Takvime göre olacak diye birşey yok her ay erken ya da geç çatlayabiliyor. Ovulasyon testi doğru gösteriyordur koyu çıkan günleri ve takip eden birkaç günü değerlendirin nasipte varsa olurKızlar benimde bugün 10. Günüm adet başlangıcından dünden beri ovulasyon testi koyu t çizgi çıkıyor Hem takvimim hem femometer uygulamasi kullaniyorum birinde bat 25 birinde 27 gösteriyor kafam cok karıştı
Adetin ilk gününden saymaya başla ama elinde fazla test varsa adet bitiminden sonra baslamani tavsiye ederim. Adet döngün kac günde oluyor mesela benim 25 günde adet döngüm adet baslangicindan itibaren 9. Ve 10. Gün koyu cizgi gördüm bugün 11. Gün ve yumurtam catladi cizgi siliklestiKızlar Merhaba ovulasyon testini adetin bitişinden itibaren 10. Gün mü yoksa adetin başladığı günden itibaren 10.gün mü testine başlayacağız
İçini ferah tut canım sen çok sıkıntı yapıyorsun yoksa bile stresten olmazsın dahada kötü hissedersin kendini. Umarım bebeğin seninledirPardon arkadaşlar 11.gün değil 13.gün erken gebelik yaptım
Regl dönemim düzensiz son olduğumda 35 günde oldum ondan önce 50 günde filan oldum şimdi regl 1 aralıkta oldum bugün başlasam mı be dersin kelebek :)Adetin ilk gününden saymaya başla ama elinde fazla test varsa adet bitiminden sonra baslamani tavsiye ederim. Adet döngün kac günde oluyor mesela benim 25 günde adet döngüm adet baslangicindan itibaren 9. Ve 10. Gün koyu cizgi gördüm bugün 11. Gün ve yumurtam catladi cizgi siliklesti
Okadar erken çıkmıyormuş arkadaşım bence umudunu kaybetme hatta bazen erken gebelikte çıkmıyor normal testte çıkıyorPardon arkadaşlar 11.gün değil 13.gün erken gebelik yaptım
Ay valla yaa stresten uzak duramıyorum inşallah canımİçini ferah tut canım sen çok sıkıntı yapıyorsun yoksa bile stresten olmazsın dahada kötü hissedersin kendini. Umarım bebeğin seninledir
İnşallah öledir canım Allah hepimize nasip etsin tez zamandaOkadar erken çıkmıyormuş arkadaşım bence umudunu kaybetme hatta bazen erken gebelikte çıkmıyor normal testte çıkıyor
Hadi inşallah sen yine bi kaç hafta sonra tekrar yaparsın inşallah :)İnşallah öledir canım Allah hepimize nasip etsin tez zamanda
Senin döngün uzunmuş canım basla bence benim duzenli o yuzden cok gec olmuyor yumurtlamaRegl dönemim düzensiz son olduğumda 35 günde oldum ondan önce 50 günde filan oldum şimdi regl 1 aralıkta oldum bugün başlasam mı be dersin kelebek :)
Adetim gelmezse tabiiiHadi inşallah sen yine bi kaç hafta sonra tekrar yaparsın inşallah :)
Kızlar benımde bat 1 ocak 2.cocuk ıstıtoruz rabbım ızın verırse. Estrofem kullanıyorum dua edın benıde şısteye ekleyebılırsınız
Ne kadar zamandir deniyosunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?