yinede nasıl kullandığımı anlatiyim orta boy açık kahve rengi soğanı 5 barcaya kesip 1.5 bardak kaynamış suya atıp bi beş dk daha kaynatıyorum öğlen akşam taze olarak yapıyorum yemeklerden 20 dk önce içiyorum tadı yok zaten kokusunuda burnunu tut iç 15 gün tamamlan gerekiyor inşallah güzel haberlerle gelirsin
Canım adeten çıktıktan bi hafta içinde diyorlar ama ben adetin üçüncü başladıminşallah canım benim çok teşekkürler yanlız bişey anlayamadım adetten sonra diolar birde 2. gün başla diyorlar hangisini yapacağımı şaşırdım...
Cevabın için sagol canım ben zaten doktorun sitesine baktım yani kulaktan değil doktordan duymaSoğan kürünü kulaktan dolma bilgilerle uygulamayın ! Prof dr ibrahim saraçoğlu yazın internete soğan kürünü anlatıyor detaylı sorunuzun cvbının hepsini veriyor zaten
Canim ben soğan kurunu denedim ama modem hic almadı olduğu gibi çıkardım ama hamile kalmadan iki ay önce incir kurunu denedim ve kuru inciri çok dedim hem soğana gore tadı çok guzelSlm arkadaşalar 2.5 senedir evlimyim hiç korunmadim doktor bişey yok dedi ama beklemek zor geliyor gelin birlikte başlıyalım inşallah iyi sonuçları alırız bugün 5 günüm basliyali bu ay bide meryem süresini okuycam inşallah faydası olur umutum var ama kulanip faydasını gören yada görmeyen yazın bizede umut olur
Yok canım ya ben her ay çok stresliydim hamile kaldım ayda oyleydim çok stres yaptım inş allahım verirCanım mrb. nasılsın ? Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay inan özel hiç bişe yapmadım. Sadece folik asitlerimi kullanıyorum. Anladım ki bu iş ancak stresten uzak durunca oluyor...
benimde çikolata kistim var bende soğan kürüne başladım 5 gündür içiyorum inşllh hamile kalabilirim dua ediyorum çokÇikolata kistim vardı iki ay düzenli içtim bu ay hamile kaldım. Soğan kürü sebep tabiRabbim verdiçok şükür
Canım inşallah güzel sonuçlar alirsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnbenimde çikolata kistim var bende soğan kürüne başladım 5 gündür içiyorum inşllh hamile kalabilirim dua ediyorum çok
Canım hayırlı olsun sen hamilemisin yeni.gördüm.inşallah hayırlısıyla kucağına alirsin darısı isteyen herkesin başına tabi benimdeSoğan kürünü kulaktan dolma bilgilerle uygulamayın ! Prof dr ibrahim saraçoğlu yazın internete soğan kürünü anlatıyor detaylı sorunuzun cvbının hepsini veriyor zaten
çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah allahın izniyle hiç bisey olmazKızlar malesef pek sevinemiyorum.. Öğrendiğim gün kanamam oldu acile gittik düşük tehlikesi var dedi.. Yatıyorum iki gündür..