- 26 Temmuz 2017
- 4.212
- 8.842
- 158
- 31
Bir yıla kadar olmaması çok normal benim 20. Ayda falan oldu sorunum vardı ama endometriozis hastasıyım bir yıla kadar doktorlar çok normal diyo ovulasyon testi kullanırsan şansını arttırsın bu ay olmadıysaBen 6 aydır deniyorum sorunum da yok ama bilmiyorum
Ayy çok iyi geldi dediğin yaaaAkıntı baslarda olmaz canım 4.5 ay dan sonra başlar benim akıntı çok az bazılarinda da olmaz az olur
Canım ben 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum ama pik olmuyor hiçBir yıla kadar olmaması çok normal benim 20. Ayda falan oldu sorunum vardı ama endometriozis hastasıyım bir yıla kadar doktorlar çok normal diyo ovulasyon testi kullanırsan şansını arttırsın bu ay olmadıysa
Hangi markayı kullanıyosun ben laboquick kullanıyodum bir gebenin günlüğünü de çok öneriyolarCanım ben 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum ama pik olmuyor hiç
İkincisi var bende ama pik olmuyor hafif renk oluyor bu ay adetin 17 ve 18 günü kasık ağrım oldu tette sonra hafif renk oldu çok hafif sonra tek oldu hepHangi markayı kullanıyosun ben laboquick kullanıyodum bir gebenin günlüğünü de çok öneriyolar
Instagram sayfası var o markanın ebru galiba ismi bir kadın ilgileniyo mesaj atınca pik olmuş mu falan diye yardımcı oluyo ben hiç almadım o markadan ama sayfayı takip ediyorum mesaj atıyo musun instagramdanİkincisi var bende ama pik olmuyor hafif renk oluyor bu ay adetin 17 ve 18 günü kasık ağrım oldu tette sonra hafif renk oldu çok hafif sonra tek oldu hep
Canım 2 dir aynısı oluyor devam et diyor ama 28 günde bir oluyorum yumurta oldu ağrısı da oldu ama testte olmuyorInstagram sayfası var o markanın ebru galiba ismi bir kadın ilgileniyo mesaj atınca pik olmuş mu falan diye yardımcı oluyo ben hiç almadım o markadan ama sayfayı takip ediyorum mesaj atıyo musun instagramdan
Testi adet olana kadar bırakma belki daha geç tekrar yumurtlama oluyodur eğer bu ay da goremezsen yumurtlama da doktora git galiba 3 ayda olmayınca doktor öneriyolar. Bı de şeye dikkat ediyo musun ovulasyon testini sıvı alımını baya kesip yapman lazım 3 4 saatCanım 2 dir aynısı oluyor devam et diyor ama 28 günde bir oluyorum yumurta oldu ağrısı da oldu ama testte olmuyor
Ediyorum tabikide 2 saate yakın duruyorum doktora gittim herşey yolunda denildi ama pco değişik türü var bende regl düzenli bilmiyorum testtler de bana pek mantıklı gelmiyorTesti adet olana kadar bırakma belki daha geç tekrar yumurtlama oluyodur eğer bu ay da goremezsen yumurtlama da doktora git galiba 3 ayda olmayınca doktor öneriyolar. Bı de şeye dikkat ediyo musun ovulasyon testini sıvı alımını baya kesip yapman lazım 3 4 saat
İstersen bir de mfk yöntemini dene ovulasyon testi olmadan ya da ateş ölçümü dene bir uygulamasi var burda Mart ayı gebelik isteyenler grubu falan oluyo ya ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar her sabah uyanınca yataktan kalkmadan ateşini ölçüyosun sonuçları bı uygulamaya giriyosun yumurtlama çatlama konusunda o da yardımcı oluyo sanaEdiyorum tabikide 2 saate yakın duruyorum doktora gittim herşey yolunda denildi ama pco değişik türü var bende regl düzenli bilmiyorum testtler de bana pek mantıklı gelmiyor
Bu ay doktor randevum var regl olunca gidicem yumurta belki iyi olmuyor ilaç verir her ay bu düşünce yordı beni test falan şu bu yoruyor yaşamdan kimse anlamazİstersen bir de mfk yöntemini dene ovulasyon testi olmadan ya da ateş ölçümü dene bir uygulamasi var burda Mart ayı gebelik isteyenler grubu falan oluyo ya ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar her sabah uyanınca yataktan kalkmadan ateşini ölçüyosun sonuçları bı uygulamaya giriyosun yumurtlama çatlama konusunda o da yardımcı oluyo sana
Çok haklısın yaşadığım için seni anlayabiliyorum sıkma canını ama inşallah herşey yolunda gidecekBu ay doktor randevum var regl olunca gidicem yumurta belki iyi olmuyor ilaç verir her ay bu düşünce yordı beni test falan şu bu yoruyor yaşamdan kimse anlamaz
Hayırlısı ya umudum bu aydan da yok zaten aay ne bileyimÇok haklısın yaşadığım için seni anlayabiliyorum sıkma canını ama inşallah herşey yolunda gidecek
ayni testi kullandigim ilk ay benim de pik olmadi. Ama o ay kimyasal gecirdim. Ebru hsnima sordum test bozuk mu pik olmadi ama gebelik olustu dedim. o da dedi ki yumurta 18mm ve alti uste ölçmez. Dedigi dogru ciktim doktorum vitamin vs verdi yumurta gelisimi icin diver ay pik gordumCanım 2 dir aynısı oluyor devam et diyor ama 28 günde bir oluyorum yumurta oldu ağrısı da oldu ama testte olmuyor
Bende ondan şüphe duydum ama bu ay ağrım da oldu kasıkta yumurtlama günündeayni testi kullandigim ilk ay benim de pik olmadi. Ama o ay kimyasal gecirdim. Ebru hsnima sordum test bozuk mu pik olmadi ama gebelik olustu dedim. o da dedi ki yumurta 18mm ve alti uste ölçmez. Dedigi dogru ciktim doktorum vitamin vs verdi yumurta gelisimi icin diver ay pik gordum
pik gormuyorsaniz yumurta 18mm altidadir. 15 mm yumurtada catlarken agri yapar. pik yapmamasi yumurtlamadiginiz anlamina gelmez 18mm asagisinds yumurtluyorsunuz anlamina gelirBende ondan şüphe duydum ama bu ay ağrım da oldu kasıkta yumurtlama gününde
Bunu doktora nasıl diyeceğim kii nasıl bakıcak bir de daha önce gittiğimde yumurtlama günümde iyi demiştipik gormuyorsaniz yumurta 18mm altidadir. 15 mm yumurtada catlarken agri yapar. pik yapmamasi yumurtlamadiginiz anlamina gelmez 18mm asagisinds yumurtluyorsunuz anlamina gelir
canim ben soyle yaptim. Dedim ki hocam ben ovulasyonda pik gormedim ama kimyasal gebelik gecirdim. o da adetin 3. gunu 10. gunu cagirdi yumurta capini olctu. 18mm ve uzeri olunca iliski gunu onerdi.capini ölçün hocam kac mm bilmek istiyorum de.Bunu doktora nasıl diyeceğim kii nasıl bakıcak bir de daha önce gittiğimde yumurtlama günümde iyi demişti
Regl 3 günü randevum var gideyim baktırayım ben bende öyle düşünüyorum ya başka hiç sorun yok hsg falan temiz çıktıcanim ben soyle yaptim. Dedim ki hocam ben ovulasyonda pik gormedim ama kimyasal gebelik gecirdim. o da adetin 3. gunu 10. gunu cagirdi yumurta capini olctu. 18mm ve uzeri olunca iliski gunu onerdi.capini ölçün hocam kac mm bilmek istiyorum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?