Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için “ARALIK” ayı en güzel ay diyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar adetime 10 gun varken test yaptım hapa baslamam gerekiyodu ve gebelikte kullanılmayacak bi hap içim rahat etsın dıye test yapayım dedm ıdrar pozitif... ama kan negatif. 1.20 cıktı doktor suan gebelik yok dedi cok kafam karıstı

Kızlar benim adetim 12 gün gecikmeden sonra bugün geldi. 43 gün sonra tekrar çok üzüldüm çok ütlenmiştim

22. Haftada hidrosefali ye eşlik eden birçok anomali çıktı. 24.haftada sonlandırdık malesef Pazartesi amniyosentez sonucumuzu alacagız
Ah canım çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir ah ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun sabır versin. Hidrosefali de tekrarlayan bir durum değil diye biliyorum. Ben üzüntümü hala atlatamadım. Keşke duygusuz hiç bir şeyi takmayan bir insan olsaydım o zaman bu kadar yaralanmazdım. Bu benim kaldıramayacağım bir imtihan oldu ve imtihanı da geçemedim malesef. Çok yaralandım yıprandım.

18 Aralık yeni bat cnm listeye ekler misin

Merhaba,

Benim bat 30 Kasım yani bugün ve çok heyecanlıyım. Allah kısmet ederse 2. çocuğu düşünüyoruz. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Amin

Ayni durumdayiz rabbim nasip etsin insallah hepimize
Amin
Hayırlı haberler alırsınız inşAllah hepiniz :)
Amin
Selam kızlar,

Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Allah bağışlasın
Ağır zamanlar yaza geliyor ...yaz hamileliği çok zorlamıştı beni ...tüp bebeğe gidicem sırf yaza gelmesin diye şubata erteliyorum ...
İnşallah hayırlısı ile olur
Kızlar şuan adet misiniz yoksa adet tarihiniz geçti mi
Olmuyo Benim bilmiyorum
Aminnn
Beni de ekler misiniz :) bat 16 aralık
Canım ne yaptın ?
İnşallah 2019 yılına hamile olarak girmeyi nasip eder Rabbim bize inşallah
Amin

Allah yardımcınız olsun

Amin

Amin

Amin

Allah bağışlasın

İnşallah hayırlısı ile olur

Olmuyo Benim bilmiyorum

Aminnn

Canım ne yaptın ?

Amin

Allah yardımcınız olsun
Ben hastaneye gitmeye vaşladım kan verdim tsh yüksek çıktı bilmiyorum işte bugün hsg çekindim çok kötü oldum hala sancısını çekiyorum yarın hsg sonucu alcam ne çıkck hiç blmiyorum endokrin e yönlendirdi doktor endokrin e gidcem hayırlısı olsun

İnşallah hsgden sora faydası olur da hayırlısıyla hamile olursun

biliorum cnm bayadr kimse konusmayinca sen yazinca bi slm vereyim dedim
Uzak duruyorum bayadır forumdan
İki aydır da takibi bıraktım ama yok yine olmuyo
Sebep de yok biliyosun
Resmen psikolojik
Beklentimi tükettiğim ay hamile olıcam ama başaramadım
Eşim de 45 e girdi
Ona daha çok üzülüyorum yaşı gereği
Ben de 33
Bilmiyorum inan

Zaten o beklentiyi birakip dusunmemek stres yaomamak nasil oluyor bende anlamadm tavsiyem hic yok bu konu da ama Rabbim hayırlısından nasip eder insAllah artik cnm

Aynen
Benim de çözümünü arama gayretim bitti en azından
Amin canım sana da ikinci çocuğu inşallah
Ovulasyon tetsi denedim bu ay ama yine olmadi snrm Rabbim nasip etmdi mi takla atsan da olmuyor snrm ya vala hayırlısını versin dioruz her daim insAllah nasibimizde vardr da verir Rabbim

Ovulasyon tetsi denedim bu ay ama yine olmadi snrm Rabbim nasip etmdi mi takla atsan da olmuyor snrm ya vala hayırlısını versin dioruz her daim insAllah nasibimizde vardr da verir Rabbim
Olsun şükür
Çok üzgün olsak da çare yok işte
Allahım hayırlısıysa versin
Bence takip edince daha çok stres olur bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…