| |||||||||||||||
@ | @ | ||||||||||||||
@ | |||||||||||||||
@ | . | . |
İnşallah :))İnşallah dua edelim birbirimize
Ayni durumdayiz rabbim nasip etsin insallah hepimizeMerhaba,
Benim bat 30 Kasım yani bugün ve çok heyecanlıyım. Allah kısmet ederse 2. çocuğu düşünüyoruz. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Ayyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın.. bende 2.yi istiyorum kızım 6 yaşında bakalım bize söyleyeceğin şeyler varsa iyi olur :))Selam kızlar,
Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Benim bat 19 aralık
Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesefBenim de 27 aylık minik bir oğlum var. Cesaretimize topladık bi karar verdik. Eşimin tarafı kalabalık benim de 1 kardeşim var yani insanın kardeşinin olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Hem kendimiz için hem de oğlumuz için aldık bu kararı. hayırlısı bakalım :)
Benim PKO rahatsızlığımda vardı. Öncekinde hamile kalmam 1 buçuk yıl sürmüştüama bu sefer azmettik ben yaklaşık 15 kilo verdim ve yediklerime dikkat ettim bence onun çok büyük etkisi var.
Bat 30 Kasım sat 31 Ekim'di. 3 gün sabrettim sonunda oldu şükürler olsun.
Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesefinşallah Rabbim nasip ederse bakalım... benim kızım hemen oldu ama şimdi üstüne düşmemekle beraber 1 yıldır deniyoruz doktora da gittim e2 tsh yüksek ve ne dedi biliyomusun rahmim tersmiş doğum yaptığımda dönmüş gebeliğe engel değilmiş ama bazı yerlerde zor olur yazıyo bakalım görücez...
İnşallah sorunsuz olur :)Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavursun mucizene. Benim de rahimimde şekil bozukluğu vardı yani yapışıktı. Bu yüzden düşük tehlikem olduğu için progestan kullandım ve normal doğum yapamadım. muhtemelen bu seferde aynı sıkıntılarım olacak henüz doktoruma gidemedim 8'inde Cumartesi günü kontrole gideceğim. Gerçi henüz çok erken bakalım zaman gerekiyor..
Of bu esleri 2nciye ikna etmeye calismak cok zor dimi.Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesefinşallah Rabbim nasip ederse bakalım... benim kızım hemen oldu ama şimdi üstüne düşmemekle beraber 1 yıldır deniyoruz doktora da gittim e2 tsh yüksek ve ne dedi biliyomusun rahmim tersmiş doğum yaptığımda dönmüş gebeliğe engel değilmiş ama bazı yerlerde zor olur yazıyo bakalım görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?