Hamilelik hamile olduğunu nasıl anladım belitisiz hamilelik

Selam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Selam canım, benim hiç bir belirtim olmadı adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım öyle öğrendim. Adet 6.günüde kan testi verdim

Selam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Benimde hiç belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı ama regl olcam diye düşünmüştüm çünkü regl belirtisi vardı başka hiçbir şey yoktu bende adet gecikmesinden 1 hafta sonra öğrendim

Bende o da yok hiçbir belirti yok sadece yumurtlamada kasıkta ağrım oldu başka da olmadı şuan hiç yok

Benim reglilerim çoğu belirtisiz olur ben gününü bildiğim için hazırlıklı olurum genelde. Belirti vereceği zaman da göğüs hassasiyeti yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…