- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Acaba benim tembel yumurtalıklarımda da bu kür böyle etki edecek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerMuhteşem olmuş gerçekten hayırlısıyla tutar İnşaallah bol çalışmalar
Eder Allah’ın izniyle çörek otu her derde devaAcaba benim tembel yumurtalıklarımda da bu kür böyle etki edecek mi?
İnşaallah rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınEder Allah’ın izniyle çörek otu her derde deva
Tadı fena değil aslında ben severek yedimKızlar iyi bayramlar... Bu kürü suyla içsek bişi olurmı ya
Bol bol suyla içme bence canım. Hayırlı bayramlarKızlar iyi bayramlar... Bu kürü suyla içsek bişi olurmı ya
Ayy ne güzel çok etkili o zaman Cidden inşaallah bende de böyle güzel etki ederKızlar ben bu ay yemiştim ama son 2 gün bırakmıştım. Hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Tam 1 hafta erken geldi regl. Yani yımırtam bi hafta erken çatlamış
HADİ bakalım inşallah canım. Sen regl değil çift çizgi göresinAyy ne güzel çok etkili o zaman Cidden inşaallah bende de böyle güzel etki eder
Canım benim amin çok teşekkür ederim inşaallah seninde son reglin olurHADİ bakalım inşallah canım. Sen regl değil çift çizgi göresin♥
Yumurtalıklara çok faydalı sağlıklı büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyor eşinize herhangi bi kür uyguluyor musunuz? Keçiboynuzu çok iyi diye biliyorumBayanlar benim eşimde problem ben bunu yesem ne gibi faydası olur
Eşim bir ay keçiboynuzu kürü içti ama çok kilo aldı rahatsız oldu içemedi daha fazla benimde yumurta rezervim az yaşımdan dolayıYumurtalıklara çok faydalı sağlıklı büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyor eşinize herhangi bi kür uyguluyor musunuz? Keçiboynuzu çok iyi diye biliyorum
İnşallah canımCanım benim amin çok teşekkür ederim inşaallah seninde son reglin olur