- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Aminnnn ben her zaman şöyle dua ediyorum Rabbim olmayıp da isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin benim gibi isteyen herkese de nasip etsin inşallah binlerce şükür kızım var tabi bunun İçin çok şükrediyorum sizede Rabbim nasip etsinöyledir mutlaka canım. Ama ben yaşamadığım için tam bilemiyorum tabirabbim bekletmesin kimseyi inşallah
benim de bu 2.olacak ama ilkini yaklaşık 3 ay önce yapmıştıminşallah bu ay nasip olur sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Tamam kızz yarın başla tamam mı haber et
Amin canım inşallah. Bence bir sıkıntı olmazsa olana kadar dene canım. Ovulasyon testi de kullan. Bide iliskiden sonra kalcanızın altına yastık koyun. Ben bunları yapmıstım. Cuma günü ögrendim hamile oldugumubenim de bu 2.olacak ama ilkini yaklaşık 3 ay önce yapmıştıminşallah bu ay nasip olur sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
tamam tatlim yarin baslicam haber ederim ben basladim diyeöyledir mutlaka canım. Ama ben yaşamadığım için tam bilemiyorum tabirabbim bekletmesin kimseyi inşallah
benim de bu 2.olacak ama ilkini yaklaşık 3 ay önce yapmıştıminşallah bu ay nasip olur sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Tamam kızz yarın başla tamam mı haber et
kaliteli yumurta oluşuyor canım inşallahNeye faydasi var
ohh ağzına sağlık inşallah Rabbim cümle isteyenlere nasip etsinAminnnn ben her zaman şöyle dua ediyorum Rabbim olmayıp da isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin benim gibi isteyen herkese de nasip etsin inşallah binlerce şükür kızım var tabi bunun İçin çok şükrediyorum sizede Rabbim nasip etsin
ohh gözün aydın.Amin canım inşallah. Bence bir sıkıntı olmazsa olana kadar dene canım. Ovulasyon testi de kullan. Bide iliskiden sonra kalcanızın altına yastık koyun. Ben bunları yapmıstım. Cuma günü ögrendim hamile oldugumu
İnşallah canım. Benim ilk yaptığım da kasık ağrılarım olmuştu çokcaaBende bugün başladım ya umarım faydasını görürüz.
hadi bakalım rastgeletamam tatlim yarin baslicam haber ederim ben basladim diye
evet canım kist yapanlarda oldu. Bende yaptım bi ay şükür bende bişey olmadı inşallah yine olmaz, bu sefer bebek olurCorek otu kist yapiyormus ben kullanıyordum biraktim hamile de kalamadim
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Evet ovulasyon insanı biraz geriyor ama yumurtladigini görmekte bi ayrı mutlu ediyor. Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. İnsallah hepinizin bu ay olurkaliteli yumurta oluşuyor canım inşallah
ohh ağzına sağlık inşallah Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
ohh gözün aydın.İnşallah bizim de bu ay olur. İsteyen herkesin de. Ama ben ovulasyon testi yapmak istemiyorum o beni biraz geriyor kuzum
İnşallah canım. Benim ilk yaptığım da kasık ağrılarım olmuştu çokcaa
İnşallah canım benimmmm inşallah dualarını eksik etmeİnşallah canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Evet ovulasyon insanı biraz geriyor ama yumurtladigini görmekte bi ayrı mutlu ediyor. Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. İnsallah hepinizin bu ay olur
Yarın sende başla canım bi terslik yaratır mı bilmiyorum.Eneaciz 4. Gün başlamanın bi yan Etkisi var mıdır kuzum
Teşekkür ederim kuzumYan etkisi olacağını sanmıyorum ama erken başlamak şansı arttırır sadece ❤
ben hic bilmiyorum valla ilk kez yapiyorum insallah duzenimizi bozmazselamlar, bu kür adet düzenini vs şaşırtıyor mu gecikme filan
Ben nerdeyse 1 yıldıryaa o zaman akşamdan başlarsan 13. Gün sabah yiyip bitir canımmm. İnşallah ya inşallah bu ay muradımıza ererizzz. Evet benim de ilk olacak. Sen kaç aydır deniyorsun
Aslında belki şuan bana öyle geliyor belki ama. Eğerki benim bi tane olsaydı belki çok sallamazdım yaa. Yada bekara karı boşamak kolay hesabı bilemiyorum. Bak ne güzel senin varmış. Kaç tane bilmiyorum ama
canım ben 3 -4 ay önce yapmıştım sadece 2 gün erken regl oldum. Ama herkeste farklı olabilir tabiiiselamlar, bu kür adet düzenini vs şaşırtıyor mu gecikme filan
günaydın canımmm. Ben daha yemedim çünkü geç uyandım birazdan yiyeceğimmmgunaydin kizlar nasilsinizben basladim bugun kuru yaptim az once
bende 1yıllık evliyim ama bu 6.Ay denemede inşallah bi 2 ay beklememiz gerekti bu ay yeni deneyeceğizBen nerdeyse 1 yıldır
ben anlamıyorum valla yaaa hala da çözemedim o işi.Kızlar ovulasyon akıntılarınız nasıl oluyor? Çatladığınınasıl anlıyorsunuz
Günaydın canım. Bence de olumlu düşün yine de işe yarar inşallah ben öyle düşünüyorum.Merhaba kızlar bende bu kürü yapmaya baslamıstım adetimin ikinci günü, sabah akşam olmak üzere 1er kasık yedim ama son 4 gundür düzenli uygulayamadım bugun yıne devam edıyorum bi sıkıntı olur mu yada etki eder mi etmez mi bilmiyorum olumlu dusuneyım de olumlu olsun bu arada aynı zamanda ovulasyon testi ile de takip ediyorum ama adet bıtımınden sonrakı gun bıraz koyu olmustu t cızgısı o zamandan bu zamana da hıc cızgı belırmıyor daha ne anlama gelıyor anlamadım daha yumurtlamamam mı olmadı o ılk gunmuydu anlamadım