- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Benim bilgim yok canımKIZLAR ADETİN 4.GÜNÜ BAŞLASAM NOLURKİ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bilgim yok canımKIZLAR ADETİN 4.GÜNÜ BAŞLASAM NOLURKİ ?
Canim peki bu ayda kullandinmiBu kür mucize gerçekten şuanda adet bitiminden sonraki 8. Günüm ve benim ovulasyon testim pik yaptı benim için imkansız olan şeyler bunlar çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi
Evet kullandım ama az yapmışım 8 gün kullandım bitti bende iki günden birşey olmaz diyip yemedim dahaCanim peki bu ayda kullandinmi
Diger ay kullanmistin biliyom
Him anladim canimEvet kullandım ama az yapmışım 8 gün kullandım bitti bende iki günden birşey olmaz diyip yemedim daha
Canim ben gecen ay kullandim adetin 3 gunden beri kulladim 18 gun pik gordumEvet kullandım ama az yapmışım 8 gün kullandım bitti bende iki günden birşey olmaz diyip yemedim daha
Yok 8 gün yedim 10 gün yemem gerekiyordu 2 gün yiyemedimHim anladim canim
2 gundenmi yedin
Kesin piki gördün mü canım?Canim ben gecen ay kullandim adetin 3 gunden beri kulladim 18 gun pik gordum
Suan adetim 2 gun gecikti ama hamile degilim
Evet gordum piki 19 gun catladiYok 8 gün yedim 10 gün yemem gerekiyordu 2 gün yiyemedim
Kesin piki gördün mü canım?
Pikten sonra kaç gün geçti tam?
Bugün yaptın mı test peki?Evet gordum piki 19 gun catladi
Test yaptim negatif
15 gun suan
VarBugün yaptın mı test peki?
Pik testine ait fotoğraf var mı?
Atabilir misin?
Atabilir misin?
Eski mesajlara inemedim ne yaptınız da pik yapti
Adetin geçtikten sonra ovulasyon testi yaptın mı peki hiç?
Çörekotu bal tarçın kürüEski mesajlara inemedim ne yaptınız da pik yapti
Bilmiyorum ki canimAdetin geçtikten sonra ovulasyon testi yaptın mı peki hiç?
Belki ikinci kez yumurtlamış olabilir misin?
Canim bence corek otuylaBu kür mucize gerçekten şuanda adet bitiminden sonraki 8. Günüm ve benim ovulasyon testim pik yaptı benim için imkansız olan şeyler bunlar çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi
Nerden biliyosun iki yumurtan var cnmBenim bu ay ikinci yapisim. İlk yaptigimda da iki tane yumurtam olusmustu bu ayda iki tane oldu. Bata 5 gunum var. Dunden beri adet olcakmisim kasiklarimda agri var umutlanmiyim diyorum ama Allah’im insallah ya