Hamile misin şimdiBenim reglilerim çoğu belirtisiz olur ben gününü bildiğim için hazırlıklı olurum genelde. Belirti vereceği zaman da göğüs hassasiyeti yapıyo.
Maşallah maşallahİki kızım 1oglum vat
yo değilim gebelik planlamıyorumHamile misin şimdi
Bundan önce zaten reglım degsktı sıyah kahverengi glıyrduMaşallah maşallah
Yani o kadar bilgim yok bende de geçen ay öyle oldu bilmiyorum bendeBundan önce zaten reglım degsktı sıyah kahverengi glıyrdu
Kendin fark etmedin mi akıntınıHamile olmadığım ama çocuk istediğim aylar hamilelik belirtileriyle kafayı bozduğum için deli gibi belirtim olurdu kesin hamileyim derdim sonucu hüsran olurdu hamile olduğum ay çocuktan umudu kesmiştim tüp bebek deneyecektik o yüzden belirti falan aramadım kendimde regl olacağım doktora gideceğim kafasındaydım hep reglim gecikti yine de test yapmaya korktum en son arkadaşım zorladı da yaptım pozitifi gördüm regl öncesi yaşadığım belirtilerin aynısıydı hiç fark yoktu sadece kontrole gittigimde hamile olduğumu bilmeden doktor akıntın çok fazla kan ver hamile değilsen ilaç yazayım dedi kan vermedim zaten değilim diye ilacı da istemedim hamileliktenmiş
Herkesin hamilelik ve belirtisi farklı canım hiç bir belirtisi olmadan hamile kalanda var mesela ben maşallah diyeyim önce lekelenme mide bulantısı kokudan tiksinme vs hiç yasamadım şuan 14+5 imBende de çok ağrılı oluyor ama hep bakıyorum herkeste akıntı kasık ağrısı oluyor bende hiçbiri yok umudum da kalmadı gibi
Maşallah da akıntım var diyorlar çok burda ben o da yoktaHerkesin hamilelik ve belirtisi farklı canım hiç bir belirtisi olmadan hamile kalanda var mesela ben maşallah diyeyim önce lekelenme mide bulantısı kokudan tiksinme vs hiç yasamadım şuan 14+5 im
Fark etmiştim ama önemsememiştim idrarda yanmam falan yoktu enfeksiyon değil diye düşünmüştüm o kadarKendin fark etmedin mi akıntını
Bende hiç yok işte akıntı falan herşey iyi ağrı sızı akıntı vs blr şey yokFark etmiştim ama önemsememiştim idrarda yanmam falan yoktu enfeksiyon değil diye düşünmüştüm o kadar
Canım bu zaten kaç ay deneyip bir kere tutan bir şey benim tek belirtim buydu ve o zaman da belirti olduğunun farkında dahi değildim senin de belirtin olmayabilir hamile olabilirsin ya da olmayadabilirsin sen canını sıkma biliyorum bu süreç çok zor ama inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurBende hiç yok işte akıntı falan herşey iyi ağrı sızı akıntı vs blr şey yok
5. Aya gircem hâlâ belirti yokSelam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Nasıl ya hiç mide bulantısı baş dönmesi kusma falan filan yaşamadın mı aşırı şanslısın5. Aya gircem hâlâ belirti yok
Ben seni geçtim 6 ay dkdkdk5. Aya gircem hâlâ belirti yok
Ben 6 aydır deniyorum sorunum da yok ama bilmiyorumCanım bu zaten kaç ay deneyip bir kere tutan bir şey benim tek belirtim buydu ve o zaman da belirti olduğunun farkında dahi değildim senin de belirtin olmayabilir hamile olabilirsin ya da olmayadabilirsin sen canını sıkma biliyorum bu süreç çok zor ama inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur
Nasıl öğrendin hamile olduğunu pekiiii5. Aya gircem hâlâ belirti yok
Adetlerim düzenli günü şaşmazdı geçince şüphelendim doktora gittiğimde 6 haftalık çıktıNasıl öğrendin hamile olduğunu pekiiii
Akıntı baslarda olmaz canım 4.5 ay dan sonra başlar benim akıntı çok az bazılarinda da olmaz az olurMaşallah da akıntım var diyorlar çok burda ben o da yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?