- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sorununuz nedir bende gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım çok kötü hissediyorum.Allah rahmet eylesin inşallah en kısa zamanda benim de elimden tutar çok yoruldum tükendim
Trizomi 18 di karnımda öldü ölü doğum yapmak zorunda kaldım. Sizinki nasıl oldu?Sizin sorununuz nedir bende gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım çok kötü hissediyorum.
22. Haftada hidrosefali ye eşlik eden birçok anomali çıktı. 24.haftada sonlandırdık malesef Pazartesi amniyosentez sonucumuzu alacagızTrizomi 18 di karnımda öldü ölü doğum yapmak zorunda kaldım. Sizinki nasıl oldu?
Ah canım çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir ah ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun sabır versin. Hidrosefali de tekrarlayan bir durum değil diye biliyorum. Ben üzüntümü hala atlatamadım. Keşke duygusuz hiç bir şeyi takmayan bir insan olsaydım o zaman bu kadar yaralanmazdım. Bu benim kaldıramayacağım bir imtihan oldu ve imtihanı da geçemedim malesef. Çok yaralandım yıprandım.22. Haftada hidrosefali ye eşlik eden birçok anomali çıktı. 24.haftada sonlandırdık malesef Pazartesi amniyosentez sonucumuzu alacagız
18 Aralık yeni bat cnm listeye ekler misin
AminMerhaba,
Benim bat 30 Kasım yani bugün ve çok heyecanlıyım. Allah kısmet ederse 2. çocuğu düşünüyoruz. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
AminAyni durumdayiz rabbim nasip etsin insallah hepimize
AminHayırlı haberler alırsınız inşAllah hepiniz :)
Allah bağışlasınSelam kızlar,
Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
İnşallah hayırlısı ile olurAğır zamanlar yaza geliyor ...yaz hamileliği çok zorlamıştı beni ...tüp bebeğe gidicem sırf yaza gelmesin diye şubata erteliyorum ...
Olmuyo Benim bilmiyorumKızlar şuan adet misiniz yoksa adet tarihiniz geçti mi
AminnnBat’ima 4 gün kaldi ve bugün ufaktan adetim ‘gelicem heee’ diyo.
hayirlisi bakalim. bir cocuk dogum kliniginde randevu aldim bu arada, 10 gun sonra gidicez (eger adet olursam..)
tüm tahlillerimizi birde burda yaptiracagiz..hayirlisi insallah.
Canım ne yaptın ?Beni de ekler misiniz :) bat 16 aralık
Aminİnşallah 2019 yılına hamile olarak girmeyi nasip eder Rabbim bize inşallah
Allah yardımcınız olsunAh canım çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir ah ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun sabır versin. Hidrosefali de tekrarlayan bir durum değil diye biliyorum. Ben üzüntümü hala atlatamadım. Keşke duygusuz hiç bir şeyi takmayan bir insan olsaydım o zaman bu kadar yaralanmazdım. Bu benim kaldıramayacağım bir imtihan oldu ve imtihanı da geçemedim malesef. Çok yaralandım yıprandım.
Ben hastaneye gitmeye vaşladım kan verdim tsh yüksek çıktı bilmiyorum işte bugün hsg çekindim çok kötü oldum hala sancısını çekiyorum yarın hsg sonucu alcam ne çıkck hiç blmiyorum endokrin e yönlendirdi doktor endokrin e gidcem hayırlısı olsun
Amin
Amin
Amin
Allah bağışlasın
İnşallah hayırlısı ile olur
Olmuyo Benim bilmiyorum
Aminnn
Canım ne yaptın ?
Amin
Allah yardımcınız olsun
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar :)
İnşallah hsgden sora faydası olur da hayırlısıyla hamile olursunBen hastaneye gitmeye vaşladım kan verdim tsh yüksek çıktı bilmiyorum işte bugün hsg çekindim çok kötü oldum hala sancısını çekiyorum yarın hsg sonucu alcam ne çıkck hiç blmiyorum endokrin e yönlendirdi doktor endokrin e gidcem hayırlısı olsun
biliorum cnm bayadr kimse konusmayinca sen yazinca bi slm vereyim dedimHayırlı akşamlar
Konu sahibiyim ben nick değiştirdim
Uzak duruyorum bayadır forumdanbiliorum cnm bayadr kimse konusmayinca sen yazinca bi slm vereyim dedim
Zaten o beklentiyi birakip dusunmemek stres yaomamak nasil oluyor bende anlamadm tavsiyem hic yok bu konu da ama Rabbim hayırlısından nasip eder insAllah artik cnmUzak duruyorum bayadır forumdan
İki aydır da takibi bıraktım ama yok yine olmuyo
Sebep de yok biliyosun
Resmen psikolojik
Beklentimi tükettiğim ay hamile olıcam ama başaramadım
Eşim de 45 e girdi
Ona daha çok üzülüyorum yaşı gereği
Ben de 33
Bilmiyorum inan
AynenZaten o beklentiyi birakip dusunmemek stres yaomamak nasil oluyor bende anlamadm tavsiyem hic yok bu konu da ama Rabbim hayırlısından nasip eder insAllah artik cnm
Ovulasyon tetsi denedim bu ay ama yine olmadi snrm Rabbim nasip etmdi mi takla atsan da olmuyor snrm ya vala hayırlısını versin dioruz her daim insAllah nasibimizde vardr da verir RabbimAynen
Benim de çözümünü arama gayretim bitti en azından
Amin canım sana da ikinci çocuğu inşallah
Olsun şükürOvulasyon tetsi denedim bu ay ama yine olmadi snrm Rabbim nasip etmdi mi takla atsan da olmuyor snrm ya vala hayırlısını versin dioruz her daim insAllah nasibimizde vardr da verir Rabbim
Hayırlısı olsun canım aynenOlsun şükür
Çok üzgün olsak da çare yok işte
Allahım hayırlısıysa versin
Bence takip edince daha çok stres olur bizlerde
İnşallah Allah razı olsunİnşallah hsgden sora faydası olur da hayırlısıyla hamile olursun
Amin canım benim aminİnşallah Allah razı olsun