Aynen kızım 6 yaşına geldi ha deyincede hamile kalınmıyor işte aksilikler çıkıyor.. Aslında normal olanı kadın istemez erkek ısrar eder ama bizde tam tersi :) sen ne zamandır istiyosun?Of bu esleri 2nciye ikna etmeye calismak cok zor dimi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için “ARALIK” ayı en güzel ay diyenler
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Bizde de ters durum geçerli ikinci çocuk konusunu önce ben soktum aklına eşimin şimdi ikimizde hatta kızımızda çok istiyor Rabbim hayırlısından verir insAllah diye bekliyoruzAynen kızım 6 yaşına geldi ha deyincede hamile kalınmıyor işte aksilikler çıkıyor.. Aslında normal olanı kadın istemez erkek ısrar eder ama bizde tam tersi :) sen ne zamandır istiyosun?
İnşallah isteyen herkeze :)Bizde de ters durum geçerli ikinci çocuk konusunu önce ben soktum aklına eşimin şimdi ikimizde hatta kızımızda çok istiyor Rabbim hayırlısından verir insAllah diye bekliyoruz
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
Ben 1 senedir istiyorum canim, ama esim cok kararsiz. Tek cocuga maddi manevi saglanacak imkanlar elbette daha cok bunda hemfikiriz onla ama; ben bi kardesi olsun istiyorum, o cok hevesli olmayinca uzuluyorumAynen kızım 6 yaşına geldi ha deyincede hamile kalınmıyor işte aksilikler çıkıyor.. Aslında normal olanı kadın istemez erkek ısrar eder ama bizde tam tersi :) sen ne zamandır istiyosun?
Hayirlisi insallah
Hayırlısı canım inşallahBen 1 senedir istiyorum canim, ama esim cok kararsiz. Tek cocuga maddi manevi saglanacak imkanlar elbette daha cok bunda hemfikiriz onla ama; ben bi kardesi olsun istiyorum, o cok hevesli olmayinca uzuluyorum
Hayirlisi insallah
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Biz deneyeli senin kadar uzun süre olmadı ama bende çok üzülüyorum ya kızım hergün kardeşim ne zmn olacak diyorBenim maalesef bu ayda olmadı artık yorulduğumu hissediyorum 15aydır uğraşıyoruz oğluma bir kardeş istiyorum oda çok istiyor ama kısmet olmadı..
- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
Kızınız kaç yaşında.Biz deneyeli senin kadar uzun süre olmadı ama bende çok üzülüyorum ya kızım hergün kardeşim ne zmn olacak diyor
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
4 yaşında kızım 6 7 aydır uğraşıyoruz ikinci için kızımız çok istiyor ama nasip sizin var miKızınız kaç yaşında.
- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Benimde kızım 5yasina giricek 1.5yildir deniyoruz sürekli aynı soruyla bende karşılaşıyorum inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip eder4 yaşında kızım 6 7 aydır uğraşıyoruz ikinci için kızımız çok istiyor ama nasip sizin var mi
- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Benimde kızım 5yasina giricek 1.5yildir deniyoruz sürekli aynı soruyla bende karşılaşıyorum inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip eder4 yaşında kızım 6 7 aydır uğraşıyoruz ikinci için kızımız çok istiyor ama nasip sizin var mi
günaydın kızlar,
Kendimden naçizane bi tavsiye vermek istedim sizlere..
İlk bebeğime hamile kalmadan önce PKO olduğumu öğrendim. doktor hamilelik düşünüyorsam kiloma dikkat etmem gerektiğini ve yediğim şeylere de dikkat etmem gerektiğini söyledi. o zamanlar ben bunları önemsemedim ama hep denedik olmadı, denedik olmadı.. 1,5 senenin sonunda tam artık tedaviye başlayalım dediğim ay hamile kaldım..
Şimdi oğlum 27 aylık ve ikinci bebeğime hamileyim. hamileliğim planlı olduğu için bu senin başından beri sadece yediklerime dikkat ederek ve tatlıyı azaltarak 15 kiloya yakın kilo verdim ve boyum 172 cm 63 ideal kiloma düştüm. Ve bu Eylül ayında oğlum 2 yaşına girdiğinde denemelere başladık ve Kasımda hamile kaldım.
Belki ilk hamileliğimde bunları yapmış olsaydım daha çabuk hamile kalırdım diye düşünmeye başladım.
Aranızda PKO'lu olup hamilelik düşünen varsa bence bi deneyebilir.
Kendimden naçizane bi tavsiye vermek istedim sizlere..
İlk bebeğime hamile kalmadan önce PKO olduğumu öğrendim. doktor hamilelik düşünüyorsam kiloma dikkat etmem gerektiğini ve yediğim şeylere de dikkat etmem gerektiğini söyledi. o zamanlar ben bunları önemsemedim ama hep denedik olmadı, denedik olmadı.. 1,5 senenin sonunda tam artık tedaviye başlayalım dediğim ay hamile kaldım..
Şimdi oğlum 27 aylık ve ikinci bebeğime hamileyim. hamileliğim planlı olduğu için bu senin başından beri sadece yediklerime dikkat ederek ve tatlıyı azaltarak 15 kiloya yakın kilo verdim ve boyum 172 cm 63 ideal kiloma düştüm. Ve bu Eylül ayında oğlum 2 yaşına girdiğinde denemelere başladık ve Kasımda hamile kaldım.
Belki ilk hamileliğimde bunları yapmış olsaydım daha çabuk hamile kalırdım diye düşünmeye başladım.
Aranızda PKO'lu olup hamilelik düşünen varsa bence bi deneyebilir.
- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
Evet bende aynı durumdayım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah4 yaşında kızım 6 7 aydır uğraşıyoruz ikinci için kızımız çok istiyor ama nasip sizin var mi
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Allah tan hayirlisi takmayim diorum ama yapamiyorum snrm stres skntidan sirt agrilarim olmaya basladi biliyotum gereksz yere kendimi uzuyorum hersey Allah gan ama işte bilmiomBenimde kızım 5yasina giricek 1.5yildir deniyoruz sürekli aynı soruyla bende karşılaşıyorum inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip eder
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Kizlar.. Simdi siz surekli deniyoruz olmuyo falan deyince bende tedirgin oldum benimde oglum 3 yasina yeni girdi ilk ay denedik olmadi bu ikinci ayimiz bakalm nasip ama iste acaba diyorum bende
Ins en kisa surede hayirlisyla nasip eder kizlarEvet bende aynı durumdayım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Aynen takmicam demekle olmuyor maalesef insan düşünmeden edemiyor hayırlı zamanda vakti gelince olucak nekadsr düşünsek etsekte canimAllah tan hayirlisi takmayim diorum ama yapamiyorum snrm stres skntidan sirt agrilarim olmaya basladi biliyotum gereksz yere kendimi uzuyorum hersey Allah gan ama işte bilmiom
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Aynen oyle her namazimin arkasindan elimi karnima koyup dua ediyorum belki bizim bilerek bilmeyerek isledgimiz gunahlarimz vardr ama kizim oylr istiyor ki Rabbim onun bi yanını eksik bıraksın istemiyorum onun dualatini kabul eder insAllah .. Kardeşin yeri cok ayrı
Aynen takmicam demekle olmuyor maalesef insan düşünmeden edemiyor hayırlı zamanda vakti gelince olucak nekadsr düşünsek etsekte canim
- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Aynen benim kızda anne diyo dua ediyorum hala kardeşim gelmediAynen oyle her namazimin arkasindan elimi karnima koyup dua ediyorum belki bizim bilerek bilmeyerek isledgimiz gunahlarimz vardr ama kizim oylr istiyor ki Rabbim onun bi yanını eksik bıraksın istemiyorum onun dualatini kabul eder insAllah .. Kardeşin yeri cok ayrı