- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
Daha yeni gecti benm bat 29 aralik bakalm insallah olmam da yeni yila sevincle girerzKızlar şuan adet misiniz yoksa adet tarihiniz geçti mi
İnşallah hayırlısıyla inşallah cnmDaha yeni gecti benm bat 29 aralik bakalm insallah olmam da yeni yila sevincle girerz
Rabbim yardımcın olsun inşallah sabırlar versin Yine olur Allah'ın izniyle.Kızlar üstte de yazmıştım ama belki görmemişsinizdirben de 24 haftalık bebeğimi kaybettim edward sendromundan. Geçen ay kimyasal gebelik oldu bu 7. ayım. Döngünün 29. günündeyim. Sabah test yaptım negatif malesef. Çok üzüldüm. Birkaç güne gelir adetim heralde. Bazılarınız çocuğuma ne diyeceğim yazmış mutlu olun ki bir tane de olsun bebeğiniz var. Ben 6 yıllık evliyim ilk bebeğimi de kaybettim. Her günüm ağlamakla geçiyor. Evlat acısı çok zormuş
Kızlar şuan adet misiniz yoksa adet tarihiniz geçti mi
Rabbim insallah tez vakitte yavrunu kucagina almayi nasip eder bende 27 haftalik yavrumu kaybettim 5sene once seni cok iyi anliyorum aradan 1 sene gecti ogluma hamile kaldim 3yasinda bir oglum var cok sukur insan hic olmayacak saniyo ama rabbin sabrin selametini veriyoKızlar üstte de yazmıştım ama belki görmemişsinizdirben de 24 haftalık bebeğimi kaybettim edward sendromundan. Geçen ay kimyasal gebelik oldu bu 7. ayım. Döngünün 29. günündeyim. Sabah test yaptım negatif malesef. Çok üzüldüm. Birkaç güne gelir adetim heralde. Bazılarınız çocuğuma ne diyeceğim yazmış mutlu olun ki bir tane de olsun bebeğiniz var. Ben 6 yıllık evliyim ilk bebeğimi de kaybettim. Her günüm ağlamakla geçiyor. Evlat acısı çok zormuş
6 sene cok uzun, bukadar derinden uzulmeni anlayabiliyorum.Kızlar üstte de yazmıştım ama belki görmemişsinizdirben de 24 haftalık bebeğimi kaybettim edward sendromundan. Geçen ay kimyasal gebelik oldu bu 7. ayım. Döngünün 29. günündeyim. Sabah test yaptım negatif malesef. Çok üzüldüm. Birkaç güne gelir adetim heralde. Bazılarınız çocuğuma ne diyeceğim yazmış mutlu olun ki bir tane de olsun bebeğiniz var. Ben 6 yıllık evliyim ilk bebeğimi de kaybettim. Her günüm ağlamakla geçiyor. Evlat acısı çok zormuş
5 yıl korunmuştuk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. Amniyosentez testi yapıldı trizomi 18 tanısı konuldu. Genetik değil tamamen tesadüfi 6 binde 1 görülen bir durummuş o da beni buldu. Çok çok çok üzgünüm..6 sene cok uzun, bukadar derinden uzulmeni anlayabiliyorum.
doktorlar ne diyor peki, gitmissindir eminim?
Keşke Allah sabrını da verse. 8 aydır her gün ağlıyorum her günüm işkence gibi geçiyor. Bazen keşke doğum yaparken ben de ölseydim diyorum aşırı üzülüyorum elimde değilRabbim insallah tez vakitte yavrunu kucagina almayi nasip eder bende 27 haftalik yavrumu kaybettim 5sene once seni cok iyi anliyorum aradan 1 sene gecti ogluma hamile kaldim 3yasinda bir oglum var cok sukur insan hic olmayacak saniyo ama rabbin sabrin selametini veriyo
Cok cok iyi anliyorum seni.. Emin ol ben trafik kazasinda kaybettim yavrumu dogum yaptiktan 1hafta sonra kendi kendime anne diye sesler duyardim veriyo canim benim emin ol rabbim oyle bi anda veriyoki o guzel haberi 1sene bekledim ben artik tukenmistim tuttu rabbim ellerimden her sekildedr sukur rabbim dedim sukuru dilinden dusurme duani et ve inan rabbimnden umudunu kesmeKeşke Allah sabrını da verse. 8 aydır her gün ağlıyorum her günüm işkence gibi geçiyor. Bazen keşke doğum yaparken ben de ölseydim diyorum aşırı üzülüyorum elimde değil
Olsun, Allah buyuk, yine bir mucizeyle karsilasirsin insallah!!5 yıl korunmuştuk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. Amniyosentez testi yapıldı trizomi 18 tanısı konuldu. Genetik değil tamamen tesadüfi 6 binde 1 görülen bir durummuş o da beni buldu. Çok çok çok üzgünüm..
Amin canım sağolasın inşallah sen deOlsun, Allah buyuk, yine bir mucizeyle karsilasirsin insallah!!
Allah rahmet eylesin inşallah en kısa zamanda benim de elimden tutar çok yoruldum tükendimCok cok iyi anliyorum seni.. Emin ol ben trafik kazasinda kaybettim yavrumu dogum yaptiktan 1hafta sonra kendi kendime anne diye sesler duyardim veriyo canim benim emin ol rabbim oyle bi anda veriyoki o guzel haberi 1sene bekledim ben artik tukenmistim tuttu rabbim ellerimden her sekildedr sukur rabbim dedim sukuru dilinden dusurme duani et ve inan rabbimnden umudunu kesme
Amin allah razi olsun.. İnsan bian once olsun istiyo tabi cocuk gorsem aglardim ben ama olur yani rabbim verir bikere olduysa bida neden olmasinkiAllah rahmet eylesin inşallah en kısa zamanda benim de elimden tutar çok yoruldum tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?