- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Mutfak robotunda çekebilirsiniz olur tabiki öğütmesen yapan bile var sadece fazla çiğnemek zorunda kalırsınızKızlar merhaba benim evde çörek otu var kendim ögütsem olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfak robotunda çekebilirsiniz olur tabiki öğütmesen yapan bile var sadece fazla çiğnemek zorunda kalırsınızKızlar merhaba benim evde çörek otu var kendim ögütsem olur mu?
Taze değil diye yapmadım öğütülmüş alcamMutfak robotunda çekebilirsiniz olur tabiki öğütmesen yapan bile var sadece fazla çiğnemek zorunda kalırsınız
Siz bilirsinizTaze değil diye yapmadım öğütülmüş alcam
Olur canım ama yine de çok dandik bi bal olmasın şifa niyetiyle yiyeceksin şeker yemiş olmaKizlar birsey soracağım saf bal diyorlar ya normal kahvaltilik olsa nrolur
Kahvlaticilarda satilanlardan canim benim almayi düşünüyorum ne zaman baslaniyorOlur canım ama yine de çok dandik bi bal olmasın şifa niyetiyle yiyeceksin şeker yemiş olma
Reglinin ikinci günü sabahtan başlamak üzere 10 gün sabah akşam aç karnına canımKahvlaticilarda satilanlardan canim benim almayi düşünüyorum ne zaman baslaniyor
Hayırlısıyla işe yarar İnşaAllahBenim bal petekliydi karistiramadim günlük yapıcam ovu takibi de yapıcam bakalım ne olacak
Hayırlısıyla işe yarar İnşaAllah
25 i benim adet günü hiç bir belirti yok bekliyorum bakalımKızlar bal tarçın çörekotu kürünü yiyip adet günü yaklaşan yok mu aranızda? Sesiniz çıkmıyor hadi topiği boş bırakmayalım gün gün bekleyelim güzel günleri
Evet ben de merak ediyorum bunuuuKızlar bal tarçın çörekotu kürünü yiyip adet günü yaklaşan yok mu aranızda? Sesiniz çıkmıyor hadi topiği boş bırakmayalım gün gün bekleyelim güzel günleri
Farklılık hissettin mi diğer aylara göre? Ovulasyon takibi yaptın mı canım?25 i benim adet günü hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım
Ben biliyorum yaptım etkili bi kür buna Eminim ama benim yumurtalıklar tembel olduğu için az etki etti sanırım bana o ay 40. Günde ovulasyon oldu 52. Günde adet oldum normalde 2-3 ayda bir zorla adet olurdum Yapılışını tam hatırlamıyorum link bulursam atayımMerhabalar.
İncir havuç kürü nedir nasıl yapılır bilen yapan varsa yardımcı olabilirmi
Az kalmış ya hadi hayırlısı inşaallah25 i benim adet günü hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım
Bende yaptım ama daha kürü bitireli iki gün olduEvet ben de merak ediyorum bunuuu