Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürpriz yapcak halim yoktu gündüz yaptım aksam işten geldiğinde testi gösterdım bişey demeden gözler dolu dolu . Dış gebelik oldu maalesef.
Ama insallah hamile kalırsam şimdi ki planım o şekilde değil
Hamile kaldığımda asla söylememek , Hastaneye normal rutin muayeneymiş gibi beraber gidip. Keseyi beraber görmek veya kalp atışını beraber dinlemek hayalim. Hamile oldugumu bilmeden, doktor o esnada " bu bebeğinizin kalp atışı" dediğini düşünsenize nasıl şok olur belki bayılır ahahah Tabii burada ki olanaklar önce sabır daha sonra gizli tutabilmek :))
Biz yumurtlama gününü takip etmiştik. Regl olacağım gün test yaptım baktım pozitif. Eşime gittim. Bizim fasulye çimlenmiş dedim
Not: babaya bebek ağzından mektup yazmaktan daha komik çok az şey ver bence
Ilk cocugumda; doktorlar infertilite demislerdi evlilik öncesi .evlendikten sonra 2 3 ay regli olmayinca doktora söktürücü almaya gittim.doktor ultrasonda bebek var tebrik ederim dedi.ben şok oldum eşim hüngür hüngür ağlamıştı. Bu gebeliğimdede dümdüz hamileyim dedim. Eşimde sağlıkla gelsin inşallah dedi. Ben bu tip konularda odunum biraz