- 26 Şubat 2023
- 108
- 50
- 18
- 26
Tabikide çıkar gecikmrn barsa koş hemen yap :)Benim adetim 5gun gectı yapsam cıkarmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide çıkar gecikmrn barsa koş hemen yap :)Benim adetim 5gun gectı yapsam cıkarmı
devlete miRegl 3 günü randevum var gideyim baktırayım ben bende öyle düşünüyorum ya başka hiç sorun yok hsg falan temiz çıktı
Özele gidicem canımdevlete mi
esiniz sperm testi verdi mi ne kadar suredir deniyorsunuz ilk mi olacak ? biraz da kendi kendimizi yoruyoruz sıkıyoruz soyle mi boyle mi diyeRegl 3 günü randevum var gideyim baktırayım ben bende öyle düşünüyorum ya başka hiç sorun yok hsg falan temiz çıktı
ha tamam kesinlikle soyle. deki hocam ben yumurta capini net bilmek istiyorum 18mm ve uzeri oluyor mu deÖzele gidicem canım
cunku bggunlugu bana demisti ki bu tetsler 18mm ve uzeri icin. hamilelik icin 18mm ve uzeri en uygun cap sınırıÖzele gidicem canım
Derim canımha tamam kesinlikle soyle. deki hocam ben yumurta capini net bilmek istiyorum 18mm ve uzeri oluyor mu de
Hiç sorun yok 5 aydır deniyorumesiniz sperm testi verdi mi ne kadar suredir deniyorsunuz ilk mi olacak ? biraz da kendi kendimizi yoruyoruz sıkıyoruz soyle mi boyle mi diye
suan hamilelik mi bekliyorsunDerim canım
olur insallah hepimizin Allah'in izniyle. Bevislerin gelme iradesini onlara birakalim. zorlamayalim . tipki misafir hazirligi yapip gelme iradesini misafire birsktigimiz gibi.Hiç sorun yok 5 aydır deniyorum
Regl 4 güncük kaldı ama beklemiyorum o yüzden randevum var işte öyle ağrı sızı akıntı yok normalim gayetsuan hamilelik mi bekliyorsun
e bende oyleyimRegl 4 güncük kaldı ama beklemiyorum o yüzden randevum var işte öyle ağrı sızı akıntı yok normalim gayet
Atarsa 4 yani senden beliti varmı kiie bende oyleyim
atarsa 4 ?? ya ara ara karin bel agrisiAtarsa 4 yani senden beliti varmı kii
Şafak sayma anlamında ya dedim bende hiç belirti yok yaa umudum gittiatarsa 4 ?? ya ara ara karin bel agrisi
belirtisizlikte bir belirtidirŞafak sayma anlamında ya dedim bende hiç belirti yok yaa umudum gitti
İnşallah yaa bakalım nasip kısmetbelirtisizlikte bir belirtidir
aynen hayirlisiİnşallah yaa bakalım nasip kısmet
Ben reglime bir hafta kala gece kalkıp bardak bardak su içince anlamıştım:) bu genel bir belirti değil ama ben hayatımda hiç gece kalkıp su içmedim benim için çok anormaldi hemen aklıma hamilelik geldi haklıymışım:))Selam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Varya ben içsem içim yandıydı oh derim ahaha ben zaten regl olucam hissediyorumBen reglime bir hafta kala gece kalkıp bardak bardak su içince anlamıştım:) bu genel bir belirti değil ama ben hayatımda hiç gece kalkıp su içmedim benim için çok anormaldi hemen aklıma hamilelik geldi haklıymışım:))