- 16 Mart 2017
- 20
- 28
- 3
- Konu Sahibi Agustosgelini89
-
Aminnnnn hepimize insallah kucaklarimiz bos kalmasin ☺ Denemeye devam Allah var sikinti yokRabbim kucagına almayı nasip etsin cnm saglıklı sorunsuz bir hamilelik gecirmeni dilerim inşallah bizlerede umut olur bu yazın rabbim bizede yasatsın inşallah
Ben ilk defa ovulasyon testini bu ay denicem cnm 3. günüm bugün kaçıncı günden itibaren yapmalım testi? Biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan inşallahAminnnnn hepimize insallah kucaklarimiz bos kalmasin ☺ Denemeye devam Allah var sikinti yok
Besmele cekiyoruz :)) Azcik ovulasyon testi birazda sola yattik mi insallahhhh
Canim bende yaklasik 7 ay bacaklarimi dikip yattim ama olmadi. Sonra sola yatmayi soyledi yasli bir nene onu denedim hemen. Ve cok sukur iyi haberi aldim darisi basiniza insallahCanım bende bu ay 4 gün gecktm ta ki bugün oldum ilişki sonrası sağa yatydum kalkmydm hatta bacaklarımı diktğğmde oldu. 2 ay dır folik kullanyrum bir sıkıntıda yok ultrasonda baktğnda doktr temiz kist de yok dedi. Bu ay çok ümitlenmştm yanlış bişeyler mi yapyrum diye düşünüp düşünüp üzülyrum A Agustosgelini89
Canim 12. Gun itibariyle baslayin diyorlar ama degisebilir o..Aminnnnn hepimize insallah kucaklarimiz bos kalmasin ☺ Denemeye devam Allah var sikinti yok
Besmele cekiyoruz :)) Azcik ovulasyon testi birazda sola yattik mi insallahhhh
Sonra dikmednmi canım. Folik kullandın mı.Canim bende yaklasik 7 ay bacaklarimi dikip yattim ama olmadi. Sonra sola yatmayi soyledi yasli bir nene onu denedim hemen. Ve cok sukur iyi haberi aldim darisi basiniza insallah
Folik asit arada kullandim aklima geldikce haftada bir. onun zaten gebe kalmaya etkisi yok canim.Sonra dikmednmi canım. Folik kullandın mı.
Canim 12. Gun itibariyle baslayin diyorlar ama degisebilir o..
12.gun itibariyle mesala gunde 1 adet yap 15.gunde sabah aksam yap ama 2 saat oncesinden sivi alimini kes su cok icersen gostermiyormus. Egerki cift cizgiyi goremezsen demekki gec oluyor yumurtlaman devam et yine gunluk 1 adet olarak internette bir alisveris sitesinde uygun paketller var bilgin olsun eczanede cok pahali oluyor. Site ismi yaziliyor mu bilemedim simdi ☺[/QUOTE
Tmm cnm inşallah uygulayacagım bu dediklerini dogru söylüyorsun eczanede pahalı dediğin siteyi biliyorum sanırım baktım g.g yi diyorsun galiba o zmn 12. gün başlıyorum tesekkür ederim bu arada yorumların için
G.g :) :)
Neden güldünüz? :) acıkca yazmak istemedim de site adınıG.g :) :)
Ay çok datlı geldi canım :)Neden güldünüz? :) acıkca yazmak istemedim de site adını
Enonbir desem olurmu
Enonbir desem olurmu[/QUO
Ovulasyon testinin adı ne cnm hangisini aldn
O senin tatlılığın cnm :)Ay çok datlı geldi canım :)
Şimdik oldu cnmEnonbir desem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?