- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Bugün hastaneye gittik karin agrim vardi ultrasona yolladi doktor ultrqsondayken surekli kardeşim gorcez demi anne büyüyecek insAllah diyip durudAynen benim kızda anne diyo dua ediyorum hala kardeşim gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hastaneye gittik karin agrim vardi ultrasona yolladi doktor ultrqsondayken surekli kardeşim gorcez demi anne büyüyecek insAllah diyip durudAynen benim kızda anne diyo dua ediyorum hala kardeşim gelmedi
Ne diyelim Rabbim en hayirkisini biliyor insAllah nasip eder heoimizeAynen benim kızda anne diyo dua ediyorum hala kardeşim gelmedi
Amin .İnşallah herhangi bir sorun varmı peki sizde veya esinizdeNe diyelim Rabbim en hayirkisini biliyor insAllah nasip eder heoimize
Ya su an bende bi sorun gözükmüyor tahlillerim hormonlar temiz normal ama bu ay adet olursam eşim sperm testi vericek bende tekrar hormonlarima baktircam..Amin .İnşallah herhangi bir sorun varmı peki sizde veya esinizde
Benim esimde sıkıntı var.hizda sorun vardı oduzeldi şuan morfoloji de var ilaç kullaniyorYa su an bende bi sorun gözükmüyor tahlillerim hormonlar temiz normal ama bu ay adet olursam eşim sperm testi vericek bende tekrar hormonlarima baktircam..
Sizde durumlar r ne
Oğlum anne karnında kardeşim var değil mi diye soruyor dua et annem inşAllah diyorum bendeBiz deneyeli senin kadar uzun süre olmadı ama bende çok üzülüyorum ya kızım hergün kardeşim ne zmn olacak diyor
Çok zor vala ya anlatamıyoruz da cocuklaraOğlum anne karnında kardeşim var değil mi diye soruyor dua et annem inşAllah diyorum bende
Kız herkesi etiketledimCanısı aşk olsun beni de ekler misin :) sayfa açılmış bile Cascade_ bat 18 Aralık
İnşallahhhİnsallah bu ay hepimize hayirli gelir.. Benim oglum 3 yasinda ama kardes istemiyo diyorum herhalde daha kucuk ondan boyle.
Nebilim canım, sayfadan sayfaya atlıyoruz msjlaşmaya, bilgi almaya :) demek unuttum ...Kız herkesi etiketledim
Seni de etiketlemiştim ya konuşmuştuk
Açtığım topiği diosun dimiNebilim canım, sayfadan sayfaya atlıyoruz msjlaşmaya, bilgi almaya :) demek unuttum ...
Yerim seni alemsin... Her başlık bizim bacım, her ay bir heyecanla bekliyoruz ondan olsa gerek :)Başlığı okudum ama başkasının sandım
Ahahaha alemsiniz kızlar ya
:)Yerim seni alemsin... Her başlık bizim bacım, her ay bir heyecanla bekliyoruz ondan olsa gerek :)