- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
En sağlıklı en güzeli sizin olsun, Allah gönlünüze göre versinVarya ben içsem içim yandıydı oh derim ahaha ben zaten regl olucam hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sağlıklı en güzeli sizin olsun, Allah gönlünüze göre versinVarya ben içsem içim yandıydı oh derim ahaha ben zaten regl olucam hissediyorum
Seninkide hayırlı olsun ömrü mutlulukla geçsinEn sağlıklı en güzeli sizin olsun, Allah gönlünüze göre versin
Zamana bırakın, bana söylerlerdi de inanmazdım ama başıma geldi. Olmuyorsa olmuyor dediğim ay hamile kaldımKeşke bende olsam ama olmadı yani şimdi olcak diye de kandıramam kendimi
Ben kendimi çok yorgun hissediyordum sürekli uyamak istiyordum öyle şüphelendimSelam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Ayy kız ben doğmak bile istememişim geç doğmuşum yorgunluk ilk günden beri var bendeeBen kendimi çok yorgun hissediyordum sürekli uyamak istiyordum öyle şüphelendim
Acaba bende nolcak pat diye şüphelenceğim bir şey bile olmuyorZamana bırakın, bana söylerlerdi de inanmazdım ama başıma geldi. Olmuyorsa olmuyor dediğim ay hamile kaldım
Bana dua eder misin. Hamile duası kabul olurmuşBen kendimi çok yorgun hissediyordum sürekli uyamak istiyordum öyle şüphelendim
sende bana dua eder misn. Hamile duası çok kabul olurmuşZamana bırakın, bana söylerlerdi de inanmazdım ama başıma geldi. Olmuyorsa olmuyor dediğim ay hamile kaldım
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahBana dua eder misin. Hamile duası kabul olurmuş
Canim ne yaptim simdi belirtisiz hamilelik başliklarina bakarken gördüm de nasilsin insallah bu aya kadar hamile oldugunu ögrenmissindir. Bende bekliyorum ama hic belirtim yok 4 günüm var adetime ama galiba olucam.Varya ben içsem içim yandıydı oh derim ahaha ben zaten regl olucam hissediyorum
Aayy yok canım hamile değilim ya değerlerim yüksek pco da var ama inşallah güzel haberler verirsin bana yaa iyi düşün iyi ol hemde inşallah güzel haberler alırsınCanim ne yaptim simdi belirtisiz hamilelik başliklarina bakarken gördüm de nasilsin insallah bu aya kadar hamile oldugunu ögrenmissindir. Bende bekliyorum ama hic belirtim yok 4 günüm var adetime ama galiba olucam.
RAbbim bi an önce tüm isteyenlere hayirlisiyla yasatsin stressiz bekleyebilsek cok daha iyi olucak ama beklerken stres yapmadan olmuyo. Ben her ay oldu mu olucak mi diye beklemekten kafayi yemek üzereydim bu ay daha rahatim ama nasip.Aayy yok canım hamile değilim ya değerlerim yüksek pco da var ama inşallah güzel haberler verirsin bana yaa iyi düşün iyi ol hemde inşallah güzel haberler alırsın
Kaç aydır bu bekleyiştesin canımRAbbim bi an önce tüm isteyenlere hayirlisiyla yasatsin stressiz bekleyebilsek cok daha iyi olucak ama beklerken stres yapmadan olmuyo. Ben her ay oldu mu olucak mi diye beklemekten kafayi yemek üzereydim bu ay daha rahatim ama nasip.
6 Ay oluyo hic korunmadik biz ama olmadi da o yuzden biraz stres yapiyorum doktora gittim d vitamini eksikligi var dedi kullaniyodum onu da ramazan ayinda olunca aksattim. Olmazsa ramazandan somra tekrar gidicem doktoraKaç aydır bu bekleyiştesin canım
Daha yenisiniz canım ya vardır onun da vakti üzme kendini hiç çoktan bir rahatsızlığın yokmuş ama için rahat edecekse ramazandan sonra git için rahatlar6 Ay oluyo hic korunmadik biz ama olmadi da o yuzden biraz stres yapiyorum doktora gittim d vitamini eksikligi var dedi kullaniyodum onu da ramazan ayinda olunca aksattim. Olmazsa ramazandan somra tekrar gidicem doktora