- 17 Ağustos 2019
- 7.493
- 8.184
- 28
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Anladım siz de etkisi varmış yaranın belki gerçekten iyi gelir bebiş olur hayırlısı olsun en kısa zaman da güzel haber alirsinz inşallahYaradan dolayi surekli enfeksiyon oluyordu. Enfeksiyon da spermlerin rahme ulasmasini engelliyormis. Ayrica yara varken hamile kalinirsa da dusuk tehlikesi oluyormus enfeksyondan dolayi. Aslinda 1 yildir bebegimiz olmuyor diye olabilecek tum engelleri kaldirmak istedim. Yara yakma islemi bazen tupleri tikiyormis diye okudjm ama doktorum oyle birsey olmaz dedi. Hangileri dogru bilmiyorum cok dusunmeden yaptirdim. Bir de yara oldugu icin iliski sirasinda surekli kan geliyordu ve regl gunlerimin oncesinde ve sonrasinda gunlerce llekelenmeler oluyordu.
İsteyen herkese nasip olsun aminAnladım siz de etkisi varmış yaranın belki gerçekten iyi gelir bebiş olur hayırlısı olsun en kısa zaman da güzel haber alirsinz inşallah
Bir gebenin günlüğünden al üstündeki o bir gebenin günlüğü yazı etiketini kaldırınca altında innovita yazıyor zaten.Innovita testi bulamadim canim
Bir aydir ariyorum bulamadim
Biliyom canimBir gebenin günlüğünden al üstündeki o bir gebenin günlüğü yazı etiketini kaldırınca altında innovita yazıyor zaten.
Hadi insallah bebisin tutunmustur sana kuzumBiliyom canim
Benim teste gerke kalmadi
Piki gordum ve catladi sonunda
Insallah canimHadi insallah bebisin tutunmustur sana kuzum
Bende keşkem bu zamanlara gelsem3 günüm kaldı hala küre devam ediyorum aynı ovulasyon testi yapıp takip edicem bu ay ve gelişmelerden haberdar edicem sonradan okuyacaklara da ışık tutar belki
Daha pik olmamışl canım benceKızlar ben ay ovulasyon testi yaptım da
İlk defa bal tarçın çörek otu da kullandım
Testlerime bakar mısınız Eki Görüntüle 2308240
Dün bugün de yapmadım kaçırdım acabaDaha pik olmamışl canım bence
Neden yapmadın ki kuzum. Akıntından falan anlayabiliyor musun sen ona göre yorumlasan. Ben pek anlamıyorum akıntı olayındanDün bugün de yapmadım kaçırdım acaba
Bende aynen anlamıyorum iki gün misafirliğe gidince yapamadım canım normal de bir adet takvimim var onda yumurtlama gününü bugün gösteriyorNeden yapmadın ki kuzum. Akıntından falan anlayabiliyor musun sen ona göre yorumlasan. Ben pek anlamıyorum akıntı olayından
Adetin bugün 20. GünüEvet pik olmamis bence de. Adetin kacinci gunundesin
Canım takvimler de yanılma oluyor ya. Bende oluyordu yanii. Değerlendir en azından kuzu bugğnüBende aynen anlamıyorum iki gün misafirliğe gidince yapamadım canım normal de bir adet takvimim var onda yumurtlama gününü bugün gösteriyor
Öyle yapayım canımCanım takvimler de yanılma oluyor ya. Bende oluyordu yanii. Değerlendir en azından kuzu bugğnü
CANM KAÇTI DEĞERLERİNİZ SZİNBizim kullandığımız çakşır suyu sayısını hiç kimse kullanmamıştır sanırım 20 şişeden fazla hiçti hıza etkisi yok çakşırın zaten sayıya iyi geliyor sabah akşam 3 ay boyunca portakal suyu sıktım bol c vitamini olan meyve salataları yaptım kuru yemiş bol yedirdim proxeed plus içti 3 ay keçi boynuzu kürü ve özü tüketti bal polen arı süü propolis karışımı yedi zeytin yağında incir falan yok olmuyor. Bizim yerimize normal bir çift bunları yapsa dokuz doğururdu