Hamilelik haberi verme surprizi

Kaybettiğiniz bebeğiniz için çok üzüldüm. Belirli bir sebeb buldular mi peki.
Rabbim başka acı göstermesin demeye geldim. Sağ salim kucağınıza alın🙏🧡
Hicbisey cikmadi arkadasim. Genetigi ve diger herseyi tertemizdi. Kendimi cok sucladim zamaninda. Ama Rabbimin takdiriymis.

O sizin dusunceniz, bu benim dusuncem. Parti yapmaktan , kutlamadan bahsetmiyrm.
Elbetteki dogal bir surec. Ama 7 senelik bekleyisim o benim.
Ha fikir vermeyecekseniz dusunceme neden saygi duymayip kostek oluyrsunuz. Onu da anlamis degilim acikcasi.

Bu patiktir balondur , balonun içinden emzik çıkması yok efendim babaya mektup vs bunlar pek erkek kafası işler değil bence, bunlar kadın kafası...Erkek bebek olucak dendiğinde ilk ne düşünür belki maddiyat bakabilecek miyim veya kız olursa canım anamın ismi olsun diye düşünür herhalde...En güzeli kv kp in isimlerini kağıda yazıp yanına da bi banka hesabı içinde para olan, ismi bunlardan biri olsun, harcamalar da burda biriktirdim demek sanırım...😆

Sosisleri pişirip milföy hamuruna sararak kundakta bebek şekli verip sonra fırınlayın. Görünce gülmekten ölmüştüm çok tatlıydı😂 Allah sağlık sıhhat nasip etsin
Bebek haberi sindirildikten sonra sosisli milföy bebekler çayin yaninda yenecek mi peki? :kk77:
O fotoğrafı ben de görmüştüm ve aklıma gelen ilk soru buydu.:rolleyes:

Bebek haberi sindirildikten sonra sosisli milföy bebekler çayin yaninda yenecek mi peki? :kk77:
O fotoğrafı ben de görmüştüm ve aklıma gelen ilk soru buydu.:rolleyes:
Sosisli milfoy bebek😍😍😍 ne kadar tatli bir tarif adi😃😃😃😃

Bu arada konu sahibi arkadasim, tebrik ederim ve dilerim surecin saglikla ilerlesin🧿Ben de hep filmlerdeki gibi boyle surprizli vs haber vermeyi hayal ediyordum. Bi gun tamamen merakten test yaptim ve ikinci cizgi cok soluk cikti. O kadar bihaberim ki iki cizginin de koyu olacagini sandigim icin neyse bi dahaki ay artik kismetse dedim testi cope attim🤣🤣🤣 atmadan evvel testi forumdan bir arkadasim gormustu ve sonradan pozitif oldugunu oyle ogrenmistim😃 esime gidip ben hamileymisim bak dedim copten geri aldigim testi gostererek. Yok canim degildir dedi😃 bizim surec oyle basladi😆

bence en büyük sürpriz, çok normal çok sıradan şeyler konuşurken bir anda söylemek. naber hayatım? iyi canım, hamileyim işte. sen? :D gibi bir diyalog daha sürpriz ve komik olmaz mı sizce de? :D

Ben ilk hamileliğimde dusuk yaşamıştım. Sonraki hamileliğimde hep temkinli ve korkaktım. Eşimle beraber bakmıstık teste sürpriz falan daha aklıma gelmemişti 😃

bence en büyük sürpriz, çok normal çok sıradan şeyler konuşurken bir anda söylemek. naber hayatım? iyi canım, hamileyim işte. sen? :KK70: gibi bir diyalog daha sürpriz ve komik olmaz mı sizce de? :KK70:
aynen katılıyorum :D gayet iyi...

Sosisli milfoy bebek😍😍😍 ne kadar tatli bir tarif adi😃😃😃😃

Bu arada konu sahibi arkadasim, tebrik ederim ve dilerim surecin saglikla ilerlesin🧿Ben de hep filmlerdeki gibi boyle surprizli vs haber vermeyi hayal ediyordum. Bi gun tamamen merakten test yaptim ve ikinci cizgi cok soluk cikti. O kadar bihaberim ki iki cizginin de koyu olacagini sandigim icin neyse bi dahaki ay artik kismetse dedim testi cope attim🤣🤣🤣 atmadan evvel testi forumdan bir arkadasim gormustu ve sonradan pozitif oldugunu oyle ogrenmistim😃 esime gidip ben hamileymisim bak dedim copten geri aldigim testi gostererek. Yok canim degildir dedi😃 bizim surec oyle basladi😆
Bizimki de böyle 🤣 adetim 5 gün gecikmiş 2. Gün yaptığım test negatif çıkmıştı. Kalan son testimi de kullanayım diye evden çıkmadan yaptım öylesine. Baktım silik bir ikinci çizgi. Çıkıp eşime gösterdim baksana ikinci bir çizgi var gibi dedim. Hmm var sanki evet dedi. Pazartesi hastaneye gidelim kan vereyim madem dedim, tamam dedi. Olaylar bu şekilde gelişti :D

Bizimki de böyle 🤣 adetim 5 gün gecikmiş 2. Gün yaptığım test negatif çıkmıştı. Kalan son testimi de kullanayım diye evden çıkmadan yaptım öylesine. Baktım silik bir ikinci çizgi. Çıkıp eşime gösterdim baksana ikinci bir çizgi var gibi dedim. Hmm var sanki evet dedi. Pazartesi hastaneye gidelim kan vereyim madem dedim, tamam dedi. Olaylar bu şekilde gelişti :KK70:
Ayy hic action yok bizde,niye boyleyiz :KK70: :KK70: :KK70:

Ben minik bi hediye alıp bebeğin ağzından mektup yazmıştım ultrason resmiyle birlikte.
Bunu çişli çift çizgiyle yapanlar da var.
Ama o kadar pisleşmeye gerek yok.

Doktora gidip ultrasonda görene kadar eşinizin haberi yok muydu ki?

ben 2 sinde de testi esime aldirdım zaten süpheleniyorum diye. ilkinde yanimdaydı beraber gordük ikincisinde testin fotografini cekip atmistım ama testi o aldığı icin biliyordu zaten test yapacağımı.

Kabul ediyorum çok düz bir kadınım hiç aklıma gelmez öyle süprizler pat diye söylerim.

en tatlısı mektup.
selam babacım benı cok bekledın biliyorum ama üzülme 9 ay 10 gün sonra yanındayım diye başlamıştı benım mektup:)

Doktora gidip ultrasonda görene kadar eşinizin haberi yok muydu ki?

ben 2 sinde de testi esime aldirdım zaten süpheleniyorum diye. ilkinde yanimdaydı beraber gordük ikincisinde testin fotografini cekip atmistım ama testi o aldığı icin biliyordu zaten test yapacağımı.

Kabul ediyorum çok düz bir kadınım hiç aklıma gelmez öyle süprizler pat diye söylerim.

Ya zaten adet düzensizliğim vardı.
Bi ara hatta 2 aya bir oluyordu.
O yüzden dikkat çekmedi.
Ben de çaktırmadım💩

Ya zaten adet düzensizliğim vardı.
Bi ara hatta 2 aya bir oluyordu.
O yüzden dikkat çekmedi.
Ben de çaktırmadım💩

Valla bravo. ben daha gecikince esime isten gelirken eczaneden test alsana hamile olabilirim diyorum. ağzımda bakla islanmiyor mubarek.:halay:

Back
X