- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.801
evet normalde de 16.17. günde yumurtlama oluyo bu defa gecikti o yuzden testler iyi oluyoYumurtlama mi 18. Gün oo baya geçmiş bende takip edim yaa böyle takvim hesaplamayla olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet normalde de 16.17. günde yumurtlama oluyo bu defa gecikti o yuzden testler iyi oluyoYumurtlama mi 18. Gün oo baya geçmiş bende takip edim yaa böyle takvim hesaplamayla olmuyor
Takvime inanma aldatiyor 2 ay yanidimYumurtlama mi 18. Gün oo baya geçmiş bende takip edim yaa böyle takvim hesaplamayla olmuyor
Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallahAdetten 1 gun sonraki testim
Yarin kan tahlili vericem saglık ocağında
yumurtanın içinde olduğu sıvı dolu kesecik yani folikül çatlıyor cnm yumurta değil aslında.Bilen biri cevap veririse cok sevinirim yumurta aki kivaminda bir seffaf akinti oldugunda yumurtlama mi olmus oluyor yoksa catlamami oluyor
Bunu bende merak ediyorumBilen biri cevap veririse cok sevinirim yumurta aki kivaminda bir seffaf akinti oldugunda yumurtlama mi olmus oluyor yoksa catlamami oluyor
Amin saogalinHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin sagolasin rabbim isteyen herkeze versin insallahHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım silik bile değil maşallah gayet belirgin çift çizgi hayırlı olsun darısı da bizlere olsun inşallahAdetten 1 gun sonraki testim
Canim ovulasyonun ne durumda benim dün aksam cok koyudu kasık ağrım oldu dünü ve ondan onceki günü degerlendirdik.canım senın ovülasyon ne alemde benımkı dün akşam koulaşmaya başladı
Benim ki de dün sabah koyulasmaya başladı akşam bi tık daha koyuydu degerlendirdik henüz cok koyu degil birazdan bi test daha yapacam uzayan akıntim gelmeye basladi bugün zstenn yumurtam catlayinca ağrısını hissedenlerdenim:)
Canim ovulasyonun ne durumda benim dün aksam cok koyudu kasık ağrım oldu dünü ve ondan onceki günü degerlendirdik.
aynen bende hemen sana yazdim. Hic sorma daha belirtileri yasamaya başlarız Allah yardım etsin ben artık belirti falan aramicam çünkü gecen ay baya belirti yasadim sonra sonuc hüsran. Cunku adet belirtileriyle aynı dayanabildigim kadar dayanacam testi adet gününe bi iki gun kala yapabilirim ama söz vermiyorumaçar açmaz sana cevap yazdım. aynı anda birbirimize yazıyormuşuz bu durumda ne zaman belli olur acaba bizim şimdi tutup tutmadığı bu ay stres yapmadan geçireyim düşünmemek için herşeyi yapayım diyorum yoksa çok stres oluyo 9 10 gün kala testv yapmaya başlıyorum :)
aynen bende hemen sana yazdim. Hic sorma daha belirtileri yasamaya başlarız Allah yardım etsin ben artık belirti falan aramicam çünkü gecen ay baya belirti yasadim sonra sonuc hüsran. Cunku adet belirtileriyle aynı dayanabildigim kadar dayanacam testi adet gününe bi iki gun kala yapabilirim ama söz vermiyorum
dayanalım dayanmalıyız Allahtan onumuzdeki hafta il dışına çıkıcam kafami dağıtırım biraz ordan dondugumde zaten bat oluyo ama benim bi iki gunn gecikebilir 2 gün gec yumurtladım çünkü. Bide ben sogan kürü yapiyorum bugun 11. Gün engellermi tutmasını bilmiyorumbende öyle diyorum bu ay hep lendimi dinlemicem belirti takmıcam diye sabah üstümü değiştirirken meme ucum acıdı biraz hemen ben bi duygu eğişimleri oldumu acabalar testide aynı gün yapalımmı bende bi ultra erken bide normal gebelik testi var laboquıck
Adetten 1 gun sonraki testim
dayanalım dayanmalıyız Allahtan onumuzdeki hafta il dışına çıkıcam kafami dağıtırım biraz ordan dondugumde zaten bat oluyo ama benim bi iki gunn gecikebilir 2 gün gec yumurtladım çünkü. Bide ben sogan kürü yapiyorum bugun 11. Gün engellermi tutmasını bilmiyorum
Benim cok akintim oluyordu onun icin yapiyorum senin hayirlisiyla ilk bebegin mi olacako kürlerden hiç anlamıyorum ama bu ay tutmazsa önümüzdeki ay bende yapayım su sogan kürünü. 26-27 gibi gelir bat diye düşünüyorum 1 2 gün geç erken bendede hep oynar
Benim cok akintim oluyordu onun icin yapiyorum senin hayirlisiyla ilk bebegin mi olacak